Mondeo takuu lupaukset

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
Woofer46

Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja Woofer46 »

Alla 2008 mallin farmari mondeo jossa havaitsin takaluukun lasin alareunassa kohdan josta maali lohkeaa irti. Ei muuta kuin nokka kohti Porin Ford liikettä siinä uskossa että koritakuu kyllä kattaa asian. Nuorimies liikkeessä kuvasi vaurion ja totesi että lasi ilmeisesti liikkunut ja hieronut kyseistä kohtaa, ei samalla antanut asiantuntevaa kommenttia miksi sitten kyseisen kohdan molemmin puolin maalissa selviä kupruja joísta maali myös kohta putoaa. Huoltokirjasta kopio ja lupasi lähettää maahantuojalle kyselyn mutta mainitsi että koska vuoden 2012 kohdalla ei ole maalitarkastusleimaa takuu tuskin korjaa. Parin päivän päästä soitettiin Fordilta ja sanottiin että ei voi mitään,ruostuminen ei ole auton vika.... läjä säkä kun tuollaista sattuu Asiasta vängättiin ja mikään ei auttanut, siispä kuluttaja-asiamies apuun joka myös voimaton kyseisessä tilanteessa. Kuluttaja-asiamiehen neuvon mukaan asia menossa riita asiana eteenpäin mutta tuskin tuosta enää apua on. Maahantuojan viimeinen kommentti oli että kun huoltokirjassa ei ole vuosittain maalitarkastusleimaa, on auton maali sekä 12-vuoden koritakuu päättynyt.....Paha-Setä.... Uskollisena Ford miehenä luottamus kyseiseen merkkiin koki kyllä kovan kolauksen, alle 5-vuotta vanha auto ruosteessa (ajettu 140000 km) ja mikään ei korvaa vaikka hienoja takuita luvataan. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
hluukkonen
Viestit: 609
Liittynyt: 29 Loka 2011 12:33

Re: Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja hluukkonen »

Usko merkkiin mennyt pikku maalivian takia? :lol:

Tiedätkö mikä sen aiheuttaa, sinne lasin ja pellin väliin menee hiekkaa ym paskaa ja kun auton OMISTAJA ei pese väliä kunnolla puhtaaksi tarpeeksi usein niin se maalipinta kuluu puhki ja ruoste pääsee valtaamaan. Sitten toinen kysymys, miksi vuoden 2012 koritakuu tarkistusta ei ole suoritettu? En minäkään korvaisi tuota jos saisin päättää...


Käyt hakemassa Noverox merkkistä ruosteen muunto ainetta, teet ohjeiden mukaan ja malaat kynsilakka korjausmaalilla paikan umpeen ja ei ruostu enään!

Lue toi niin huomaat että sulla on asiat vielä aika hyvin!

http://murobbs.plaza.fi/autot-ja-muut-m ... minen.html
Avatar
mösjöö
Viestit: 939
Liittynyt: 31 Elo 2012 16:54
Paikkakunta: Turku

Re: Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja mösjöö »

Toi kori- ja maalipintatakuu on tosiaan noinkin riippuvainen huoltokirjan leimoista ja merkkiliikkeessä tehdystä koritarkkarista. Tarkastuksen sisältö on kaikkiin takuunalaisiin autoihin sama sen mukaan mitä mallille takuuta annetaan maalille ja puhkiruostumattomuudelle.
Ei ole sellaista mekaanista ongelmaa, jota raaka voima ja tietämättömyys ei ratkaisisi
Avatar
tuomaz
Viestit: 1184
Liittynyt: 30 Touko 2007 18:01
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja tuomaz »

eiks se maalipinnan takuu ole jotain 1-2 vuotta näin ulkomuistista heitettynä? Ja nämä 12 vuoden takuuthan koskevat PUHKIruostumista, joka tapahtuu rakenteen sisältä ulospäin. Jotenkin näinhän se takuuehdoissa lukee, kuten myöskin se että auto on tarkastettava vuosittain takuun säilyttämiseksi. Yleensäkin se takuuehtojen lukeminen etukäteen kannattaa, niin tietää mitä korvataan jne.
Eihän sellaista takuuta olekaan, joka korvais ulkopuoliset maalikuprut joita ajanmittaan tulee ...

Samaa vinkkaan minäkin kuin tuossa edellä, että paikkamaalia vaan vetelemään...
Ford Focus 1.6 tdci Titanium Wagon 2011
ex: Ford Focus 1.6 STW Ambiente 2001
Avatar
JohnFinn
Viestit: 491
Liittynyt: 26 Marras 2011 01:22

Re: Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja JohnFinn »

"Hienoja takuita luvataan..." Takuuehdot, joilla takuu on voimassa tulee toteuttaa. Mikäli tuotetta ( autoa ) ei ole käytetty ja ylläpidetty ( mm. huollettu ) ohjeiden mukaisesti ei takuu ole yksipuolisesti voimassa - ja takuuehdot taitavat jopa kertoa siitä mitä taataan ja miten menetellään.

Autojen maahantuojat ovat lojaaleita asiakasta kohtaan tapauksissa joissa asiakas on omistanut auton uudesta asti, siis auto on ollut samalla omistajalla. "Kiertopakinnoille" tulee yleensä vähemmän ymmärrystä, koska "huollotkin" ovat olleet vain pakon sanelemia korjauksia.
Torque Vectoring Control
GeeTee
Viestit: 157
Liittynyt: 05 Helmi 2005 22:02

Re: Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja GeeTee »

Liimalasi liikkuu noin paljon?? Ei helevetti.. Kyllä tuo ruoste johtuu joko ulkoisesta vauriosta, esim. jääraapan nirhaumasta tai sitte juuri tuosta lasin ja pellin välissä olleesta schaissesta.. Liimalasin liikerata on millin kymmenyksissä..
Avatar
NiceMan
Moderaattori
Viestit: 2523
Liittynyt: 03 Helmi 2005 20:39
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja NiceMan »

GeeTee kirjoitti:Liimalasi liikkuu noin paljon?? Ei helevetti.. Kyllä tuo ruoste johtuu joko ulkoisesta vauriosta, esim. jääraapan nirhaumasta tai sitte juuri tuosta lasin ja pellin välissä olleesta schaissesta.. Liimalasin liikerata on millin

kymmenyksissä..
Eipä taida olla liimalasi...
Ford Taunus Coupe 2.0i Turbo 1975 (Projekti)
Jeep Wagoneer 4x4 Monster PickUp 1974 (Myyty)
Ford Scorpio Cosworth STW 1995 (Laatikkona)
Ford Mondeo EcoBoost 2.0 2011 (Käyttis)
https://www.theniceman.com/coppermine/
GeeTee
Viestit: 157
Liittynyt: 05 Helmi 2005 22:02

Re: Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja GeeTee »

Purkallako se sit on muka kiinni??
Ike_68
Viestit: 23
Liittynyt: 10 Joulu 2012 13:31

Re: Mondeo takuu lupaukset

Viesti Kirjoittaja Ike_68 »

Itsellä mk4 mondeo, josta alkoi konepelti ruostumaan sisäpuolelta kittisaumojen alta. Sai kyllä jännittää viimeiseen asti, että meneekö koritakuuseen vai ei, no pienen käden väänön jälkeen korjattiin takuuseen... On touhuu!! ihan selvissäkin tapauksissa yritetään maksattaa takuu korjaukset asiakkaalla. Ikävää, että näinkin hyvä auto ajaa ja muutenkin hienosti toiminut, niin ei oikein nämä takuu asiat toimi niin kuin pitäisi.
Vastaa Viestiin