Mk4 mondeon kokemuksia tänne !

Keskustelua autoista ja autoilusta yleisesti
dzeidzei
Viestit: 4
Liittynyt: 28 Joulu 2012 17:32

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja dzeidzei »

Omaa autoa aina vain odotellessa on tullut ajettua jo neljäntuhannen kilometrin verran kahdella liikkeen webastollisella Fordilla (S-Max ja Mondeo) kovissakin pakkasissa, eikä moisesta ole ollut tietoakaan. Minähän nyt en haista muutenkaan mitään, mutta vaimo olisi kyllä varmasti ilmineerannut. Mutta piti palstalaisilta kysymän, pystyykö Mondeossa itse aktiivisesti vaikuttamaan, milloin webasto on ajon aikana päällä ja milloin ei? Itse en ainakaan laina-ajokeissa päässyt siihen käsiksi.
riikomi
Viestit: 1002
Liittynyt: 22 Kesä 2005 12:39

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja riikomi »

Ajotietskan valikosta pystyy aktivoimaan tai deaktivoimaan lisälämmittimen toiminnan.

Mikäli toiminto on aktivoitu, Weba sitten omatoimisesti pistää itsensä tulille ja pois - tarpeen mukaan. Itse et siis pääse kytkemään sitä on/off omien mielihalujen mukaan.
Jiirm
Viestit: 4
Liittynyt: 04 Tammi 2013 15:32

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Jiirm »

Mondeo 1.6 tdci econetic 2012vm vaihteisto ei oikein tykkää toimia. Kylmänä varsinkin tuntuu, että vaihteita yrittäisi pistää päälle ilman kytkintä tms. Saa vetää kepistä aika kovasti. Pienemmälle vaihtaessa varsinkin kolmonen menee huonosti päälle, kepistä tuntemalla "rusahtaen", mutta mitään rutinoita ei kuitenkaan kuulu. Onko muilla tämmöisiä kokemuksia? Huollon sijaisautoina olleissa focuksissa ja b-maxissa vaihteet napsui todella nätisti päälle.

On kuitenkin niin olennaisesti ajoon vaikuttava asia, että ihan oikeasti tekee mieli pistää auto vaihtoon tämän takia. On käytetty huollossa, kuulemma ei mitään vikaa ja vaihteistoöljyt vaihdettu jne.

Välillä toimii kovemmilla pakkasilla kylmänä ihan mukisematta, välillä lämpimänä mukisematta, välillä ei vaan toimi.
ynjevi
Viestit: 563
Liittynyt: 14 Huhti 2012 19:23

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja ynjevi »

hoppaJS kirjoitti:Onko muilla webaston pakokaasun hajujen tapana tulla auton sisään? Olen huomannut moisen ilmiön esim risteyksessä seistessä.
Eipä juurikaan ajossa, mutta parkkipaikalla lämmetessä tuulensuunnasta riippuen haju on joskus hieman turhankin vahva. Varsinkin, kun siitä hajusta päätellen ei poltto ole aivan puhdasta.
Ex Ford Mondeo 1,8 TDCi 2009
timok
Viestit: 30
Liittynyt: 06 Tammi 2009 12:46

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja timok »

Tuli sitten vaihdettua Ford Mondeo 2009 econetic 1.8 tdci uuteen Mondeo titanium design 2.0 tdci farmariin. Mondeon saamisessa Belgiasta tuntui olevan vähän ongelmia Genkin työtaisteluiden takia, mutta tulihan se auto sieltä.

Uusi auto tuntuu tietysti uudelta, mutta on kieltämättä varsinkin tuo moottori paljon joustavampi luonteeltaan mitä oli tuo vanha 1.8tdci. Vääntö tulee alempaa ja moottori jaksaa vetää paljon paremmin jo alakierroksilla ilman niin isoa yht´äkkistä potkua. Vihdoin myös on tuo kaukosäätö "webastossa".

Sähköistuimet ovat olleet eri kokoisten aikuisten mieleen ja lämmitetyt takaistuimet lasten mieleen! Edellisen Mondeon kulutus ei nyt ihan eko-tasoa ollut mallinimesta huolimatta, mielenkiinnolla odotetaan mihin tämän 2.0tdcin kulutus asettuu. Kattokaiteet olikin yllätys, kun olivat muuttuneet kiskoiksi ja telineet menivät uusiksi.

