fiestaan jäätyy

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
tomppa_sw
Viestit: 16
Liittynyt: 17 Maalis 2005 16:56

fiestaan jäätyy

Viesti Kirjoittaja tomppa_sw »

vaikkei juuri nyt ole kovin kylmä, mutta kyllä se -30 c sieltä vielä tulee :D ja fiesta on aika kylmä tuolloin ja on jo paljon "lämpimämmälläkin" kelillä. moottorin lämpötilat nousee kutakuinkin samaan, kuin kesälläkin. puhaltimen ykkösasento ei toimi, joten paha sanoa tuleeko silloin lämmäintä, mutta kakkosasennossa tulee haaleaa ilmaa, joka ei lämmitä tarpeeksi. vinkkejä? ideoita?
Avatar
henu
Viestit: 676
Liittynyt: 04 Helmi 2005 19:27
Paikkakunta: kuopio

Re: fiestaan jäätyy

Viesti Kirjoittaja henu »

tomppa_sw kirjoitti:vaikkei juuri nyt ole kovin kylmä, mutta kyllä se -30 c sieltä vielä tulee :D ja fiesta on aika kylmä tuolloin ja on jo paljon "lämpimämmälläkin" kelillä. moottorin lämpötilat nousee kutakuinkin samaan, kuin kesälläkin. puhaltimen ykkösasento ei toimi, joten paha sanoa tuleeko silloin lämmäintä, mutta kakkosasennossa tulee haaleaa ilmaa, joka ei lämmitä tarpeeksi. vinkkejä? ideoita?
no heitetään vaik sellanen arvaus et jos nestettä on tarpeeks ni tukos tai jotain muuta on et ei pääse neste kiertämään lämppärin kennossa...tai sit voihan se termostaatikin olla jumittunut auki vaik mittari näyttäs mitä tahansa

edit: lämpeekö lämppärin kennolle menevät letkut ku koneen lämmöt on normi alueella jos ei niin voihan se vesipumppukin olla finaalis et ei jaksa kierättää vesiä
Jaakko85
Viestit: 1772
Liittynyt: 04 Helmi 2005 15:16

Viesti Kirjoittaja Jaakko85 »

No eipä se fiesta (vain yhden mk1:sen) kokemuksella kovinkaan lämmin auto ole talvella, varsinkaan jos lämmityslaitteisto ei toimi täydellä tehollansa (lue: termostaatti rikki, lämppärin kenno tukkeessa jne.)

Eli jäähdytysjärjestelmän huuhtelu, uus termostaatti ja ehkäpä vielä se kennokin niin pystyy jo ajamaan pikkuisen kylmemmälläkin ilmalla.

Niin ja tuohon lämpömittariin ei kannata sokeasti luottaa saattaa näyttää mitä haluaa..
tarsu
Viestit: 17
Liittynyt: 05 Marras 2006 10:17

Viesti Kirjoittaja tarsu »

Vastaa Viestiin