Fiesta-kytkin,vaihteisto? jäässä?

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
fanfar

Fiesta-kytkin,vaihteisto? jäässä?

Viesti Kirjoittaja fanfar »

Parikymppinen Fiesta otti pakkaset rankasti ja seisoi 5 päivää pihassa.Tolpassa oli ja laturillakin latailin akkua (tolpasta). Eilen ei enää kuulunut kun muaa. Aamulla työnnettiin lämpöseen sulamaan, 7 tuntia sisällä, hommasin ja vaihdoin uuden akun-käntiin lähti kuin palmun alta...MUTTA eipä kantomalli LIIKU mihinkään! Vaihteet menevät päälle, kytkin pohjaan ja jarru pelittää.Vetoa ei vaan löydy millään vaihteella. Eli siellä se nyt seisoo...Voiko siis olla pahasti jäätynyt esim. kytkin jumiin? :idea: (kiukkuaa).
Avatar
mackaiveri
Viestit: 33
Liittynyt: 11 Heinä 2009 05:36

Re: Fiesta-kytkin,vaihteisto? jäässä?

Viesti Kirjoittaja mackaiveri »

no eipä se näillä keleillä mahotonta olis. itellä lähtee heti auto liikkeelle kun startta ja käynnistyy vaikka ei ole vaihde pällä. johtuu vaihdelaatikon kankeista öljyistä. ja tuossa tapauksessa on voinut jäätyä paineasetelma
Ilo alkaa kilosta ja remontti kahesta
Krisse
Viestit: 1424
Liittynyt: 05 Helmi 2005 20:54
Paikkakunta: Kotka
Viesti:

Re: Fiesta-kytkin,vaihteisto? jäässä?

Viesti Kirjoittaja Krisse »

No ihan varmasti ei kyllä paineasetelma jäädy mihinkään, ja vaikka jäätyiski ni kyllä se 7 tuntia lämpösessä oltuaan olis varmasti sulanu.

Toi nyt kuulostaa kyl muutenkin hyvin erikoiselta ongelmalta.

Jos toi nyt ihan vakavissaan on tossa kunnossa niin lisätietoina kiinnostais että kuuluuko mitään häiriöääniä, meneekö vaihteet samalla tavalla päälle riippumatta painetaanko kytkintä vai ei, tuntuuko kytkinpoljin normaalilta ja onko nopeusmittarissa elämää siinä vaiheessa kun auton pitäisi liikkua?

Mä en oikeestaan keksi mitään muuta kun että laatikosta ois kytkinakselilta pettäny stefa ja lootaöljyä ois valunu kytkimeen asti, mut erinnäisistä seikoista johtuen pidän totakin hyvin epätodennnäkösenä tapahtumana.
Kaikenlaiset rojektini @ http://wonk.sytes.net/76s/
Vastaa Viestiin