Ford Fiesta ST 2018

Keskustelua autoista ja autoilusta yleisesti
Avatar
Portti
Viestit: 87
Liittynyt: 23 Loka 2005 16:09

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Portti »

Nipa kirjoitti: 15 Marras 2020 12:08 Joo täytyy huomenna kokeilla kun töihin lähtee. Kävin tossa ajelemassa ni tuntuu että ihan sama vaikka painais 5 kiloa joka renkaaseen ni itse auto näyttää 2.1 vasen etusessa ja muissa 2.2. Kuittailin useamman kerran tossa reissun aikana. Nyt ei valo syttynyt että jotain positiivista :D
Yksi mahdollinen skenaario on myös sellainen, että sinulla on sensorit, jotka eivät ole yhteensopivat auton kanssa. Minulla teki viime talven sitä, että n. 10 kilometrin ajon jälkeen heitti lähes aina virheilmoituksen rengaspaineiden valvontajärjestelmän virheestä. Sitä ennen näytti jotain paineita, mutta sen jälkeen ei.

Fordin huollossa muutaman kerran ihmeteltiin tuota ja sitten keväällä tultiin siihen tulokseen, että sensorit ovat epäyhteensopivat auton kanssa. Tälle talvikaudelle hommasin uudet sensorit ja nyt ovat pelittäneet ainakin toistaiseksi.

Vanhat epäyhteensopivat sensorit olivat osanumeroltaan 2036804. Näitä mainostetaan useassa paikassa yhteensopiviksi nykymallin Fiesta STn kanssa, mutta eivät siis ilmeisesti kuitenkaan ole. Sensoreiden kyljessä oleva neliö kuulemma kertoo niiden olevan passiviset sensorit ja siksi epäyhteensopivat. Auto minulla Fiesta ST vm.2019. Sensorit olin ostanut erikseen, mutta kyseessä kuitenkin Fordin alkuperäisosa.

Nyt alla osanumero 2318453, jonka pitäisi olla oikea. Näiden kyljessä kolmio kertomassa niiden olevan aktiiviset sensorit.
Fiesta ST 2019
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Kiitos tiedosta. Täytyy soitella fordille jos vielä sekoilevat. Saavat kyllä omaan piikkiin vaihtaa sopivat jos väärät ovat.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
Avatar
fasteST
Viestit: 201
Liittynyt: 06 Syys 2020 23:03

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja fasteST »

toasti kirjoitti: 13 Marras 2020 13:38
hapelo kirjoitti: 13 Marras 2020 13:31

Kyllä mulla ainakin noi keskiöt oli,kyllä niiden pitäisi tuohon rengassettiin kuulua...
Ennen kuului, mutta nykyään ei. Säästö se on pienikin säästö. Omiin kokemuksiin nojaten loppuvuodesta 2015 kuului, mutta loppuvuodesta 2018 ei enää saanut.

Edit. En ole fiestoja ostanut vaan focuksia, mutta eiköhän samat käytännöt ole mallista riippumatta.
Mä ostin ton oman Mk8 ST:n tänä keväänä ja nyt kun hain talvirenkaat liikkeestä niin kyllä ne keskiöt mukaan tuli. Varmaan ihan autoliike vaikuttaa asiaan. Ite en kyselly mitään keskiöistä tai vanteista, nastat otin kun kysyttiin mitkä renkaat laitetaan, renkaat ja vanteet oli 0 €, tulivat kaupanpäälle. Hyvin noi pyörii.
Avatar
fasteST
Viestit: 201
Liittynyt: 06 Syys 2020 23:03

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja fasteST »

Nipa kirjoitti: 13 Marras 2020 21:01 Ai jumakauta CEUKilta pukkaa hyvää alennusta osista. Koht mie sorrun 😃
Pikkusen kannattaa katsoa mihin sortuu, mulle tulee kans noiden mainoksia kun tilasin short-shifterin tuolta. Myyvät paljon kaikkea helposti asennettavaa kilkettä, kun tarkemmin katsoo miten asennus tapahtuu niin helppous onkin kaukana, useat parannusosat moottorin ilmansaantiin ja jäähdytykseen vaatii koko keulan irrottamista, vaan kuka hullu lähtee takuunalaista autoa purkamaan atomeiksi jonku scoopin takia :)

