Transit -07 autoradion 6006 CDC irroitusongelma *Ratkaistu*

Poppikoneet ja niihin liittyvä keskustelu
Frequency
Viestit: 3
Liittynyt: 24 Loka 2011 14:25

Transit -07 autoradion 6006 CDC irroitusongelma *Ratkaistu*

Viesti Kirjoittaja Frequency »

Moro!

Tarkoituksena oli irroitella 07-transiitin 6006 CDC autoradio neljällä asiaankuuluvalla irroitustyökalulla (ainakin kovasti näyttivät sopivilta, kuuluivat erääseen settiin jossa irroitustyökaluja eri automerkkien radioille), jotta pääsisin käsiksi radion takaliitäntöihin ja sitä kautta puuttuvaan aux-in liitäntään ja samalla tarkistaa olisiko nokian CK-200 bluetooth-handsfree asennettavissa tuohon radioon.

Noh, irroitustyökalut sujahtivat paikalleen naksahtaen mutta siihen se sitten jäikin. Radio ei hievahdakkaan eikä myöskään työkalut irtoa enää vaikka miten päin kääntäisi tai vetäisi.

Olisiko kenelläkään hyviä vinkkejä miten radion saisi liikkeelle tai miten irroitustyökalut saisi irti radiosta :) Saako ohjaamon keskipaneelia purettua mitenkään sopivasti että radioon pääsisi käsiksi ja irroitustyökalut irroitettua pälkähästä?

Työkalut olivat hyvinkin pitkälti tämän näköisiä jotka nyt ovat jumissa http://www.addacdchanger.co.uk/Ford_Rad ... _models%29

Kiitos kaikille vastanneille :)
Frequency
Viestit: 3
Liittynyt: 24 Loka 2011 14:25

Re: Transit -07 autoradion 6006 CDC irroitusongelma *Ratkaistu*

Viesti Kirjoittaja Frequency »

Sain eilen radion irti lopulta, muutaman tunnin paneelien irroittelun ja ihmettelyn jälkeen sain raoitettua kojelaudan muovia sen verran että ylemmät radion lukitusmekanismit näkyivät juuri sen verran että ruuvimeisselillä ne sai vapautettua ja irroitettua.

Ilmeisesti käytetyt lukituksenpoistoavaimet olivat juuri ja juuri väärän kokoisia (saattoivat olla VW mallit) että lukitus ei aivan painunut sitä viimeistä milliä pohjaan ja avannut lukkoa. Eli jatkossa kannattaa todellakin olla varma että avaimet ovat juuri eikä melkein tarkoitettu nimenomaan Fordin 6000-sarjalaisille :)

Sitten ihmettelemään josko Nokian CK-200 integroituisi tuon soittimen kanssa nätisti... Alustavat tutkimukset osoittivat sen että peräpäästä pitäisi löytyä TEL/Phone+, TEL/Phone- ja mute-pinnit joten toivotaan parasta.
Vastaa Viestiin