1.8 Zetec

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
Jakke

Viesti Kirjoittaja Jakke »

On se Tourneosta :D
turbiiniriesa
Viestit: 454
Liittynyt: 12 Helmi 2005 09:57
Paikkakunta: nääs nääswille

Viesti Kirjoittaja turbiiniriesa »

ei päästöluokat viritystä estä,mutta tietysti viritykset voi estää pääsemästä katsastuksesta läpi.

sä kyselit virityksistä(ilman koneen avausta ja pörinöitä),etkä niiden vaikutusta katsastukseen.muutenki oli vajavaiset tiedot autosta aluksi>ei täällä kukaan omista kristallipalloo(tai sit ei ainakaan kukaan niistä omistajista ollut paikalla vastaileen sun kyssää)

koska tää aihe on menny tälläseksi niin ehdottasin sopivimmiksi virityksiksi karvanoppia ja hajukuusta.jos värinki kuuselle haluut tietää,niin toi vihree vois olla täs tapauksessa hyvä.noi karvanopat on sit hyvä laittaa johonki muualle ku peilin varteen voi konttorilla tulla sanomista.samaten ei kannata hajukuusen pussia repiä kokonaan pois>monelle vähä liian kova viritys kerrasta.
JesseT
Viestit: 380
Liittynyt: 13 Helmi 2005 21:11
Paikkakunta: Kirkkonummi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja JesseT »

Moottori on myöhempi Zetec ja sillä siisti. Ford on nyttemmin päättänyt että KAIKKI bensakoneet on tästedes nimeltään duratecceja ja kaikki dieselit duratorqeja.
Siinä vähän luettavaa joka selventää nykyistä Fordin koneiden kaaosta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Duratec

http://en.wikipedia.org/wiki/Zetec
Jakke

Viesti Kirjoittaja Jakke »

Täällähän on mukavaa porukkaa? Useemmiilla taitaa pipa olla kireella? Taidan pysyy rennommissa ja paremmissa piireissä vaan:)
Turbiiniriesa ainakin tietää noi hajukuusi ja karvanoppa viritykset hyvin näinköhän muuta tietääkää. Montas riippuu viistokeula Taunuksessasi :lol:
Tinde
Viestit: 454
Liittynyt: 04 Helmi 2005 20:00
Paikkakunta: Vammala
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tinde »

Niin se metsä tuppaa vastaamaan kuten sinne huudellaan.

Pysy vaan.
jaska74
Viestit: 2600
Liittynyt: 23 Touko 2005 15:58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja jaska74 »

kannattaako edes ostaa tollasta mossea jos heti pitää olla viilaamassa :roll:
Focus 1.0 edition a6 2017
turbiiniriesa
Viestit: 454
Liittynyt: 12 Helmi 2005 09:57
Paikkakunta: nääs nääswille

Viesti Kirjoittaja turbiiniriesa »

Jakke kirjoitti:Täällähän on mukavaa porukkaa? Useemmiilla taitaa pipa olla kireella? Taidan pysyy rennommissa ja paremmissa piireissä vaan:)
Turbiiniriesa ainakin tietää noi hajukuusi ja karvanoppa viritykset hyvin näinköhän muuta tietääkää. Montas riippuu viistokeula Taunuksessasi :lol:
joo ei tarvii konetta avata ja putkikaan ei isommin pörise sillon :wink:
aina yks kuusi ja noppasetti enemmän ku muilla ni kulokoo muita paremmin :lol: :lol:
yellows
Viestit: 25
Liittynyt: 12 Helmi 2005 16:58
Paikkakunta: Cuopio

Viesti Kirjoittaja yellows »

