outo naksutus

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
qaz
Viestit: 35
Liittynyt: 18 Loka 2006 18:59
Paikkakunta: varsinais-suomi

outo naksutus

Viesti Kirjoittaja qaz »

Jaaha missä mahtaa olla tälläkertaa vikaa, kun auto nakuttaa. Nakutus on sellaista terävaa aivan kuin sormella naputtais pöytään. Kylmänä ei niinkään naputa mutta lämpimänä sitäkin enemmän. Vika tulikuin salama kirkkaalta taivaalta. Niin kyseessä oli vm97 escort 1.4i
Hoppa
Viestit: 162
Liittynyt: 24 Heinä 2005 20:51
Paikkakunta: Savo

outo

Viesti Kirjoittaja Hoppa »

jep, kuulostaa äkkiseltään nostinvialta. Nostin todennäköiseti, kuten sanottu jumi. Jos nostin olisi halvaantunut totaalisesti myös tyhjäkäynti ontuisi.
Eli koppa pois ja sopivalla välineellä tunnustelemaan onstimien toimintaa.

Joskus olen tehnyt sellaisen tempun että nostimet pöydälle järjestykseen ja ruuvvipenkissä puristanut öljyt pihalle. sitten takaisin omalle paikoilleen. tuoreet synteettiset öljyt koneeseen, uusu filtteri ja ratalle?
Minkä ajassa voittaa sen matkassa häviää.
Brainstorm
Viestit: 80
Liittynyt: 12 Maalis 2006 17:40

Viesti Kirjoittaja Brainstorm »

kannattaa vissiin nopeasti vaihtaa tuo viallinen nostin koska hajotttaa nopeasti nokka-akselin :evil: 1.4i visiiin on cvh-pte eli vakio cvh vika :D:D
Mitsubishi Lancer GTi -94
ex. Ford Orion 1.6 EFi -91
qaz
Viestit: 35
Liittynyt: 18 Loka 2006 18:59
Paikkakunta: varsinais-suomi

Viesti Kirjoittaja qaz »

Paljonkohan tulee maksamaan kun teettää huoltamolla. Ei löydy motivaatiota tuolla kylmäs vesisateessa ruveta vaihtaa mitään palikoita, kun ei meinaan löydy mitään tallia.

Mulla on aina ollu sellanen kasitys että jos nostin on jumissa niin nakuttaa enemmän kylmänä vai?
Avatar
Poude
Viestit: 424
Liittynyt: 01 Loka 2006 12:14

Viesti Kirjoittaja Poude »

qaz kirjoitti: Ei löydy motivaatiota tuolla kylmäs vesisateessa ruveta vaihtaa mitään palikoita, kun ei meinaan löydy mitään tallia.
Vaihdoin vesipumpun mondeoon kun oli -10C pakkasta, radio autosta lujalle niin ei sitä kylmyyttä edes muista, ei ees näppejä palellu kun sitä ei miettiny :lol:
Mondeo Mk1
qaz
Viestit: 35
Liittynyt: 18 Loka 2006 18:59
Paikkakunta: varsinais-suomi

Viesti Kirjoittaja qaz »

Joo olen minäkin vaihdellu jotakin pakkasessa kuten polttoainesuodattimen. Oli aika mahtava tunne vaihtaa kun sormissa ei ollu tuntoa ja olis pitäny painella niitä nipsuja. Eikä tuo suodatin ollut missään kovin helpossa paikassa (besatankin vieressä) ja kun maha on niin hemmetin iso ettei sen kanssa oikeen kunnolla sovi auton alle. Se oli aika räpellystä mutta tulipahan vaihdettua.
Vastaa Viestiin