Mondeon mittaristo pimenee

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
österbotten
Viestit: 20
Liittynyt: 30 Marras 2008 22:59

Mondeon mittaristo pimenee

Viesti Kirjoittaja österbotten »

Mondeo Tdi-03:n koko mittaripaneeli on muutaman kerran lakannut toimimasta muutamaksi minuutiksi, ja kun se syttyy uudestaan, kaikki mittarin varoitusvalot ja myös sisävalot syttyvät samalla. Ei vaikuta auton käyntiin lainkaan. Epäilen että tämä tulee pahenemaan vielä, ja että kyseessä voi olla joku kalliskin elektroniikkavika.Onko tällaisia oireita tuttua muille, ja onko vika löytynyt?
-PSi-
Viestit: 10
Liittynyt: 15 Loka 2008 21:24

Re: Mondeon mittaristo pimenee

Viesti Kirjoittaja -PSi- »

Tällaista on tullut vastaan tämän kesän aikana:

Mondeo mkIII mittaristo

Kirjoittaja -PSi- » 13 Elo 2009 22:18
Tuossa työmatkalla ajellessa mondeon mittaristo hämmästytti boottaamalla itsensä kesken matkan. Elikkä taulu välähti täyteen valoja (mikä kyllä kiinnittää huomion) ja sitten kaikkien mittareiden neulat ajellivat testin läpi ja meno jatkui. Sen kyllä ymmärtää että kun autosta on ollut sähköt pois niin mittaristo ajelee tuon testinsä läpi, mutta 100km/h vauhdissa kesken matkan.

Kenelläkään minkäänlaisia kokemuksia aiheesta kieliikö tuo jonkinlaisesta ongelmasta jossakin päin kulkinetta?

Kulkineena siis Mondeo 2.0 TDCi ja vuosimallia 2007


Kukaan ei vielä ole aihetta kommentoinut eikä itsellä ole vielä ollut asiaa tuonne merkkihuollon tiskille, joten asia vielä toistaiseksi selvittämättä. Sen kyllä huomasin jo takuuaikana että voortissa ei ole vikoja, on vain paljon enemmän ominaisuuksia kuin toisten valmistajien autoissa. Pitänee käydä kyselemässä osaavatko sanoa mitään järkevää syytä tuolle.
Vastaa Viestiin