Takavalojen koodaus palamaan yhtäaikaa päiväledien kanssa ei onnistunut, ei luulisi olevan kummoinen asia, jotta tuo olisi mahdollista - onnistuuhan tuo toisissakin merkeissä.
ilpopo
Viestit: 58
Liittynyt: 21 Joulu 2009 20:24
Paikkakunta: Vantaa

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja ilpopo »

Mites teillä webaston kanssa? On kaukosäädin ja toimii siitä ohjattuna moitteettomasti.
Olen muutamankerran yrittänyt laittaa päälle ajotietokoneenkautta aktive now toiminnolla, kun kauko on vaimon avaimissa. Rasti tulee näyttöön kahdeksi sekunniksi ja häviää. Ei siis lähde päälle. Ajastus toimii. Onkohan joku piuha kiinnittämättä vai weban boxin sisäänmeno otettu kaukosäätimen käyttöön?
Ei ole uudesta kertaakaan toiminut active now käskyllä. Tankissa ylipuolet diisseliä...ja akku täynnä...
Vanhassa ilman kaukoa toimi aina. Takuuseen varmaan kattelevat jos muilla toimii.
Avatar
hoppaJS
Viestit: 57
Liittynyt: 09 Loka 2012 23:53
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja hoppaJS »

timok kirjoitti: Takavalojen koodaus palamaan yhtäaikaa päiväledien kanssa ei onnistunut, ei luulisi olevan kummoinen asia, jotta tuo olisi mahdollista - onnistuuhan tuo toisissakin merkeissä.
Todella surkee juttu. Vaimo ei huomaa laittaa ajovaloja päälle pyryssä tmv ja siksi entisessä autossa keskitalvi ajettiin ajovaloasennolla, mutta Mondeossa valomuistutin käskee kääntää ajon jälkeen kytkintä joko 0- tai autoasentoon, ja mikä on kun se menee herkemmin sinne nollaan.

Tosin täytyy myöntää, että Ford laittaa auto-asennossa herkemmin ajovalot päälle kuin edellinen rellu.

Ja onnittelut uudesta autosta! Itsekin odottelin 5 ja puol kuukautta. Myyjä kertoi että tehtaalla on yli 50 autoa valmiina Suomeen, mutta työntekijät ei laske niitä portista pihalle!

Pidän noita sähköpenkkejä todella onnistuneena varustehankintana, pelkästääm jo etureunan korkeussäädön vuoksi.
Focus C-max 1.8 Ghia -04 Kuva
Seat Ateca TDI dsg 4drive
dzeidzei
Viestit: 4
Liittynyt: 28 Joulu 2012 17:32

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja dzeidzei »

Itsellä on samoin nyt se viisi ja puoli kuukautta odottelua takana ja aina vain jatkuu. Autokuume alkaa vaihtua tuskaksi ja katumukseksi. Ehkäpä omani on kuitenkin siinä 50 auton kasassa. Uteliaisuuttani ja mieltä rauhoittaakseni kysyisin sinulta, Timok, milloin panit autosi tilaukseen ja milloin tarkalleen ottaen sen sait? HoppaJS:n tilanteen tiedänkin.
timok
Viestit: 30
Liittynyt: 06 Tammi 2009 12:46

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja timok »

hoppaJS - kiitos onnitteluista ja joo positiivista on se, että valot syttyvät kyllä odotettua herkemmin.

dzeidzei - tilasin auton 29.9, se oli Fordin etis sivuston mukaan tehty 5.2 ja sain sen 12.3. Eli tuossa valmistumisen ja Suomeen tulon välillä ei varmaan kukaan Genkiläinen automekaanikko ollut siihen kahlittuna varastoaluueella, vaan auto tuli varmaan aika suoraviivaisesti Suomeen. Miksi juuri tuo auto sattui nyt tulemaan sieltä, jäi arvoitukseksi ...
Avatar
calculus
Viestit: 206
Liittynyt: 15 Tammi 2012 18:48

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja calculus »

