Focus kaukolukitus/vilkut

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
msa9101
Viestit: 4
Liittynyt: 21 Helmi 2008 22:27

Focus kaukolukitus/vilkut

Viesti Kirjoittaja msa9101 »

Haluaisin tietoa vm2003 2,0 Farmari Focuksen kauko-ohjaimen toiminnasta. Auto on ensimmäinen Focukseni ja ohjekirja toisella kotimaisella (suomi-versio tilattu) joten en saa sieltä apuja.

1. Ovia lukitessa 1 painallut lukitsee ovet, mutta vilkut eivät vilkahda. 2 painallusta lukitsee ovet ja vilkut vilkahtavat. Mistä moinen??
2. Ovia avatessa 1 painallus avaa ovet, mutta vilkut eivät vilkahda. Miten saisin vilkut vilkahtamaan myös ovet avatessa??

Kiitokset jo etukäteen.
korgie
Viestit: 272
Liittynyt: 07 Maalis 2005 17:43
Paikkakunta: Kerava

Re: Focus kaukolukitus/vilkut

Viesti Kirjoittaja korgie »

msa9101 kirjoitti:1. Ovia lukitessa 1 painallut lukitsee ovet, mutta vilkut eivät vilkahda. 2 painallusta lukitsee ovet ja vilkut vilkahtavat. Mistä moinen??
2. Ovia avatessa 1 painallus avaa ovet, mutta vilkut eivät vilkahda. Miten saisin vilkut vilkahtamaan myös ovet avatessa??
1. Samalla tavalla toimii omassa -02 Mondeossa. Eli, autossasi on mitä ilmeisimmin ns. kaksoislukitus. Eli suljettaessa ensimmäinen painallus laittaa ovet vain "normaalisti lukkoon", niin että ne saa kuitenkin vielä sisäpuolelta auki. Toisella painalluksella menee kaksoislukitus päälle, jolloin ovia ei enää saa sisäpuoleltakaan auki.

2. Joskus taannoin täällä foorumilla oli juttua aiheesta, ja joku mainitsi että jollain ohjelmointitoimenpiteellä ne vilkut saisi vilahtamaan myös normaalisti avattaessa ja suljettaessa. Yritin silloin kysellä, miten tuo ohjelmointi käytännössä tapahtuu, ja onko se käyttäjän itse tehtävissä vai tarviiko viedä auto huoltoon. En saanut vastausta...
=)
Vastaa Viestiin