Polkupyöräteline takaluukkuun

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
antti_h

Polkupyöräteline takaluukkuun

Viesti Kirjoittaja antti_h »

Millaisia kokemuksia teillä on takaluukkuun asennettavasta polkupyörätelineestä-

Autoni on Focus 2009 farmari
Avatar
vorkki
Viestit: 84
Liittynyt: 01 Syys 2013 09:31
Paikkakunta: Espoo

Re: Polkupyöräteline takaluukkuun

Viesti Kirjoittaja vorkki »

En tiedä minkä mallisesta telineestä takaluukkuun olet kiinnostunut, mutta itselläni oin kokemusta vetokoukkuun tulevasta telineestä. Itselläni on Thulen 2 pyörän teline, joka sopii hyvin pari kertaa vuodessa tapahtuvaan satunnaiseen kuljetustarpeeseen. Sen verran asettelua pyörän kiinnitys vaatii ja aikaa kuluu, että säännölliseen kuljetukseen valitsisin kyllä katolle tulevan telineen johon pyörän kiinnitys sujuu sekunneissa. Edellyttäen tietysti että teline katolla on jo kiinni.

Tuossa vetokoukkuun tulevassa 2 pyörän telineessä on yhden pyörän kuljetus ihan ok, kunhan mustekalalla tai vastaavalla estää pyörän "alaosan" heilumisen ja kolhiintumisen. Yläosahan pysyy tiukasti yläputkesta kiinni. Kahden pyörän sovittamisessa onkin sitten haasteita ja vaatii kokeiluja miten päin ne saa sopimaan, ettei ohjaustangot estä toisen pyörän laittia tai ettei pyörät kolhi toisiaan.

Jos vetokoukkuun tuleva teline on kiinni irrotettavassa vetokoukussa, pyörien lukitseminen lukoilla telineeseen ei välttämättä johda toivottuun suojaan, jos itse koukku ei ole lukittavissa autoon...
Focus mk3 EcoBoost
Tessu
Viestit: 1750
Liittynyt: 26 Loka 2009 01:15

Re: Polkupyöräteline takaluukkuun

Viesti Kirjoittaja Tessu »

Ja se vielä että vetokoukkuteline on semmonen puolilaiton ratkaisu,se kun ei saisi peittää rekisterikilpeä eikä valoja,mutta kuinka monella se toteutuu?
Vastaa Viestiin