Toivottavasti autoja saadaan nyt ripeämmin toimitukseen, kun ford on viime päivien uutisten mukaan sopinut maksavansa n. neljän vuoden palkkaa vastaavan kertakorvauksen tuntityöläisille Genkissä. Pahalta kuitenkin tuntuu Genkiläisten puolesta. Ford kun on ollut ilmeisesti alueen ylivoimaisesti suurin työllistäjä alihankkijat mukaan lukien. :(
Ajossa: Focus 1.5 Ecoboost 182 hp Vignale wagon M6 2019
Ex: Mondeo 1.5 Ecoboost wagon titanium business M6 2015
Ex: Mondeo 1.6 Ecoboost wagon titanium business 2012
Avatar
hoppaJS
Viestit: 57
Liittynyt: 09 Loka 2012 23:53
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja hoppaJS »

timok kirjoitti: ... tilasin auton 29.9, se oli Fordin etis sivuston mukaan tehty 5.2 ja sain sen 12.3.
Kyllä nuo aika tilausjonon mukaisesti taitaa tulla- minäkin tilasin 29.9., valmistunut 29.1. ja auto saapui liikkeeseen 28.2.

Ehtihän odotusaikana päätöstään miettiä ja hiukan rapulaansa testata koeajoilla, mutta kyl päätös tuntui oikealle vielä uudenkin vuoden puolella.

Talvi kun on pitkittynyt eikä oma pesupaikka salli pesua näissä olosuhteissa, teetätin autoon Menzerna PowerLock vahauksen.

Vielä lisä tuunauksista: Aikanaan Octaviassa minulla oli takaikkunoissa "tummennuksena" Kamei SunniBoy aurinkosuojat ja pidimme niistä kovasti. Tilasin saksanmaalta tähänkin moiset Windesa Sonnyboy merkkiset, mutta näitä ei voi suositella. Istuvuus ei ole lähelläkään hyväksyttävää (oma HB) ja materiaali on liian pienisilmäistä verkkoa. Älkää tilatko!
Focus C-max 1.8 Ghia -04 Kuva
Seat Ateca TDI dsg 4drive
Diamond_TR
Viestit: 16
Liittynyt: 18 Maalis 2013 18:48

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Diamond_TR »

Moro kaikille!

Tuli tuossa puolivuotta sitten hommattua -09 2,0tdci mondeo ja muutama kysymys olisi mielessä. Ajettavuudeltaan tuo on loistava, mutta korotetun suojatien ylityksessä keula niiaa melkoisen syvään ja kuuluu hentoinen klonksahdus.Varsinki kovemmilla pakkasilla iskarit menettivät tehonsa lähes kokonaan. Mistä tai minkä merkkisiä iskunvaimentimia porukka on hommaillut? Tuskin tuossa Mondeossa noin löysät vaimentimet kuuluupi olla :?
Ford Mondeo mk4 2.0 tdci titanium wagon (Errare humanum est)
riikomi
Viestit: 1002
Liittynyt: 22 Kesä 2005 12:39

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja riikomi »

riikomi kirjoitti:Millaisiin öljynvaihtoväleihin olette päässeet ?

itsellä -09 2.2TDCi alkoi naukua öljynvaihtoa jo 14,5 tkm ja vasta 5 kk 60 tkm huollon jälkeen.

Tietääkö kukaan, millä perusteilla auto tuon öljynvaihdon pyytää? Öljylle itselleen ei tiettävästi ole kuin lämpötila-anturi ja ainakin DPF:n polttovälit vaikuttavat laskentaan, koska poltto hitusen laimentaa moottoriöljyä dieselillä.
Tällaista kyselin vuosi sitten....nyt taas talven jälkeen (=kesää useammin DPF:n polttoja, ja siis öljyn laimenemista) auto halusi uudet öljyt jo reilun 14 tkm ajorupeaman jälkeen.

Talvella polttovälit olivat 300....650 km ajotavoista ja pakkasista riippuen. Tyypillisesti väli oli 400...450 km.
kapa41

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja kapa41 »

02/2010 käyttöönotettu Mondeo 2.2TDCi on ollut tämän öljynvaihdon kanssa yksi "suuri ongelma". Auto ajettu nyt 63000 km ja pisin vaihtoväli on ollut ensimmäinen kun pääsin reilut 13000 km lyhyin väli oli talvella 2011 kun oli ajettu öljynvaihtojen jälkeen 3500 km tavallisesti herjausalkaa 6000-8000 km välillä vuodenajasta riippuen. Kaikkea on huollossa yritetty mutta sama "herjaus" vain jatkuu. Auto muuten todella mukava ja tehoja riittää mutta tämä yksi ongelma, muita ongelmia ei ole ollut tässä Mondeossa, kolmas farmari Mondeo menossa.
riikomi
Viestit: 1002
Liittynyt: 22 Kesä 2005 12:39

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja riikomi »

Eikö huolto testerillään näe mikä raja tulee vastaan?

