Mondeo 2004 Denso navigaattori

Poppikoneet ja niihin liittyvä keskustelu
Jukkem
Viestit: 19
Liittynyt: 28 Helmi 2010 13:32

Mondeo 2004 Denso navigaattori

Viesti Kirjoittaja Jukkem »

Onko tästä kenelläkän tarkempia "speksejä", eli minkälainen vahvistin tässä yksikössä on?

http://img196.imageshack.us/img196/8493/denso2.jpg

Onko tässä äänenlaatu lähempänä sonyn soitinta kuin Fordin omaa 6000CD-soitinta?

Äkkiseltään tuntuu, että tuo näytön sijoitus on mahdollisimman huono, kuvitellen navigointia ajaessa, niin täytyy tiirailla alaspäin kokoajan.... Miten tuo yleinen käytettävyys tuossa laitteessa, on kuitenkin kohtuu vanhaa rautaa, näin nykymittapuulla...
STTDCi
Viestit: 5
Liittynyt: 28 Loka 2010 23:08

Re: Mondeo 2004 Denso navigaattori

Viesti Kirjoittaja STTDCi »

Sanoisin että lähempänä Sonya kuin 6000 mallia.
Kaiuttimet vaikuttaa myös paljon. Omassani on Infinityn ämyrit ja sanoisin että soi sopivasti.

Navigointia käytettäessä naputat osoitteen ja ei sitä karttaa tarvi katella, kyllä se neuvoo... :)
Onhan se tosiaan näyttö vähän alhaalla mutta ei se käytössä paljon haittaa...

-Marko
Jukkem
Viestit: 19
Liittynyt: 28 Helmi 2010 13:32

Re: Mondeo 2004 Denso navigaattori

Viesti Kirjoittaja Jukkem »

Kiitos Marko vastauksesta! Ajattelin jo, että kellään ei ole tätä kyseistä värkkiä autossaan, sen verran hiljasta on ollut... :D

Pari lisäkyssäriä, toimiiko mp3:t? Pahasti epäilen... Entäpä saako tuota näyttöä pimeäksi, esim. talviaikaan pimeällä, että se ei loista kun niin iso näyttö kuiten on . Siis yleensäkin esim radiota kuunnellessa??
miikka555
Viestit: 3
Liittynyt: 02 Tammi 2007 20:59

Re: Mondeo 2004 Denso navigaattori

Viesti Kirjoittaja miikka555 »

Äänenlaatua en osaa orkkikseen verrata..

MP3:t toimii levyltä hyvin.

Omasta mielestä riittävän käytettävä. Ei ole tullut mieleen vaihtaa mihinkään, vaikka yleensä nuo soittimet vaihtuu heti ensimmäisenä.

Omassa ei kyllä kartat tunne Suomea kovinkaan laajalti, esim. Kuopiosta se ei tiedä mitään. En tiedä miten tuoreemmat karttapäivitykset. Sattuuko Marko tietämään karttapäivitysten laajuudesta tarkemmin, itseäkin kiinnostaisi päivittää tuo, jos saisi koko Suomen kartalle?

Näytön saa pimeäksi, saa myös säädettyä kirkkauden ja kontrastin (päivä- ja yöasennot toimii ajovalojen mukaan). Itselle tuo on riittänyt, ei ole tarvinnut pimentää kokonaan koskaan.

Jos jälkiasennusta suunnittelet, niin ei käsittääkseni ole ihan vartin homma. En tiedä oletko tarkemmin tutkinut asiaa, mutta tarvitset tuon soitinyksikön lisäksi uuden keskikonsolin, dvd-yksikön takakonttiin, asennustelineen dvd-yksikölle, johtosarjan keskusyksiköltä takakonttiin, gps-antennin pohjan ja siihen sopivan antennin, kartta-dvd:n, keskusyksikön oman johtosarjan ja kaikki pitää käyttää vielä merkkiliikkeessä ohjelmoinnissa. :shock:
Jukkem
Viestit: 19
Liittynyt: 28 Helmi 2010 13:32

Re: Mondeo 2004 Denso navigaattori

Viesti Kirjoittaja Jukkem »

En ole soittimen vaihtoa suunnittelemassa, vaan auton ostoa... :) On tullu pari mondeota vastaan, joissa on tuo iso näyttö, mutta mistään ei oikein löydy speksejä tuohon, niin pitää täällä kysellä käyttäjiltä.

Esim 9-5 saabien audiosta löytyy vaikka tällanen: http://www.mitt-eget.com/saab/faq_audio.shtml

Tuolta selviää suht hyvin, mitä eri audio-vaihtoehtoja on olemassa kys malliin.

Tää navi-järjestelmä tosin on aika harvinainen täällä kotomaassa, mutta mitä tuolta ruottin puolelta oon kattellu, niin aika monessa autossa siellä on tämä navi-systeemi.

Ja mitä tuohon karttapäivitykseen tulee, niin tuolta netin syövereistä löytynee ainakin 2009 vm eurooppa kartat helpostikkin. En kehtaa linkkiä vaan laittaa, kun en tiedä foorumin politiikkaa noiden ns varmuuskopioiden osalta...
miikka555
Viestit: 3
Liittynyt: 02 Tammi 2007 20:59

Re: Mondeo 2004 Denso navigaattori

Viesti Kirjoittaja miikka555 »

Juu, kyllähän noita päivityksiä karttoihin löytyy.. Löytyy myös 2011-2012 karttaa muutamalla kympillä myynnistäkin. Osa sivustoista sanoo että löytyy Suomikin ja osa sanoo että löytyy vain osa Suomesta. Pitänee vaan ostaa tuo uusin ja testata.

Parhaiten lisätietoa tuosta Densosta löytänet kyselemällä www.talkford.co.uk -forumilta. Siellä ainakin L11XXY nimellä pyörivä kaveri tietää noista ilmeisesti kaiken mahdollisen.
Vastaa Viestiin