Jakke kirjoitti:Täällähän on mukavaa porukkaa? Useemmiilla taitaa pipa olla kireella? Taidan pysyy rennommissa ja paremmissa piireissä vaan:)
:lol:
Kyllä Jakke; olet oikeassa, aikani minäkin jaksoin täällä aikaani tuhlata. Ja katso, kun pitkän tauon jälkeen palaan sivuja katsomaan niin sama viisastelu, jeesustelu ja aikaisempien topiccien viilailu on käynnissä edelleen. Itse siirryin keskustelemaan brittien kanssa, suosittelen sinulle samaa. Tämä on viimeinen kertani näillä SURKEILLA sivuilla, joten turha tätä on lainailla, en tule sitä lukemaan. Adios Lapasukka, olet luultavasti huonopalkkainen katsastusmies :).
GeeTee-
Viestit: 1412
Liittynyt: 03 Kesä 2006 02:41

Viesti Kirjoittaja GeeTee- »

yellows kirjoitti: Kyllä Jakke; olet oikeassa, aikani minäkin jaksoin täällä aikaani tuhlata. Ja katso, kun pitkän tauon jälkeen palaan sivuja katsomaan niin sama viisastelu, jeesustelu ja aikaisempien topiccien viilailu on käynnissä edelleen. Itse siirryin keskustelemaan brittien kanssa, suosittelen sinulle samaa. Tämä on viimeinen kertani näillä SURKEILLA sivuilla, joten turha tätä on lainailla, en tule sitä lukemaan. Adios Lapasukka, olet luultavasti huonopalkkainen katsastusmies :).
Jaa jeesustelu? Onkohan nyt topic kokonaan luettu, ei oo näköjään ainakaan järkeen käyny.. Mutta jos briteille ja "rennommille" ihmisille tämmönen skeida on ominaista ja te vielä siitä tykkäätte, niin jutustelkaa toki siellä (kaikille on se oma paikkansa). Arvailette mikä auto kenelläkin on, kun sitä ei voi sanoo ja niin sanotut esimerkit on ihan jostain muista autoista, moottoreista ja vuosimalleista. MUN mielestä tommonen ei kuulu tekniikka osioon, ja on lapsellista pelleilyä tai sitten tyhmyyttä
Rokkis
Viestit: 17
Liittynyt: 21 Kesä 2006 15:57
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Rokkis »

Olipas keskustelu :D
Avatar
Regu
Viestit: 682
Liittynyt: 05 Helmi 2005 00:56
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Regu »

Jos 2 henkilöä sanoo tätä hommaa jeesusteluksi ja vanhojen topikkien viilailuksi ja muut ovat tyytyväisiä niin missähän päässä se vika mahtaa olla?
Englantilaisista foorumeista sen verran että siellä porukka usein osaa käyttää sitä searchia eikä aloita samasta aiheesta kymmenettä topikkia,
toki yleisemmin kysyttyjä asioita voisi enemmän stickyttää ihmisille jotka eivät searchin käyttöä osaa.

Ja jos joku vetää tästä herneitä nenään niin kannattaa vetää enemmän kerralla ni ei tartte joka asiasta riehua :wink:
Escort 1.8 sport -97
eskomk4
Viestit: 170
Liittynyt: 09 Marras 2005 14:41

Viesti Kirjoittaja eskomk4 »

pakko todeta että monesti sillä haulla löytää aina samat jeesustelut ja ""käytä hakua"" jutut
Rokkis
Viestit: 17
Liittynyt: 21 Kesä 2006 15:57
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Rokkis »

No juu luimpa tarinaputken läpi ja vaikutti siltä et kaveri ei ollut täysin varma mikä moottori se autossa olikaa. Eipä näytä tosiaan olevan Foortin sivuilla tietoo tosta tila-autosta mikä käsittääkseni kaverilla näytti olevan tai oli hommaamassa, ehkä siks linkitti foocuksen moottorisivustoon? No vikaa näyttäis olevan useemmassa kuin kahessa miks jutustelu meni noin mut kukaahan ei oo täydellinen:)
edit: mie katoin uudestaa mistä auto olikaa kyse, miks käydä edes virittää tollasta tourneoo :lol:
tollasella on ihan hyvä körötellä muun liikenteen mukana :roll:
Vastaa Viestiin