Oletko seuraillut DPF:n polttoväliä?
Timppasavosta
Viestit: 207
Liittynyt: 26 Huhti 2006 20:40
Paikkakunta: Ylä-Savo

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Timppasavosta »

Diamond_TR kirjoitti:Moro kaikille!

Tuli tuossa puolivuotta sitten hommattua -09 2,0tdci mondeo ja muutama kysymys olisi mielessä. Ajettavuudeltaan tuo on loistava, mutta korotetun suojatien ylityksessä keula niiaa melkoisen syvään ja kuuluu hentoinen klonksahdus.Varsinki kovemmilla pakkasilla iskarit menettivät tehonsa lähes kokonaan. Mistä tai minkä merkkisiä iskunvaimentimia porukka on hommaillut? Tuskin tuossa Mondeossa noin löysät vaimentimet kuuluupi olla :?
Itse vaihdoin omaan Mondeoon Bilsteinin setin ja kaikki ne niiailut loppuivat siihen. Syksyllä kun auto hankittiin niin iskarit olivat todella jämäkät, mutta ensimmäiset kovat pakkaset sekä siihen yhdistettynä hieman suurempi monttu tai patti, niin iskarit näyttäisivät menettävän tehonsa kovin äkkiä... Jotenkin on tullut sellainen ajatus, että Mondeoiden vakioiskarit ovat laadultaan samaa luokkaa kuin ne peruskaiuttimet. Ja tämä ei muuten ollut ensimmäinen MK4-korinen Mondeo mistä minulla on talvi syönyt iskarit, että uskoisin jo olevan itselläni hieman kokemusta asiasta!

Hyvä konsti testata onko iskari mennyt: aja tiellä jossa on ne jyrsityt heräteurat keskiviivan tuntumassa, jos ääni on sellainen vouaava niin kaikki OK. Jos taas ääni on hakkaavan tuntuinen ja täristää ratissa selvästi, niin iskarikauppaan mars. Näin omien kokemusten pohjalta, en tiedä miten muilla on.
Nyt kalustossa: Transit MK6 X3, yksi faceliftattuna MK7:ksi :ford:

Yli 40 diesel-Fordia ollut, ollut mm. 9XMondeo MK4 ja liki 30 MK6 / 7 Transitia

facebook.com/tikatechky
Diamond_TR
Viestit: 16
Liittynyt: 18 Maalis 2013 18:48

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Diamond_TR »

Uudet Sachs:n iskarit odottavat nyt alle laittoa. Kesärenkaat juurikin vaihdoin ja havahduin samalla dieselin hajuun. Moottorissa on yksi suutin märkänä, nähtävästi dieselin paluuliitin näyttäisi vuotavan :? Googletuksen perusteella liittimestä voisi olla mennyt O-rengas rikki. Wetteri kutsuu varaosatiskille. Edelleen erittäin tyytyväinen ole autoon, vaikka ensimmäinen vika ilmaantuikin yllättäen ja pyytämättä :D
Ford Mondeo mk4 2.0 tdci titanium wagon (Errare humanum est)
Diamond_TR
Viestit: 16
Liittynyt: 18 Maalis 2013 18:48

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Diamond_TR »

Timppa,

Sinulla näyttäisi olevan melkoisesti kokemusta mk4 Mondeosta! Oletko ollut tyytyväinen autoon ja mitkä ovat olleet suurimmat murheet? Itellä on tuo navigaattori / kosketusnäyttö hässäkkä on jäänyt käynnistymättä muutaman kerran, auton uudelleen käynnistys ratkaisi ongelman.


