Mondeo -08 ja kääntyvät sivupeilit

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
nuudelii
Viestit: 8
Liittynyt: 09 Loka 2015 17:31

Mondeo -08 ja kääntyvät sivupeilit

Viesti Kirjoittaja nuudelii »

Morjesta! Täällä uusi fordisti ja heti pommitan kysymyksillä :D
Autossani on sähköisesti koria vasten kääntyvät peilit. Vasen peili toimii normaalisti mutta oikea peili tekee sellaista että kääntyy ääriasennosta ääriasentoon. Eli jos peilit ovat koria vasten ja painaa nappia niin oikea peili kääntyy melkein sen 180 astetta eikä pysähdy siihen asentoon mihin pitäisi. Aivan kuin puuttuisi stopperi tai jotain.. Onko jollain kokemusta tällaisesta vai vienkö suoraan pajalle?
Ilmeisesti myöskään jälkeenpäin ei saa peilejä toimimaan niin että kääntyvät koria vasten kun auton ovet laittaa lukkoon? Entä onko kukaan vaihtanut maavaloja ledeiksi ja saanut onnistuneen lopputuloksen? Tietäis mitä ledejä laittelis. Myöskin rekkarikilpeen pitäis saaha ledit ihan vain ulkonäön vuoksi :)

Lisäksi kosketusnäyttönavin/ilmastoinnin sekä peruutustutkan näppäimet on kuumassa alkanut kupruilemaan ja muovia on halkeillut pois. Onko tietoa saako näitä nappeja tiskiltä? Navin näppäimiä nyt ei varmaankaan ilman koko laitteen uusimista mutta mitenkäs ilmastoinnin sekä parkkitutkan nappien laita?

Lähetäänpä näillä liikenteeseen ja pahoittelut pitkästä viestistä :D Sitä on vaan niin innoissaan uudesta autosta :)