Mondeo kk4 Thule vetokoukun sähkötietoa kysyisin

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
nojoojoo
Viestit: 7
Liittynyt: 26 Elo 2022 01:40

Mondeo kk4 Thule vetokoukun sähkötietoa kysyisin

Viesti Kirjoittaja nojoojoo »

No juu, tuollainen farkku mondeo 08 kyseessä- siinä irrotettava koukku ja merkki thule. Brink lie sama myös. Ongelma on kun siitä sähköliitännästä kadonneet jarruvalojen sähköt, muut kaikki toimii kärryssäkin, ja autossa itessään toimii myös jarruvalotkin. Kärri ehjä , koitettu toisessa-autossa ja toimi siis kaikki. Mondeossa ei tuu virtaa. Koittanut sulakkeita katella vaan ei vikaa, siellä hanskaluukun alla apukuskin jalkatilassa on sulakkeita, ilmeisesti siellä on yksi jarruvaloihin liittyvä 5 A sulake joka ehjä ja kun autossa toimii.
Muita sulakkeita tähän liittyen en ole löytänyt, onkohan niitä edes? Oli käynyt semmonen juttu että ensin oli ollut toinen jarruvalo kärrissä pimeä, ja sinne vaiheltu polttimoa, oli ottanut ilmeisesti hetken oikariin siellä johonkin toiseen johtoon tai liittimeen lampun kanta- ja oli siis kadonnut siinä yhteydessä jarruvalot kaikki. Harmillisesti kaveri oli painanut jarrua ja ollut siis virrat päällä ja räps-oli sammunut molemmat sitten. Eli, mitä hajalla, onko ohjainboxi rikki nyt? Eikö tosiaan ole suojattu mitenkään sulakkeilla noissa mitää koukun sähköjä- onhan suht tavallista että joku kärrissä voisi mennä oikariin ja hetikö palaa joku ohjain yksikkö näissä? China delphi ohjelma ei näytä mitään vikakoodeja kun katottiin, näkisköhän jollain paremmalla lukijalla enemmän?
Tuohan on ilmeisesti aftermarket jälkiasennus koukku niin onko älyä niin että hyvällä lukijalla näkisi jotain myös koukun puolelta ylipäätäänsä?