Timppasavosta kirjoitti: Itse vaihdoin omaan Mondeoon Bilsteinin setin ja kaikki ne niiailut loppuivat siihen. Syksyllä kun auto hankittiin niin iskarit olivat todella jämäkät, mutta ensimmäiset kovat pakkaset sekä siihen yhdistettynä hieman suurempi monttu tai patti, niin iskarit näyttäisivät menettävän tehonsa kovin äkkiä... Jotenkin on tullut sellainen ajatus, että Mondeoiden vakioiskarit ovat laadultaan samaa luokkaa kuin ne peruskaiuttimet. Ja tämä ei muuten ollut ensimmäinen MK4-korinen Mondeo mistä minulla on talvi syönyt iskarit, että uskoisin jo olevan itselläni hieman kokemusta asiasta!

Hyvä konsti testata onko iskari mennyt: aja tiellä jossa on ne jyrsityt heräteurat keskiviivan tuntumassa, jos ääni on sellainen vouaava niin kaikki OK. Jos taas ääni on hakkaavan tuntuinen ja täristää ratissa selvästi, niin iskarikauppaan mars. Näin omien kokemusten pohjalta, en tiedä miten muilla on.
Ford Mondeo mk4 2.0 tdci titanium wagon (Errare humanum est)
Timppasavosta
Viestit: 207
Liittynyt: 26 Huhti 2006 20:40
Paikkakunta: Ylä-Savo

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Timppasavosta »

Suurin murhe on varmaan lähipiirin ainainen vittuilu siitä taivaspaikasta :lol: Siis en voi moittia, todella tyytyväinen olen tämän mallisarjan Mondeoihin ollut! Siinä vaan tulee se kuuluisa "kotisohva-tunne", kaikki hallintalaitteet ovat lähellä ja ajoasennosta saa ainakin tuolla sähkösäätöisellä kuskinpenkillä erittäin pätevän! Ja ne tilat, taitaapa olla kokoluokassaan suurin ja jossakin Tuulilasin vertailussa todettiin että ulkoisilta mitoiltaan jopa liian suuri. Mikä sinällään on totta, että parkkeeraaminen on ajoittain mielenkiintoinen tehtävä. Ja ne parkkitutkat ovat joko rikki tai lumen yms. peitossa eivät juurikaan auta asiaa... Ulkonäkö on myös asia ainakin tuon HB-korin kohdalla, johon olen kovin mieltynyt. Vaikka on iso auto oikeasti, niin on sulavannäköinen ja ehkä hivenen urheilullisenkin kenties?!

Ja seuraavaa Mondeota jahka joskus katellaan, niin ainakin nuo urheilulliset etuistuimet sekä xenonit on oltava, näihin kun oppii niin ei muuten luovu... Ne normaalit Trend-tason kakkosneloset ovat kaukana mukavista penkeistä, ainakin minusta. Vuositasolla ajomäärä näkyy pyörivän siellä 40 - 55 tkm, niin hyviä penkkejä osaa arvostaa.

Tosin siitä Powershiftistä ei oikein ollut positiivisia kokemuksia, kuten ei muillakaan kun lukee tätä palstaa. Siis sinällään laatikko on oikein maukas käyttää, mutta se kulutus! Härnäämättä kesäaikaan kuivissa oloissa lähempänä seitsemää litraa, kun tuo nykyinen kovalaatikkoinen menee jopa alta viiden...

Itse olen karttanut kuin ruttoa tätä 2.0-litraista konetta aiemmin, sen verran hyviä kokemuksia on kertynyt siitä 1.8-litraisesta dieselistä. Vaan kun ei ollut sillä kauppiaalla keltä olen nyt viimeisimmät autoni hankkinut syksyllä sellaista, niin tuli sitten otettua tämä 2.0-koneinen. Ihan OK, vääntöä on laajemmalla alueella eikä stumppaa niin herkästi lähtövaiheessa. Mutta henkilökohtaisesti tykkäsin siitä piikkiväännöstä, mikä tulee esiin 1.8-koneissa siellä lähempänä pariatuhatta kierrosta. Ja sen moottorin ääni, sitä kaipaan...
Nyt kalustossa: Transit MK6 X3, yksi faceliftattuna MK7:ksi :ford:

Yli 40 diesel-Fordia ollut, ollut mm. 9XMondeo MK4 ja liki 30 MK6 / 7 Transitia

facebook.com/tikatechky
ynjevi
Viestit: 563
Liittynyt: 14 Huhti 2012 19:23

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja ynjevi »

Vasemmasta etuiskarista tuntuu tuo klonksahdus kuuluvan suojatien töyssyissä ym. Ilmeisesti on iskareiden vaihto edessä. Minkälaista hintahaarukkaa on kelvollisissa (ei sport) iskareissa? Ja minkälaista korvausta korjaamot vaihdosta pyytävät?

