MK3 Mondeoiden sivupeilien erot

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
jamppevaan
Viestit: 234
Liittynyt: 20 Touko 2007 10:25

MK3 Mondeoiden sivupeilien erot

Viesti Kirjoittaja jamppevaan »

Olen huomannut, että vanhempien ei-faceliftattujen mondeoiden peilit ja uudempien faceliftattujen mondeoiden peilit ovat erilaiset. Itsellä on vaan tuo vanhempi pre-facelift mondeo ja sivupeilit tuntuvat harmittavan pienikokoisilta kuitenkin suht isoon isoon autoon. Joissain tilanteissa tuntuu, että näkyväisyys taakse ei ole paras mahdollinen...

Samaten ole huomannut että vesisateella vesiroiskeet lentävät peileistä sivuikkoihin joita saakin olla sitten seuraavaksi putsailemassa.

Onko nähin asioihin tullut parannusta noissa uudemmissa faceliftattujen peileissä ja käyvätköhän uudemmat peilit suoraan vanhemmanmallisten tilalle?
// ex MK3 Mondeo 220tkm -> 480tkm //
// nyk MK4 Mondeo 1.8TDCi 245tkm -> //
-PSi-
Viestit: 10
Liittynyt: 15 Loka 2008 21:24

Re: MK3 Mondeoiden sivupeilien erot

Viesti Kirjoittaja -PSi- »

Ehkä ovat peilit vaihtuneet facelift myötä, mutta saman kohtuullisen ärsyttävän ominaisuuden ovat saaneet säilytettyä joka sotkee sivulasit täysin. Aiemmin ollut käytössä BMW kulkineita ja oli aika suuri ihmetys että auton sivulasit saa sotkettua noinkin tehokkaasti kuin Mondeo sotkee.

Samaten tuolle peilien lämmitykselle olisi kysyntää kun se on ollut japanian tuotteissa jo 90 -luvulla. Itsellä kulkineena MK3 -07 Mondeo.
Vastaa Viestiin