Tee-Se-Itse kauko-ohjaus autoon

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
Paristo

Tee-Se-Itse kauko-ohjaus autoon

Viesti Kirjoittaja Paristo »

Päivää arvoisa Ford kansa!

Olen pitkän aikaa suunnitellut eräänlaista, jokamiehen kauko-ohjainta autoon. Hyllystä löytyy muutamia käyttämättömäksi jääneitä Nokia 3310 luureja ja kierrätykseenhän ne on pakko laittaa, joten jonkinlaista projektia olisi hieno rakennella. Selailin hetken lukuisia nettisivuja löytääkseni edes pientä johtolankaa. Törmäilin ensin tähän sivustoon. Ittelläni kolvi pysyy käsissä ja muutamia sähkörojekteja on tullut rakenneltua, eli rakentamisessa ja osien hankinnassa ei tule ongelmia. Sivustolla oleva laitos toimii PIC piirillä toteutetulla ajastimella, joka saa ohjauksen kännykän vibramoottorilta. Sivustolta löytyy myös kaksi kytkentäkaaviota ja osaluettelo.

Sitten asiaan. Omistan -91 vuosimallin Ford Sierran, jossa pitäisi olla vakiona keskuslukitus eli kyseessä ei ole tarvikelukko. Nyt tarvitsisin joltain kokeneemmalta jonkinlaista kytkentäkaaviota keskuslukituksesta ja sen piuhoista. Itte en vielä ehdi perehtyä moiseen, ennenkun saan piirin valmiiksi.

Omia projekteja, kuvia niistä ja muita samankaltaisia sovelluksia SAA laittaa mielihyvin tähän threadiin. Kuvia omasta projektistani lisään varmasti tänne, niin pian kun se vain edistyy.
Avatar
TeRoK
Moderaattori
Viestit: 2021
Liittynyt: 03 Helmi 2005 22:00
Paikkakunta: Loimaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja TeRoK »

:oops: Ööh... Nyt ei ymmärrä ollenkaan mitä olet suunnittelemassa?
Siis kännyllä keskuslukon kauko-ohjausta, mutta miten sen siis meinaat toteuttaa??? Toisella kapulalla soittaa autossa olevaan keskuslukkoon kytkettyyn kapulaan niin menee lukko päälle vai :lol:
Sprinter 319 -15, s400 hybrid -10, Mustang GT cabr. -96
Monteonisti
Viestit: 3129
Liittynyt: 04 Helmi 2005 22:45

Viesti Kirjoittaja Monteonisti »

Asensin toiseen pirssiimme VDO:n kaken, kustansi jotain reilu 80e, siis ei viitsi tuohon hintaan kolvailla vaikka on nuita vanhoja Nokialaisia laatikollinen! 8)
Siihen saa hälytyksenkin asennettua kunhan aikaa piisaisi! :roll:
Paristo

Viesti Kirjoittaja Paristo »

TeRoK kirjoitti::oops: Ööh... Nyt ei ymmärrä ollenkaan mitä olet suunnittelemassa?
Siis kännyllä keskuslukon kauko-ohjausta, mutta miten sen siis meinaat toteuttaa??? Toisella kapulalla soittaa autossa olevaan keskuslukkoon kytkettyyn kapulaan niin menee lukko päälle vai :lol:
Yep, juuri näin. Kuulostaa melko karvalakkiasetukselta, mutta mitä muuta tuollaseen karvalakki foortiin viihtii laittaakaan 8)
samiharju
Viestit: 694
Liittynyt: 04 Helmi 2005 17:52
Paikkakunta: Ilimajoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja samiharju »

tuossa vain täytyy pitää kahta kännykkäliittymää, sit sierras ovet aukeilee kun lehtimyyjät alkaa soitteleen..?
Vastaa Viestiin