Tässä on lukulaite ford tddi:lle. Reader to Ford tddi

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
Jiibee

Tässä on lukulaite ford tddi:lle. Reader to Ford tddi

Viesti Kirjoittaja Jiibee »

Tässä on suora vastaus kysymykseen: "Mikä vikakoodinlukija käy 90 hp tddi- endurakonella varustetulle Fordille?" Vastaus: Osoitteesta obdtester.com saa tilata SECONS- nimisen firman toimittaman FOCOM- ohjelmiston+välijohdon, joka ymmärtää myös tddi- koneista fordia. Hinta on postikuluineen Suomeen 321 euroa. Ohjelma lukee moottoriyksikön, Airbagin,ABS:n, Eberin, mittariston ja naftapumpun vikakodit. Myös ajoneston pystyy ohjelmiston avulla poistamaan VP-pumpusta, mutta siihen tarvitaan jokin välijohto ja lisää aiheesta voi tiedustella suoraan Seconsilta. Mitkä muut fordit, kuin vain tddi- koneiset focom lukee? Vastaus: Kaikki, mutta vain Fordit. Taitaa ymmärtää mazdaa myös. Omistan kyseisen laitteen ja mielestäni laite on hyvä. Olen sillä jo parista focuksesta todennut pumpun ecun vian ja jotain abs- jarrujen ongelmia.

Mistään keskustelupalstoilta tai Suomessa ja englannissa vikakoodilukijoita myyvistä yrityksistä ei löytynyt vastausta siihen mistä sopivaa laitetta saa. Kun se lopulta selville sain niin halusin kertoa tiedon netissä. Toivottavasti tiedosta on apua mahdollisimman monelle. Itselläni on jonkin verran kokemusta eri jutuista tddi- koneisista focuksista ja minuakin saa häiritä jos on ongelmia auton kanssa.
Viimeksi muokannut Jiibee, 10 Helmi 2012 23:26. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
fiiikus
Viestit: 131
Liittynyt: 17 Helmi 2005 22:48

Re: Tässä on lukulaite ford tddi:lle. Reader to Ford tddi

Viesti Kirjoittaja fiiikus »

mainiota että joku vehje on löytynyt. aikanaan kokeilin kaverin Elmoscania = kaapeli + softa ja tunnisti että Ford on johdossa ja siinä kaikki...
[2019] Focus-03 1.6 (230 tkm>), S-max-08 tdciA (236 tkm>) + Esco mk1 4D + Esco mk1 2D + Sierra mk1 ..
[2017] Focus-99 1.8 tddi (346tkm > myyty), Focus-03 1.6 (164tkm>), S-max-08 tdciA (169tkm>) + Esco mk1 4D + ..
Tapiiri
Viestit: 272
Liittynyt: 22 Helmi 2007 23:22

Re: Tässä on lukulaite ford tddi:lle. Reader to Ford tddi

Viesti Kirjoittaja Tapiiri »

Näetkö siitä FoComin softasta, että näkeekö sillä suuttimien säätöjä tai mitään arvoja? Pitäisi 2005 Focuksen suuttimien kalibrointiarvot nähdä, että kuinka tukossa ne jo on.. Eli joku Injector Fuel Trim tms. voisi olla nimi.
Jiibee

Re: Tässä on lukulaite ford tddi:lle. Reader to Ford tddi

Viesti Kirjoittaja Jiibee »

Tulee käytyä tosi harvoin täällä ja vastaaminen on jäänyt. En ole päässyt testaamaan laitetta tuossa mielessä kun jokin aika sitten katsottiin kaverin -04 mondeosta vikakoodeja. Suuttimet tuo tunnistaa ja jotain se niistä kertoo, mutta en ole asiaa muuten tutkinut.
hpkatteli
Viestit: 14
Liittynyt: 20 Kesä 2006 13:13
Paikkakunta: Tampere

Re: Tässä on lukulaite ford tddi:lle. Reader to Ford tddi

Viesti Kirjoittaja hpkatteli »

terve,

vieläkö jiibeellä on ko. lukija olemassa? Apua tarvisin, jatketaan yksityisviestillä asiasta jos tämä tavoitti sut.
Vastaa Viestiin