Escort 1.8D pitkä starttaus

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
teppok
Viestit: 5
Liittynyt: 15 Maalis 2006 21:26

Viesti Kirjoittaja teppok »

Mulla loppui kylmäkäynnistys huolet kun vaihdoin käsi ilmaus pumpun suodattime päältä. Sitä kautta karkasi paineet takaisin tankkiin ja ei lähtenyt kylmänä käyntiin. lämpimänä ei mitään ongelmia.
essapant
Viestit: 80
Liittynyt: 08 Maalis 2006 17:36
Paikkakunta: Nivala

Viesti Kirjoittaja essapant »

Mulla 1,8td Mondeo kans starttailee pitemmän aikaa. syöttöpumppu vuotaa päällepäin polttoainetta. Huomenna pitäis viedä korjaamolle, joten saa nähdä, auttaako käyntiinlähtöön. Kyllähän kaikenjärjen mukaan ilmaa voi päästä, kun polttoainekkin tulee toiseensuuntaan ulos.

Kaverilla on kans td Mondeo, joka on 1- korimallia ja mulla 2-korimallia. Kaverin Mondeos syöttöpumpun "ennakonsäätövipu" ei liiku kaasun mukaan ja mun autossa taas liikkuu. Aiemmista kirjoituksista päätellen näin kuuluukin olla.
tomiix
Viestit: 57
Liittynyt: 30 Maalis 2005 11:59
Paikkakunta: Mikkeli

Viesti Kirjoittaja tomiix »

Tosiaankin sain lohkolämppärin vaihdettua ennen pakkasia, joten tänä talvena ei ole ollut kylmäkäynnistysongelmia.

Kummallista on se, että jos pakkasta on ~20astetta ja auto on roikassa vaikkapa n.15min, niin ei kylmäkäynnistyksessä ole ongelmia.

Suuttimetkin olisin vaihtanut, jos motonetissa niitä olisi ollut. Olettaisin, että suuttimien vaihto auttaisi seuraavaan: kun käynnistän auton kylmänä pöllähtää putkesta dieselinkäry, jos auto on ollut lämmityksessä tätä ei tapahdu.
Vastaa Viestiin