Focuksen alahuuli

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
riikomi
Viestit: 985
Liittynyt: 22 Kesä 2005 12:39

Focuksen alahuuli

Viesti Kirjoittaja riikomi »

Eli kyseessä on ed. korimallin Focus, jonka keula lienee tyrkännyt lumipenkkaan tai vastaavaan ja etupuskurin muovisuojan alla oleva musta kumihuuli on mutrullaan. Ehjällä puolella huuli lähtee puskurimuovista suoraan alaspäin ja vaurioituneella puolella lähtee menemään selvästi sisään päin ja lippa kulkee siis lyhyempää reittiä kuin alunperin ja joutuu sen takia menemään mutkalle. Liikenteessä näkyy n. puolessa vastaantulevista Fokkereista olevan sama pulma.

Riittääkö että irrottaa huulen ja asentaa uudelleen vai meneekö suoraa päätä vaihtoon ? Miten huuli irtoaa ilman vaurioita ja miten kiinnitetään paikalleen ?
Masaman
Viestit: 118
Liittynyt: 05 Helmi 2005 17:56
Paikkakunta: Tornio

Viesti Kirjoittaja Masaman »

Siellä lipan sisällä kulkee alumiini soiro joka jäykistää sitä. Irti kyllä lähtee helposti, mutta oikominen on hankalaa. Takaisin laittaminen onkin sitten niin vittumainen homma ettei sitä sanoin kuvaile. :evil: Kannattaa rasvata se ura oikein kunnolla että se muljahtelee paikalleen.
Ford Focus Ghia 1.8TCI-00
riksas
Viestit: 172
Liittynyt: 03 Helmi 2005 12:58
Paikkakunta: satakunta

Viesti Kirjoittaja riksas »

siellä puskurin alareunassa on sellaiset pienet muoviklipsut jotka kiinnittää ton kumihuulen siihen puskuriin. Eli toisin sanoen aina se jää löysempään mitä useammin irroittaa.

mielestäni se taipuminen ei johdu mistään penkkaan ajosta vaan iän tuomasta "elämisestä" joten uusi alahuuli tuo taas n 2 vuotta lisää "suoraa" aikaa..
Vastaa Viestiin