Huolto

Keskustelua autoista ja autoilusta yleisesti
McGangsta
Viestit: 37
Liittynyt: 29 Heinä 2007 01:17
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja McGangsta »

Jeps :) Noh, ilmeisesti olisi ollut menossa pajalle tuona seuraavan päivänä kuten minulle soitettiin (oli tarkoitus siis "jatkaa" seuraavana aamuna), mutta jostain syystä olikin mennyt suoraan "valmiiksi" :D

No nyt on auto saatu huollosta ja tarkistin vielä että oli kaikki vaihdettu :D Olivat lisäksi vaihtaneet etuparkin polttimon, jonkun tiivisteen mikä oli vuotanut (en muista mikä oli :)) ja jtn pientä... Olivat lupauksen mukaisesti myös pesseet auton ulkoa, "siivonneet" sisätilat ja pyynnöstäni myös pesseet konetilan. Tulpat ja kaikki suodattimet yms vaihdettu, mitkä pitikin :) Eikä tietenkään tarvinut mitään maksaa enää...
Ford Focus Ambiente STW -01
Pride
Viestit: 6
Liittynyt: 29 Loka 2007 21:52

Viesti Kirjoittaja Pride »

Hommasin pari viikkoa sitten Ford Fiesta Vanin (39.4tkm ajettu) ja huomenna 40tkm huolto Ruskeasuon Teboililla (merkkihuolto). Vähän jännää paljon tuosta lystistä joutuu maksamaan.

Miten paljon näissä hinnoissa on varianssia liikkeestä toiseen? Osaatteko suositella jotain edullista/hyvää paikkaa PK-seudulla noin jatkoa ajatellen?

Ja miten takuuasioissa, niissä kun ei hinnasta tarvitse välittää - suositteletteko eri paikkaa? :)
fokkeristi10
Viestit: 184
Liittynyt: 15 Heinä 2010 20:57

Re:

Viesti Kirjoittaja fokkeristi10 »

Monteonisti kirjoitti:Minä voitelin vaimon fokkerin vaihdekepin vaijerit ja nivelet, vaihteet menee päälle "melkein itsestään"! 8)
miten teit homman?
Vastaa Viestiin