Mondeo 2002 kauko-ohjaimella avaus

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
MikkoIlari
Viestit: 49
Liittynyt: 04 Joulu 2007 13:58

Mondeo 2002 kauko-ohjaimella avaus

Viesti Kirjoittaja MikkoIlari »

Alkoi tossa viikko sitten toimimaan kauko-ohjaimella avaus oudosti. Ovet menee kiinni napista, mutta kun yrittää avata niin menee tuplalukkoon. Auki ei saa kuin ovesta avainta kääntämällä. Laittelin etuovien sähköjen läpivienteihin CRC:tä ja se auttoi hetkeksi, mutta sitten palautui taas ongelma. Eli n. 5 minuuttia toimi. Päivisin auto seisoo lämpimässä 8 tuntia, joten sulaa ehtii kyllä. Tänään otin akun irti n. 10 minuutiksi ja sen jälkeen toimi taas muutaman kerran moitteetta. Kaikki ovet aukesi nätisti ja vauhdilla ja meni kiinni. Muutaman kerran kun renkutin, niin taas lakkasi toimimasta.

Onko ideaa, missä ongelma voisi olla? Ilmeisesti kuskin ovessa on keskuslukituksen pumppu ja tämä ei varmaankaan ole rikki, kun välillä toimii moitteetta? Onkohan hanskalokeron takana oleva keskuslukituksen ohjainyksikkö mäsänä? Ajattelin tuolla akun irroittamisella, että josko olisi buutannut sen, mutta eipä auttanut. Onko muita ideoita?
traasbet
Viestit: 140
Liittynyt: 24 Tammi 2011 22:52
Paikkakunta: Tampere

Re: Mondeo 2002 kauko-ohjaimella avaus

Viesti Kirjoittaja traasbet »

Jumiikohan kuljettajan oven likainen lukkopesä..
MikkoIlari
Viestit: 49
Liittynyt: 04 Joulu 2007 13:58

Re: Mondeo 2002 kauko-ohjaimella avaus

Viesti Kirjoittaja MikkoIlari »

Kävin työpaikan parkkihallissa lämpimässä ruiskimassa CRC:tä vähän joka paikkaan. Lukkojen liittimiin ovien sisään, ovien läpivientien johtoihin jne. ja nyt on eilen ja tänään toiminut. Ehkä siis kosteusongelma, ainakin tämänhetkinen paras veikkaus näin. Onhan sitä talvisin aina ongelmaa ollut noitten lukkojen kanssa, mutta nyt ollut astetta pahempi.
Vastaa Viestiin