Eberille kauko-ohjain?

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
korgie
Viestit: 272
Liittynyt: 07 Maalis 2005 17:43
Paikkakunta: Kerava

Eberille kauko-ohjain?

Viesti Kirjoittaja korgie »

Jeps, kun tuossa nykyisessä kulkupelissä tuo Eberin lisälämmitin ajastimella on, ja se on näin säiden viilentyessä osoittautunut varsin mukavasti varusteeksi. ;) Joskus kuitenkin on semmoisia tilanteita, että lähtöaika ei ole etukäteen tiedossa, joten ajastimesta ei silloin ole paljon apua. Noihin lämmittimiinhän on kai saatavilla jonkinsortin kauko-ohjain tai GSM-ohjausmoduuli...? Onko kellään tarkempaa tietoa noista, kuka myy/asentaa ja mitä maksaa?
=)
mtk-
Viestit: 17
Liittynyt: 27 Syys 2008 11:56

Re: Eberille kauko-ohjain?

Viesti Kirjoittaja mtk- »

GSM Releen olen joskus kaverin autoon rakentanu. naurettavan helppo kytkeä. Muistaakseni kahdella johdolla kiinni. Tuolta taitaa saada valmiiksi koottua tai sitten rakennus sarjaa.

Tuolla samasella laitteella voi ohjata neljää relettä, eli käytännössä voi ohjata esim. hälytys, eberi, keskuslukko tms. tms. mitä mieleen vain juolahtaa.
Moni myös käyttää tuota sähkökiukaan ohjaamiseen. Töistä kotiin lähdettyä soittaa vain kiukaalle ja kotiin tultua sauna onkin lämmin. Käyttökohteita tuossa on rajaton määrä. Itselläkin yksi ylimääränen odottaa asennusta eberin perään.

Tämä olikin sitten tämmöinen tee-se-itse miehen vinkki ja alle satkulla tästä selviää.

Tuohon tarkoitettu kauko-ohjain tai GSM-moduuli maksaakin sitten muistaakseni lähemmäksi 1000€
Lisää voi kysellä vaikka autosähkö liikkeistä. Ainakin Kuopiossa päin suht. edullinen paikka on Savon Diesel. Voihan sieltä kysellä hieman hintahaarukkaa..
Vastaa Viestiin