MK1 granadan perä

Consul & Granada Finland ryhmän
PekkaMalmi
Viestit: 3
Liittynyt: 09 Kesä 2022 08:23

MK1 granadan perä

Viesti Kirjoittaja PekkaMalmi »

Terve, itsellä tosiaan mk1 granada coupe ja tarkoituksena olisi vaihtaa lukkoperä autoon. Alkujaan auto ollut 2,3l V6 kutosella ja alkuperäinen perä on paikallaan. Osaako kukaan sanoa missä kaikissa malleissa on käytetty lukkoperää, joka sopisi tilalle ilman suurempia muutoksia?
Avatar
1320
Viestit: 5
Liittynyt: 23 Joulu 2021 22:01
Paikkakunta: Vantaa

Re: MK1 granadan perä

Viesti Kirjoittaja 1320 »

En tiedä missä muissa korimalleissa on käytetty samaa perää kuin Consul / Granadassa, mutta pikaisella Googlettamisella noita lukkoja saa ihan uutenakin, tosin erityisen halpoja ne ei ole.

(Esimerkiks tuosta, sattui nyt olemaan eka joka tuli vastaan, voi olla et saa halvemmallakin jostain https://www.burtonpower.com/quaife-atb- ... lsd10.html)

Onhan näitäkin autoja jonkin verran Suomessa ollut ja näitä myös purettu, voisi kuvitella että ainakin osa Suomiautoista olis ruksattu tehtaalta jo lukkoperällä. Niin ehkä itse koittaisin ensimmäisenä löytää käytetyn lukkoperän, jonka sit heittäisi rempattuna paikalleen.

Paitsi tietysti jos on jo koitettu metsästää käytettyä ja todettu ettei niitä tunnu löytyvän...
'72 Ford Consul (302 V8 + 6 Speed)
Arrane76
Viestit: 2
Liittynyt: 09 Kesä 2022 08:54

Re: MK1 granadan perä

Viesti Kirjoittaja Arrane76 »

Pikakäännöksenä tuo burton on varmaan toiminnaltaan erilainen kuin ne vanhat levylukot, jos siis semmosia olivat granun lukot silloin.
Harvinaisia ovat, mulla on käyttämätön uusi mutta turhan äkänen siviiliajoon, tai sitten ei :D kunhan saan joskus sen alle niin selviää.
Vastaa Viestiin