Kertokaa 2,3 dohc koneesta kokemuksia/tietoja

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
tokor
Viestit: 91
Liittynyt: 08 Touko 2006 15:36
Paikkakunta: Oulu

Kertokaa 2,3 dohc koneesta kokemuksia/tietoja

Viesti Kirjoittaja tokor »

Kysymys olikin jo otsikossa...tai yks niistä! Tahtoisin myös tietää -96 scorpio stw automaatista kokemuksia?!? Mahdollisesti laittamassa sellaista kilometrejä kyseisessä autossa on n 220tkm. Ikänsä joku voorti ollu mut tosta ei oo mitään hajua :oops: muuta vikoja ei kuulemma ole kuin kauko-ohjaus ei keskuslukossa toimi. Mitähän siitä kannattaa katsoa/kokeilla ja kannattaako vaihtaa -97 2.0 farkku mondeota sellaiseen jos haluaa varmatoimisen ison auton?!?
othintsa
Viestit: 74
Liittynyt: 18 Maalis 2005 12:07
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja othintsa »

Käsivaihteisesta 2,3:sta on kokemusta tähän mennessä reilun kahden vuoden ajalta ja 85tkm -> 135tkm matkalta.

Hyvin on toistaiseksi toiminut, eikä ole ollut valittamista. Tavallisia huoltoja kummempia ei ole tarvinnut tehdä - paitsi ilmamäärämittarin puhdistaminen. Se ei taida huolto-ohjelmaan kuulua.

Jossakin välissä on kuitenkin hommia tiedossa, sillä joku siellä alakerrassa tyhjäkäynnillä rallattaa. Ääni on kuin pakoputken lämpösuojapellistä tms. peräisin, mutta alakerrasta se tulee. Oma veikkaus on tasapainoakselien ketju. Toistaiseksi olen vain antanut mennä kun ääni ei ole tuolla 50 tonnilla mihinkään muuttunut.

Lukemani perusteella automaattilaatikko ei ole luotettavimmasta päästä, mutta tämä tosiaan vain _lukemani_ perusteella.

Ja kauko-ohjainhan se minullakin temppuilee. Lakkaa toimimasta jos on käyttämättä neljä - viisi päivää. No sen kuuluukin tietyn ajan kuluttua lakata toimimasta, mutta seuraavan käynnistyksen jälkeen herää henkiin. Tuosta ei ole kyse, vaan siitä, että kontaktipinnat ottavat nokkiinsa.

Ei muuta kuin säädin auki ja pumpulipuikolla olen kuparit ja kuminapit putsannut. Taas toimii. Ne kuminapit lienevät jotenkin ikääntyneet ja kontakti katoaa kun ei käytä. Ehkä niiden pinta sitten hapertuu tms.

Puhdistaminen ja patterien vaihto olisi se ensimmäinen toimenpide. Jos ei edelleenkään toimi, niin sitten ohjelmointi uusiksi:

http://www.fordscorpio.co.uk/remote.htm

Tämän pidemmälle en tältä istumalta osaa neuvoa:)
Vastaa Viestiin