Sierran keskuslukitus

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
Anti-hero
Viestit: 8
Liittynyt: 06 Marras 2006 20:45
Paikkakunta: Keskellä keskisuomea

Sierran keskuslukitus

Viesti Kirjoittaja Anti-hero »

Ostin tuossa tommosen 2.0 vm89 sierran. Mikäköhän siinä on, kun kaikista ovista keskuslukitus menee normaalisti päälle, mutta mistään muusta ei saa ovea auki kuin apumiehen oven lukosta, ja sekään ei avaa keskuslukitusta vaan ainoastaan sen oven? On hieman epämukavaa ryömiä siellä autossa joka kerta ku haluaa sisään saadakseen kuskin oven auki.
JesseA
Viestit: 27
Liittynyt: 17 Helmi 2006 15:50
Paikkakunta: Salo

Viesti Kirjoittaja JesseA »

Siis edes kuskin ovea ei saa auki avaimella? Oiskohan lukko(t) vaihdettu?

Sen tiedän että fordin avaimella saa ilmeisesti minkä tahansa fordin oven lukkoon mutta ei luonnollisesti auki.
Sierra 2.0 Dohc -92
j-k
Viestit: 178
Liittynyt: 09 Heinä 2006 11:20
Paikkakunta: Karkkila

Viesti Kirjoittaja j-k »

Vaihda pesät keskenään. Mulla kyllä riesassa apparin oven avaus avaa kaikki lukot, mutta ei sulje. Pitää kuskin lukolla sulkea keskuslukko.
Mondeo 1.8 -93
RIP: Cortina -69, Cortina -72, Taunus -77, Capri -69, Escort -84, Taunus -76, Fiesta -83, Fiesta -84, Sierra -87, Taunus -78, Sierra -88
Anti-hero
Viestit: 8
Liittynyt: 06 Marras 2006 20:45
Paikkakunta: Keskellä keskisuomea

Viesti Kirjoittaja Anti-hero »

Juu noinhan se olikin että vain kuskin ovesta menee kaikki ovet lukkoon. Mutta mistään ovesta ei keskuslukitusta saa auki, vain apparin ovi avautuu avaimella ja sekään ei avaa keskuslukitusta. Entinen omistaja sanoi että tuo vika oli tullut ihan yllättäen että kyllä ne ennen toimi kunnolla mutta ihan yks kaks oli käyny noin. Vois tosiaan vaihtaa noi pesät keskenään.
jaska74
Viestit: 2600
Liittynyt: 23 Touko 2005 15:58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja jaska74 »

apparin ovi ei avaa keskuslukitusta kun sierrasta puuttuu lukosta keskuslukon moottori kuskin ovesta (vakiona)
Focus 1.0 edition a6 2017
Avatar
Mr_Who
Viestit: 327
Liittynyt: 24 Heinä 2006 22:36
Paikkakunta: Ilomantsi

Viesti Kirjoittaja Mr_Who »

Jotaki vikkaa tuas kerran tossa keskuslukituksessa...avainta kääntää oikealle, niin kaikkien ovien pitäisi aueta...aukee vaa kuskinovi, mutta sitte ku avainta kääntää aavistuksen verran vasemmalle(silleen että laittais ovet lukkoon, mutta ei käännä ihan pohjaan) niin sillon rävähtää ovet auki. :)
Ja sitte ku autosta nousee ajon jälkeen pois, niin saa kunnon sätkyt(sähköiskut) ovesta. :) :?

Pittää joululomalla tarkastella tätäkin asiaa...
Kosketushäiriötä ite veikkaisin.
Ford Sierra 2.0is DOHC -92 sedan
Nissan Primera 1.6lx -92
lexicon69
Viestit: 181
Liittynyt: 27 Joulu 2006 23:33

Viesti Kirjoittaja lexicon69 »

Pelkkä uusi avain ei paljon lohduta jos lukko on kaputt, mut näppärä kaveri haitottaa lukon uusiks tunnis tai allekin. Avainpajoista saa haittoja ku vaan tietää mitä tarvii. ovien lukoista saa avaimen "koodin" ja sit uudet sisukset lokkoihin ja uus avain ja varmasti halvemmalla ku uus lukkosarja 2 tai useemmalla avaimel. Avain muuten "luetaan" mouvista päin tosin ku avain on "valmis" niin siitä ei saa selvää fakiirikaan eli ovien lukoista sen näkee varmasti ja saa "aikuisten oikeesti"toimivan avaimen, muuten se on vaan arvailuu. Se muute harmitti ku piti tankat ja lukko ei ollu myötämieline mun lähestymisyritykseen, no boxareil aukes ja uusien haittojen jälkeen aukes avaimel. Ihan totta uusi avain auttaa vähän mut ku lukot ottaa irti niin haittojen vaihto on halvempaa ku uudet lukot, eikä joudu välttämättä vaihtaan kaikkii. Ja sit kunnon rasvaus, ilman lukkosulaa, ja monta huoletonta avausta.
Vastaa Viestiin