Ford Fiestan -98 ajoneston ohitus.

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
Pekka78

Ford Fiestan -98 ajoneston ohitus.

Viesti Kirjoittaja Pekka78 »

Tervehdys!

Ostin kyseisen -98 Fiesta Flairin tutulta. Tallessa oli vain yksi alkuperäinen avain ja yksi perusavain, missä ei ole sitä sirua. Edellinen omistaja oli avannut sen punaisen "tulpan" siitä avaimesta ja irrottanut sirun. Laittoi sähköteipillä kiinni virtalikon viereen, vaikka kuulemaani mukaan olisi riittänyt, että alkuperäinen siruavain olisi ollut virtalukon lähellä. Nyt siru on mennyt rikki, koska halusin laittaa ne muovit siihen ympärille ja se taisi mennä siinä sitten poikki :cry: Kävin näyttämässä Fiestaa parilla korjaamolla ja toisessa paikassa ehdotettiin laittamaan kysymys tänne, jos täällä joku tietäisi miten ajoneston voi ohittaa kokonaan? Osaako joku neuvoa tämmöisessä ongelmassa? Uusi avain (3kpl koodauksineen maksaa enemmän kuin ostamani Fiesta, eli n.300€) Moiseen minulla ei ole varaa. Toisessa korjaamossa katsottiin sähkökaaviota ja ajonestosta lähti kolme johtoa. Yksi plussaan ja kaksi johonkin muualle. Auttakaa jos vain pystytte. Kiitos.
T.Pekka
tepsu123
Viestit: 577
Liittynyt: 21 Helmi 2010 17:59

Re: Ford Fiestan -98 ajoneston ohitus.

Viesti Kirjoittaja tepsu123 »

Jos nyt kuitenkin meinaat et autolla olis pidempi käyttöarvo jäljellä ku vuosi niin itse laitatuttasin uuden virtalukon.
Omaan mondeooni vaihdoin kaikki lukot ja koodautin virtalukon fordilla vuosi sitten hintaa kaikkineen tuli n. 270€. Auto tosin on kanssa -96 mallia ja meinasin sen loppuun käyttää ja eläkepäiviä se pääsee viettämään romikselle kun ei kannata enää korjata. Nyt vaan tars laittaa pyöräkaaret taakse niistä kun hiukan suullisesti sanottiin. Auto itessään ei maksanu ku 750€ parivuotta sitten.
Skoda favorit 136L -93 1,3
Datsun Nissa sunny farmari -80 1,3
Mazda 323 -85 1,5 GT
Mazda 323 -89 1,5
Opel kadett -87 1,3
Mondeo -93 CL/CLX 1,8
Mondeo -96 CLX/STW 1,8
Pekka78

Re: Ford Fiestan -98 ajoneston ohitus.

Viesti Kirjoittaja Pekka78 »

Tällä Fiestalla ei kyllä taideta ajaa, kuin ensi kevääseen, kunnes leima loppuu ja pääsee sitten vihreemmille laitumille lepäilemään osina tai kokonaisena 8) Toivon edelleen, jos jollain olisi tietoa ko. asiasta niin vastaisi kysymykseeni, mutta kiitos viestistä.
Vastaa Viestiin