Ajamiseen suoraan vaikuttavia helposti vaihdettavia / aseennettavia osia suosittelen, tuolla edellä ketjussa listasin omia parannuksia ja oon ollu tyytyväinen. Etu- ja takapoikkituet ja short-shifter sekä Torque Mount riittäneet mainiosti. Parempi jousitus olisi kiva, mutta niin hankala ja kallis laittaa, jotta originaalit ajetaan kyllä ensin loppuun ennen kuin niitä vaihdetaan.

Mulla on muuten ton CEUK:n musta short-shifter avaamattomassa paketissa kun se tuli tilattua Mountunen short-shifterin asennuksen oltua melko hankalaa sorttia, lopulta se Mountune paikalleen meni mutta sitä en suosittele, todella vittumainen asentaa. Tuo CEUK short-shifteri on pulttikiinnitteinen ja sitä ei kauaa asenna, taitaa jopa hieman enempi lyhentää liikkeitä kuin Mountune. Saa ostaa pois halvalla. Jotain reilu 5 kymppiä tuosta maksoin ite rahteineen.
Avatar
fasteST
Viestit: 201
Liittynyt: 06 Syys 2020 23:03

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja fasteST »

hapelo kirjoitti: 14 Marras 2020 13:25 Moro!

Muilla kokemuksia lastuista/ohjelmista...

Nyt se REVO 238hp ohjelma ja en ole ihan varma,pitäisi laatikko olla hieman erillainen...nyt holtiton ykkönen(lyhyt)kakkonen repii täysin😲

Itseasiassa laite kulkee ja lähtee mutta näin muutaman kuukauden kokeillut niin tuntuu että ominaisuudet eivät ole parantuneet,kaarreajo,ym.. ei ole sitä mitä insinöörit ovat tarkoittaneet🤔

Lisäksi takuuasiat mielessä,ym...

Harri
Mountunen M235 alkanu kiinnostaa, lähinnä se muhkeempi vääntö olis kiva. Mitä lukenu Mountunesta, niin ilmeisesti melko mieto just ykkös ja kakkosvaihteella, mutta sitten mennään eli osaa suojata autoa paremmin kuin esim. Revon hurjat viritykset. Lisäksi oman parempi Torque Mount ja lukkokeula lisäävät pitoa niin mikä ettei. Nuo Mountunen teho- ja vääntölisät on melko maltilliset siihen mitä muut lupaa, joten mitään hirveetä pelkoa moottorin hajoamisesta ei taida olla. Tässä kolmepyttysessä lisäksi se etu nelipyttyseen verrattuna, että kampura on lyhempi eli vakaampi, sylinterit ja männät isommat, lisäksi vesipumpun voima riittää paremmin jäähdyttämään uloimman sylinterin joka aina ongelma nelimukisessa, se nelospyttyhän taitaa yleensä niissä Mk7 moteissa paukkua jos jotain menee?
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Mulla kyllä pysyy työkalut kädessä ja ei se keulan purku ole itselle ainakaan mikään ongelma. Takuu siitä menee jokatapauksessa laitto sinne filtterin, softan, coolerin tai ihan mitä vaan.

Suunnitelmissa nyt on uudesta asti ollut että eka vuosi ajetaan vakiona ja sitten softa, putkisto, uus ilmanotto ja cooleri. Mitään torque mountteja en ala asentamaan ainakaan edellisen auton perusteella kun kabiiniin tuli vittumaisia värinöitä ja oli vielä mountunen osa.

