Ford mondeon omien kaiuttimien speksejä

Poppikoneet ja niihin liittyvä keskustelu
allu.harkin
Viestit: 20
Liittynyt: 12 Maalis 2013 18:24

Re: Ford mondeon omien kaiuttimien speksejä

Viesti Kirjoittaja allu.harkin »

Kaikki noi mistä ollaankin puhuttu.

Tänään laitoinkin oikeen etusen jo kiinni.
Ei nyt ihan helpolla kuitenkaan: soviterengas nyt ei tuntunut sattuvan kohdalle olleskaan ja sitten selvisikin et se olikin johonkin 98- limousine malliin tai johonkin. Noh kyllä sit loppujen lopuks yhet reiät sattu kohilleen lähes ainakin ja sain ensimmäisen sodan sodittua kunnolla loppuun. Huomen asennan vasurin ja korkkaan ja tiivistän kunnol ton oikeen. Äänimaailma on nyt jo aivan eri :-)

Toisena lukuna otan vielä nuitten diskanttien laiton et oisko se paras siin peili kolmion keskellä vai niinkuin nyt siin sivussa johon tein reiän poralla. Uskoisin näin et jos laitan sen siihen keskelle nii aallot saattaa tulla paremmin korvaan? +diskantin johto on aivan sairaan lyhyt ja se just ja just riittää siihen kolmiolle.

Jos joku sais jotain vertaistukea tai jotain vastaavaa tästä mun savosta niin voisin laittaa kuviakin huomenissa.

Kiitos John tänkin projektin kanssa auttamisessa.
Avatar
JohnFinn
Viestit: 491
Liittynyt: 26 Marras 2011 01:22

Re: Ford mondeon omien kaiuttimien speksejä

Viesti Kirjoittaja JohnFinn »

Siis mitkäs olivatkaan nämä kaiuttimet? Et vastannut. :roll: Ovatko Sinustecit? Eihän sen diskantin johdon tarvitse olla kuin riittävä, ylimääräisestä ei ole kuin rapisemaan siellä oven sisällä - silti tämä jämpti johtokin kannattaa kiinnittää rapisemattomaksi. ;) Et vastannut siihenkään, että ostitko jotkut käytetyt joissa ei tullut asennusohjeita mukana; uusissa on paperit mukana.
Peilikolmio on hyvä paikka diskantille.

Saman tien kannattaa niitä avattuja ovia vaimentaakin, jotta ei tarvitse sitten sitä varten uudelleen ovia purkaa. Ohjeita vaimennuksesta on sitten annettu jo aiemmin. :wink:
Torque Vectoring Control
allu.harkin
Viestit: 20
Liittynyt: 12 Maalis 2013 18:24

Re: Ford mondeon omien kaiuttimien speksejä

Viesti Kirjoittaja allu.harkin »

Uutena kävin hifikulmasta sinustec st-165 sarjan ostamassa. Eikä ollu minkään maailman ohjeita! Noh hyvältä ne kuulostaa :-) sehän se on tärkeintä. Eniten ylistystä annan diskanttien asennus kupeista ja kiinnitys tarroista. Lisäksi sarja oli yksinkertainen.
Krabba

Re: Ford mondeon omien kaiuttimien speksejä

Viesti Kirjoittaja Krabba »

Laitoitko ko. sarjan suoraan soittimen perään? Soiko hyvin vai tarvitseeko vahvistimen? Itse mietin samanlaisen sarjan hommaamista.
Vastaa Viestiin