2.0 ohc is kone naputtaa

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
iigle
Viestit: 156
Liittynyt: 30 Joulu 2007 19:06
Paikkakunta: Lohja

2.0 ohc is kone naputtaa

Viesti Kirjoittaja iigle »

Mul ois nyt pieni ongelma. Auto oli kaveril lainas ja se sit ilmotti et koneest alkanu kuuluu jotain kolinaa. No otettiin auto meille ja venakoppa auki ku se sielt päin kuulu. Noh, sieltähän oli irronnu se levy sielt takaa mikä pitää sitä nokkaa paikallaan pituus suunnassa. Nokka oli liikkunu joku 5mm taakke päin. Laitoin levyn takas uusil pulteil. Mutta ne vanhat taitaapi olla tipahtaneet siit öljyreiäst alas öljypohjaan. No kokeilin ni se kolis vieläki. Osaisko kukaan kertoo mikä sielt ois voinu mennä. Ku se ääni kuuluu mun mielest vieläki siel ylhäält kannen takaosast. Ja miten saisin ne pultit pois irrottamatta konetta. :D
Meca
Viestit: 110
Liittynyt: 15 Maalis 2005 23:18

Re: 2.0 ohc is kone naputtaa

Viesti Kirjoittaja Meca »

Öljypohjasta tuollaiset pikkuruuvit saattaa tulla ihan öljynkin mukana. Jos ei, niin sellaisella teleskooppivartisella magneetilla voisi koittaa öljynpoistoreiästä kalastella. Tai liimaa poistotulppaan magneetin, saattavat tartua siihen joskus. Mutta ne on saattaaneet tulla öljynvaihdon mukana jo aiemmin. Enkä usko että niistä mitään haittaa siellä öljypohjassakaan on, ei ne sieltä minnekään lähde vaeltamaan.

Naputuksesta ekaksi tulee mieleen, että keinut on kuluneet vinoiksi, kun nokka on ollut väärässä kohtaa ja painanut keinuvipua epäkeskeisesti.
Vastaa Viestiin