Tähän asti autolle ei ole vielä muuta tehty kun etusumuvaloissa ledit, eibachin alusta, mustat lasit ja Maxtonin lippasarja.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
Avatar
fasteST
Viestit: 201
Liittynyt: 06 Syys 2020 23:03

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja fasteST »

Filtterin saa kyllä vaihtaa, mutta sitä originaalia filtterikoteloa ei tietenkään saa muokata tai vaihtaa tuning osaan. Filtteri kun on vaihdettava osa niin vittuako se autotehtaalle kuuluu minkä filtterin sä sinne koteloon ostat kunhan mallikohtainen ja suodattaa isoimmat kivet ja risut. K&N on joissakin kalliimmissa superautoissa ihan vakiokamaa nimenomaan se paneelifiltteri koteloituna. Missään tapauksessa konehuoneessa avoimena olevaa kartiosuodatinta ei kannata laittaa, kone saa helposti liian lämmintä ilmaa ja tehoja menetetään, saattaa tietty näyttää makeelta junnujen mielestä.

Torque Mounttia suosittelin jo aiemmin vain niille jotka tykkää kilpureista, itellä on Revon tekele ja vain joutokäynnillä huomaa hieman enempi tärinää, ajossa ei esiinny mitään mukavuuteen liittyvää ongelmaa, päinvastoin auto on jämerämmän tuntunen. Ei sinne katukäyttöä ajatellen mitään kivikovaa palaa kannata laittaa, mutta orkkis on omaan makuun aivan liian mukava, motti heiluu isosti ja lähdöissä keula pompottaa rajusti ja pito häviää ikäänkuin sillä tässä käytössä olisi merkitystä. Se mitä tuo Torgue Mount tekee ajettavuuteen on pelkkää plussaa, auto singahtaa kuin hauki kaislikosta myös mutkista ja se sopii mun ajotyyliin, ajan suoralla rauhallisesti koska kaahailussa ei ole mitään ideaa, mutta kun tulee mutkaa niin sitten mennään, tosin tuo pikkusen liian vetelä orkkis alusta hieman rajoittaa menoa vaikka hyvä onkin :)
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Vasemman eturenkaan sensori mykkä. En tiedä sekoittaako se sitten koko järjestelmän ku ei muutkaan päivitä paineita. Eivät kerenneet sitä eilen enää alkaa vaihtelemaan.

Perjantaille uus aika.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Tilasin just Milltekin putkiston autoon. Harmi ku tuo englanti on täynnä osia ja vuoden vaihteen jälkeen niidenkin tilaus vaikeutuu.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
bagis
Viestit: 33
Liittynyt: 20 Marras 2020 20:41

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja bagis »

Tuli 3 ovinen ST tilattua tossa Lokakuussa. Onkohan putkistoon tullut muutoksia? Milltekiä kun katsoo niin lukee esim Milltek Sport Ford Fiesta Mk8 ST 1.5 EcoBoost 200PS (Pre Sept 2020 Models Only). Yksi syy juuri Fiestaan oli että se ei kuulosta imurilta. Saa nähä millanen Dyson sieltä on tulossa.
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

En yhtään ihmettelisi vaikka olisi jotain erilailla. Varmaan taas lisää varusteita ainakin poistettu 😃

Tilailin kesällä Maxtonin korin osia ni esim takadiffuusori ei käynnyt kun vanhan otti pois niin ei ollut puskurissa enää niitä kohtia mihin kiinnittää niinkuin ilmeisesti vanhemmissa on.

Täytyy tilata se musta osa siitä diffuusorista ja teurastaa se että saa käymään. Ei viitti tota ainoaa olemassa olevaa jos sen vaikka joskus haluaa pois.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
hapelo
Viestit: 940
Liittynyt: 24 Touko 2018 21:03
Paikkakunta: Kaukas

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja hapelo »

Portti kirjoitti: 19 Loka 2020 10:40 Nyt kun alkaa taas kelit viilenemään, niin mielessä on maskisuojan hankkiminen ST:hen kun moottorin lämpöjen nousu on niin heikkoa talvella. Viime talvena joku tältä palstalta taisi hommata Tammers-suojan ST:hen.

