Focuksen valot

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
JJo
Viestit: 25
Liittynyt: 02 Maalis 2006 09:59

Focuksen valot

Viesti Kirjoittaja JJo »

Ostin 2002 farmari Focuksen ja huomasin että valoissa on häikkiä. Eli kun auton käynnistää vasen valo on ala-asennossa ja oikea normaali tasossa. Valot kun laittaa päälle niin vasen nousee ylös samaan kuin oikeakin, sisältä säätäessä molemmat laskee ja nousee. Valot pois kytkimestä niin vasen laskee alas. Onko kellään tietoa mistä johtuu?
riikomi
Viestit: 1002
Liittynyt: 22 Kesä 2005 12:39

Viesti Kirjoittaja riikomi »

Volkkareissa on ihan samaa vikaa/ominaisuutta, mm. omassa Passatissani. Syy lienee valojen korkeussäädön moottorissa, joka jostain syystä ei jaksa pitää korkeutta kohdillaan kun valot ovat alennetulla jännitteellä päällä.
Avatar
svart
Viestit: 440
Liittynyt: 14 Syys 2006 20:41
Paikkakunta: Kontiolahti

Viesti Kirjoittaja svart »

Meillä sekoili noi valojen korkeus säätö sillai että välillä ne oli alhaalla ja välillä ylhäällä ja välillä korkeuden säätö rulla siellä kojetaulussa toimi välillä niinkuin nurinpäin eli kun valoja laski niin valot nousivatkin ja välillä taas oikein päin, välillä toinen laski enempi kuin toinen ja jne... Vika löytyi siitä korkeuden säätö säätimestä eli paneelista jossa on se kierrettävä valokytkin ja mittari valojen säätö sekä ne valojen korkeuden säätö potikat. Piti uusia se koko se paketti.
Vastaa Viestiin