Mondeo mk3 ABS/ESP valot palaa+käsijarrun valo vilkkuu

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
jahnukainen
Viestit: 2
Liittynyt: 30 Maalis 2014 20:09

Mondeo mk3 ABS/ESP valot palaa+käsijarrun valo vilkkuu

Viesti Kirjoittaja jahnukainen »

eli apua tarviisin tälläsessä asiassa. kyse on -03 st220 mondeosta. auton kun laittaa käyntiin niin mittaristossa ei pala ylimääräisiä valoja mutta kun lähtee ajamaan ja jarrua alkaa polkemaan nii polin potkii vastaan ihan kuin liukkaalla tekis lukko jarrutusta. sitten kun vauhti ylittää 40km/h niin syttyy abs/luistonesto valo ja polin toimii normaalisti mutta absit ei tietenkään toimi kun lyö sen pois päältä. sitten ajaessa alkaa myös vilkkumaan käsijarrun merkki valo. autosta on vikakoodit luettu ja näyttää kartanlukijan puolelle eteen C1145 -häiriö oikean etupyörän nopeusanturin tulovirtapiirissä. sen arvelin mahdollisesti johtuvan pyöränlaakerista vaikka ei mitään oireile?? mutta toiselle puolelle eteen valittaa C1310 -vasemman etupyörän jarrun hydrauli paineanturia? mikähän anturi tuo on? mistä löytyy? ja minkälainen remontti kyseessä? mielellään kuulen jos jollain ollu vastaavaa niin osaan vikaa alkaa korjaamaan. ja pitää vielä lisätä että autocomilla luettu ja joka kulmalle on abs anturit vaihdettu
jahnukainen
Viestit: 2
Liittynyt: 30 Maalis 2014 20:09

Re: Mondeo mk3 ABS/ESP valot palaa+käsijarrun valo vilkkuu

Viesti Kirjoittaja jahnukainen »

apua tarviis vieläkin. jos vaan joku tietää mistä nuo kaikki oireet johtuu ja tuosta anturista jotakin
Tube
Viestit: 9
Liittynyt: 02 Kesä 2013 09:10

Re: Mondeo mk3 ABS/ESP valot palaa+käsijarrun valo vilkkuu

Viesti Kirjoittaja Tube »

Jatketaan tähän niin ei tarvi uutta topicia aloittaa.
Oli abs-anturin piuha irti kun käytin virtoja päällä.
Nyt abs ja luistonesto valot palavat ajossa, pitääkö käydä nollaamassa vikakoodi pois vai menikö tuossa nyt anturi rikki?
Aikasemmassa autossa kun vaihtoi uuden anturin ja ajoi n.100metriä niin valot sammuivat koska järjestelmä huomasi että kunnossa on, fordissa näin ei taida olla?
Autoni on mondeo mk3 -04 facelift.
thekid1
Viestit: 1
Liittynyt: 18 Syys 2014 20:31

Re: Mondeo mk3 ABS/ESP valot palaa+käsijarrun valo vilkkuu

Viesti Kirjoittaja thekid1 »

Okei, mulla tänään samantyyppinen ongelma. -03 vuoden mondeossa syttyi työmatkalla abs- ja luistoneston merkkivalot. Valon palaessa jarrut toimii normaalisti (abs siis tietenkin pois päältä), mutta kun välillä valo sammuu, niin normaaleissa jarrutuksissa alkaa absit hakkaamaan vastaan aivan kuin liukkaalla jarruttaisi. Käynnistäessä valo palaa noin minuutin verran minkä jälkeen sammuu arviolta 1-5min jonka jälkeen taas syttyy!?!?
Osaatteko sanoa selviääkö pienillä kustannuksilla, vai tuleeko kuin hinnakkaaksi alkaa selvittämään/korjaamaan?
Vastaa Viestiin