Miten tuon maskisuojan kiinnitys tapahtuu? Minkälaisia kokemuksia suojasta muutenkin on?

Kyseessä siis tuollainen suoja:

https://www.autoluettelo.fi/wls/view_ar ... o=55696937
Moro!

Maskisuoja tänään kiinni kun taas alkoi tuntua että saa ajaa tolkuttoman kauan että alkaa lämpiämään...

Kummasti taas jeesasi👍
:ford: "Esko" Escort 1300 Sport -74,"Tauno" Taunus 2.0L -77,"Mustikka" Fiesta Titanium 82hv -10,"Mirri" Fiesta Sport Silver 134hv -12,nyt Fiesta ST 2018 238HP "Lumikki"
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Toi on kyllä uskomaton kuin huonosti lämpömittari liikkuu jo näillä keleillä. Kyllä oma auto kabiiniin lämmintä puhaltaa mutta mittari nousee kovin hitaasti. Laittoiko Hapelo molemmat maskit kiinni vai pelkästään ylemmän?

Oiskohan tohon lääke koko keulan kokoinen cooleri? 😁

Tuo keulan aukko on kyllä niin iso että imee varmasti talvisin todella paljon kylmää siitä sisään.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
hapelo
Viestit: 940
Liittynyt: 24 Touko 2018 21:03
Paikkakunta: Kaukas

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja hapelo »

Nipa kirjoitti: 25 Marras 2020 18:26 Toi on kyllä uskomaton kuin huonosti lämpömittari liikkuu jo näillä keleillä. Kyllä oma auto kabiiniin lämmintä puhaltaa mutta mittari nousee kovin hitaasti. Laittoiko Hapelo molemmat maskit kiinni vai pelkästään ylemmän?

Oiskohan tohon lääke koko keulan kokoinen cooleri? 😁

Tuo keulan aukko on kyllä niin iso että imee varmasti talvisin todella paljon kylmää siitä sisään.

Kummatkin suojat kiinni,viime talvena vaikka oli joskus +5 +7° niin ei mitään ongelmia...suurin osa suolap*skastakin ei mene konehuoneeseen👍
:ford: "Esko" Escort 1300 Sport -74,"Tauno" Taunus 2.0L -77,"Mustikka" Fiesta Titanium 82hv -10,"Mirri" Fiesta Sport Silver 134hv -12,nyt Fiesta ST 2018 238HP "Lumikki"
Avatar
Portti
Viestit: 87
Liittynyt: 23 Loka 2005 16:09

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Portti »

Minullakin on tänä syksynä hankittu Tammers-maskisuoja ollut nyt jonkin aikaa paikoillaan. Molemmat suojat olen laittanut paikolleen autoon. Kokemuksia ei vielä hirveästi ole kun autolla tulee ajettua tällä hetkellä niin vähän.

Joku taisi aiemmin mainita, että auton ulkolämpömittaria suoja sekoittaa jotenkin. Onko jollakin tietoa, että missä kohtaa lämpömittarin sensori on? Auttaisikohan virheellisiin lämpömittarin lukemiin jonkinlaisen reiän tekeminen maskisuojaan sopivaan kohtaan?
Fiesta ST 2019
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Portti kirjoitti: 26 Marras 2020 08:56 Minullakin on tänä syksynä hankittu Tammers-maskisuoja ollut nyt jonkin aikaa paikoillaan. Molemmat suojat olen laittanut paikolleen autoon. Kokemuksia ei vielä hirveästi ole kun autolla tulee ajettua tällä hetkellä niin vähän.

Joku taisi aiemmin mainita, että auton ulkolämpömittaria suoja sekoittaa jotenkin. Onko jollakin tietoa, että missä kohtaa lämpömittarin sensori on? Auttaisikohan virheellisiin lämpömittarin lukemiin jonkinlaisen reiän tekeminen maskisuojaan sopivaan kohtaan?
Jaa tuollaisesta mahdollisesta lämpömittari ongelmasta en ole tiennytkään. Luulisi tuon ongelman olevan jokaisessa autossa merkistä riippumatta missä maskisuojaa käytetään. Omaa en ole vielä asentanut kun kelit ollut vielä kohtuulliset.

