Motonetin vetokoukku?

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
Donner
Viestit: 7
Liittynyt: 28 Huhti 2007 20:57

Motonetin vetokoukku?

Viesti Kirjoittaja Donner »

-01 farmari Mondeoon tarvis saada koukku. Motonetin kiinteän koukun hinta olis noin 200€ merkkikohtaisen johdotuksen kanssa. Tietääkö kukaan onko Motonetin koukku sellainen ettei puskuria tarvis leikellä?
hartza
Viestit: 278
Liittynyt: 04 Helmi 2005 19:53

Re: Motonetin vetokoukku?

Viesti Kirjoittaja hartza »

Donner kirjoitti:-01 farmari Mondeoon tarvis saada koukku. Motonetin kiinteän koukun hinta olis noin 200€ merkkikohtaisen johdotuksen kanssa. Tietääkö kukaan onko Motonetin koukku sellainen ettei puskuria tarvis leikellä?
Eipä taida markkinoilla olla kovin moneen autoon sellaista koukkua missä ei tarvitse puskuria leikellä, tai jos on niin koukku tulee jo niin alas että ottaa kiinni joka paikkaan. Ja mitä sen väliä jos kerta koukku on kiinteä, jos joutuu pienen palan leikkaaman puskurista? Ymmärrän jos on irroitettava koukku...

Motonetin valikoimaan kuuluvat suurimmat koukkumerkit tuohon hintaryhmään, kuten Felox, Fixus/monoflex(Koivusen oma merkki), Brink, Bosal yms, jos merkki kiinnostaa niin soitto liikkeeseen niin kertovat mitä tohon hintaan saa.
  • Chevrolet K1500 pick-up
    Toyota Corolla E12 1.4 D4D
mattjy01
Viestit: 31
Liittynyt: 21 Maalis 2005 10:44
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja mattjy01 »

Ostin motonetilta koukun ja sähkösarjan 03 wagoniin. Ohjeet tuli mukana, mutta säveltää piti jonku verran. Leikattavan reijän paikka oli sanottu hyvin, mutta oli hieman liian pieni. Turvavaijerin ja sähköpistokkeen tuet ei enää mahtunut reijästä. Ja ohjeen mukaan siitä reijästä (olikaan 35mm) olisi kaikki nämä (vetokuula, turvavaijerin- ja sähkörasian kiinnike) pitänyt mahtua koottuna :)
Sähkösarja toimi hienosti, kun vaan löysi liittimet. Ne oli lähellä ikkunan alareunaa verhoilujen alla. Piti purkaa aika laajalti, ettei muovit hajonnu.
______________________
Mondeo 2.0 TDCi (96) STW -03
Vastaa Viestiin