Toki nuo täytyy kysellä paikallisilta, mutta kun parikin henkilöä on jo asiaa haarukoinut, kiinnostaa tietää mihin pitää varautua.
Ex Ford Mondeo 1,8 TDCi 2009
Diamond_TR
Viestit: 16
Liittynyt: 18 Maalis 2013 18:48

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Diamond_TR »

Nuo Sachs:n iskarit 4kpl vakioalustaan maksoivat 310€ yhteensä, ostopaikka Tarviketori Oulu. Mielestäni erittäin edulliset. Bilsteinit olisivat olleet nettikaupoissa reilut 400€ sarja, varmasti olisi ollut hyvä valinta myös. Alustavasti huoltofirma arveli aikaa menevän iskareihin + öljyn vaihtoon n. puolipäivää, hinta ei vielä tiedossa tarkasti. Niin ostin myös eteen iskarin yläpäät (kääntölaakeri) n.20€ / kpl.

ynjevi kirjoitti:Vasemmasta etuiskarista tuntuu tuo klonksahdus kuuluvan suojatien töyssyissä ym. Ilmeisesti on iskareiden vaihto edessä. Minkälaista hintahaarukkaa on kelvollisissa (ei sport) iskareissa? Ja minkälaista korvausta korjaamot vaihdosta pyytävät?

Toki nuo täytyy kysellä paikallisilta, mutta kun parikin henkilöä on jo asiaa haarukoinut, kiinnostaa tietää mihin pitää varautua.
Ford Mondeo mk4 2.0 tdci titanium wagon (Errare humanum est)
ynjevi
Viestit: 563
Liittynyt: 14 Huhti 2012 19:23

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja ynjevi »

No ei noista iskareista sitten vallan paljon tarvitse valmistautua maksamaan. Vaihtohomma pitää tsekata, sujuisiko kotipihalla.
Ex Ford Mondeo 1,8 TDCi 2009
Avatar
svart
Viestit: 440
Liittynyt: 14 Syys 2006 20:41
Paikkakunta: Kontiolahti

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja svart »

Vaihto homma erittäin helppo jos jousi puristimet vain löytyy.
Ford #11
MJR18
Viestit: 149
Liittynyt: 15 Elo 2011 22:41

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja MJR18 »

Joo eihän ne paha oo vaihtaa jos vaan yhtää avaimet pysyy kädes. Ja mielenkiintoa löytyy...
Avatar
hoppaJS
Viestit: 57
Liittynyt: 09 Loka 2012 23:53
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja hoppaJS »

Omat Mondeo kokemukset on nyt karttunut 5 tkm verran. Hyvin on mennyt eikä pettymyksiä auton osalta ole ollut.

Pikku sanomista renkaisiin liittyen. Talvivanteiden keskiöt (liikkeen varustelu) hävis yksitellen. Kaksi jäi näkösälle kiinnitysklipsut antautuneena. Näyttää paraatipuolelta ihan tehtaan alkuperäisiltä sinisiltä, mutta on taustalla samaa harmaata muovia, kun taas tehtaan kesävanteissa on taustalla musta pohja ja klipsut. Eli älkää huoliko noita "halpis" juttuja.

Tehtaan toimittamat Hankook Ventus S1 evot on kans niin pettymys kun odotinkin. Äänekkäät, ainakin kitkojen jälkeen. Lupasin myyjälle "papukaijamerkin" kauppaa hierottaessa, jos ois saanu erilaiset vanteet kausirenkaille, mutta samat titaniumin vanteet on. Nyt siis pieni kuume mennä rengas/vannekaupoille.
Yks ford myyjä vaan sanoi et maahantuoja kiristänyt takuuehtoja- saattaa luistaa vastuusta tietyissä ongelmissa, jos alla tarvikevanteet. Ehkä joku jarruvika saattas liittyä niihin?
Focus C-max 1.8 Ghia -04 Kuva
Seat Ateca TDI dsg 4drive
Vastaa Viestiin