P.S: Lähti englannista tulemaan lisää osia. Pro Alloyn iso cooleri ja saman valmistajan induction kit turbolta asti. Huomenna pitäis viime viikolla tilattu milltekin putkisto kotiutua. Pakko kiirehtiä osissa ennen vuodenvaihdetta. Enää ei puutu kun softa. Olen alkanut kallistumaan ennemmin Mountunen puolelle kun Revon.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
Avatar
fasteST
Viestit: 201
Liittynyt: 06 Syys 2020 23:03

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja fasteST »

Meitsi tilas myös ton maskisuojan, kiitti vaan vinkistä, en ole koskaan muissa autoissa tarvinnut enkä tähänkään aikonut. Tuleepahan tuokin testattua.

Tohon Nipan Mountune valintaan niin itse samoilla linjoilla, tosin tuskin talvikeleille vielä virittelen, kesäksi sitten ennen ratapäiviä, Kymiring kun on ihan must ens kesänä.

Mitä tulee ton Mountunen viritysasteeseen, niin kun max vääntö 350 Nm, niin se ei enää paljoa eroa uuden Puma ST:n 320 Nm:n väännöistä, Pumassa siis sama kone kuin Fiestassa, mutta 30 Nm enempi vääntöä, varmasti kestää mylly hyvin myös 350 Nm väännöt tai sitten Puman mylly on revitty ihan äärirajoille...eipä tosin ole näkynyt juttuja että näiden moottoreita olisi saatu heti rikki Stage 1 virityksellä, mutta kauanko kestää kytkin vääntöä jos väännöt esim. 395 Nm ja tehot 265 hp mitä yks pulju lupaa ilman että konetta paranneltaisi mitenkään, sen kanssa voi laulu loppuu lyhyeen.

Ton Puman softan jos sais Fordilta niin sekin vois jo riittää alkuun :thumbup:
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Keväällä mä laitan vasta kaikki osat kiinni. Tilailin ne nyt valmiiksi englannista ennen vuodenvaihdetta ni ei tarvi maksella tulleja ja töllejä.

Laitoin poriin kyselyn paljon heidän kautta maksaisi softa ja onko se pakko asentaa paikanpäällä.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
JTH66
Viestit: 38
Liittynyt: 02 Syys 2018 21:34

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja JTH66 »

Revolla 20tkm takana, ei mitään murheita missään. Kaikkihan saa rikki vaikka vakiona jos oikein yrittää :D
Murakka
Viestit: 94
Liittynyt: 26 Touko 2018 23:34

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Murakka »

Jos nyt miettisin softan laittoa ästeehen, se olis ehkä tämä. Tosin oikein tyytyväinen ole kyllä Mountuneenkin

https://www.trsperformance.co.uk/mk8st

https://youtu.be/WKqLHGqgd3Y
Viimeksi muokannut Murakka, 02 Joulu 2020 16:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
jarkkoo
Viestit: 359
Liittynyt: 21 Heinä 2005 00:50

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja jarkkoo »

Mitäs noita nyt on itse softattavia tarjolla?
Aika kovat lukemat tuo TRS lupaa, siis muuten vakiolle.
2021 Tesla Model 3 LR
Avatar
fasteST
Viestit: 201
Liittynyt: 06 Syys 2020 23:03

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja fasteST »

jarkkoo kirjoitti: 02 Joulu 2020 15:37 Mitäs noita nyt on itse softattavia tarjolla?
Aika kovat lukemat tuo TRS lupaa, siis muuten vakiolle.
Peron softa muuten huokutteleva, mutta mainittu, että vääntösuojat poistettu, en ostais mitään softaa vakiomyllyyn, mistä poistettu kaikki tehtaan suojaukset, tuskin ne suojat siellä huvikseen on. Siksi Mountune tuntuu vähemmän rajulta, koska ainakin vaihteet 1 ja 2 suojattu myös Mountunessa.

https://peron-automotive.co.uk/products ... t-mk8-1-5t

STG1+ Features
- Gains of 33 whp and 51 ft/lb (huomaa, tehot on pyörästä whp, motin teho 250 hp)
- Mild pops and burbles enabled in Sport & Track modes
- Improved launch control strategy
- Removal of torque limits in all gears

Kukaan ei oikeesti kadulla tarvitse kovia liikennevalolähtöjä, mutta ajaessa on kiva kun motti vääntää hyvin, ajosta saa paljon jouheempaa. Itse en ole edes Fiestan Launch Controllia testannut, vittuako sitä käyttöautoa riivaamaan, kyseinen systeemi on tullut testattua kerran yhdessä Audissa jossa oli automaattiloota, juu lähtihän se, mutta en tosiaan kadulla käyttäis koskaan, niin kiire ei ole mihinkään.

Tästä päästäänkin siihen, että koska auto on suunniteltu kestämään tuo lähtöavustin, niin paikat kyllä kestää kovaakin riivaamista, sillä kun lähtöavustin on tehtaalla laitettu, niin sitä saa käyttää vaikka yötä päivää ja sen pitää kestää.

Onhan näitä muitakin

Stage 1R - 240-255bhp and 380-395nm

Newly developed: Version 11 Stage 1R launched October 2020 making an additional 10bhp and 20nm torque than previous 1R.

https://pumaspeed.co.uk/product-Stage-1 ... _17748.jsp

Ja kyllä mä sen verran nynnerö olen että Mountuneen mennään vaikka kallishan se on, ottaisin aluksi sen 225 hp/ 340 Nm, jos niitä olis myynnissä. Jotenkin toi Mountune tuntuu parhaalta omaan käyttöön, se on selvää että jytyä saa olla pikkusen enempi kun radallakin tarkoitus käydä, muttei liikaa, eihän toi hidas ole vakionaan, 6,5 s sataseen kauppakassilla olis ollu aika rajua reilu 10 vuotta sitten, eikös se sillonen Civic Type-R kulkenu just samaan vai oliko nopeempi, samoin Megane RS.
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

Eiköhän Mountune ole se kaikista perusvarmin ratkaisu. Tuskin ne nyttenkään on mitään sontaa suoltaneet ulos vaikka Fordin hyväksyntää ei softalle ei tähän autoon ole.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
STee
Viestit: 19
Liittynyt: 14 Helmi 2020 17:02

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja STee »

Nipa kirjoitti: 02 Joulu 2020 21:14 Eiköhän Mountune ole se kaikista perusvarmin ratkaisu. Tuskin ne nyttenkään on mitään sontaa suoltaneet ulos vaikka Fordin hyväksyntää ei softalle ei tähän autoon ole.
Tänään on 15% alennuksessa 235 Mountune ohjelma Fiestaan valmistajan nettisivuilla.. 😉
Nipa
Viestit: 388
Liittynyt: 18 Elo 2018 07:53

Re: Ford Fiesta ST 2018

Viesti Kirjoittaja Nipa »

STee kirjoitti: 03 Joulu 2020 13:44
Nipa kirjoitti: 02 Joulu 2020 21:14 Eiköhän Mountune ole se kaikista perusvarmin ratkaisu. Tuskin ne nyttenkään on mitään sontaa suoltaneet ulos vaikka Fordin hyväksyntää ei softalle ei tähän autoon ole.
Tänään on 15% alennuksessa 235 Mountune ohjelma Fiestaan valmistajan nettisivuilla.. 😉
Onko toi nyt yhtään halvempi ku normaalisti? Minusta hinta näyttää samalta kun aina ennenkin.
Focus ST -10 Ex
Fiesta ST -20 Ex
Vastaa Viestiin