Mistä Tampereelta halvimmat paikkamaalit?

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
Juniori

Mistä Tampereelta halvimmat paikkamaalit?

Viesti Kirjoittaja Juniori »

Ford Orionin (-88) etuovien alareunoissa pesii kuppa - ei mikään yllätys sinänsä. Pirssi on tuollainen savunsininen, liekö joku metallihohtoväri tjsp?
Löysin netin syövereistä malliksi tälläisen, vaikuttaisi hyvin olevan hyvinkin samaa kaliiperia värityksensä kanssa:
http://www.anunturipenet.ro/poze_anunt/28580.jpg

Oman resiinan tyyppikilpi kertoo, jotta "Color 07". Ja kysymys kuuluu, jotta mistä päin Tamperetta saisi halvimmalla soveliaan määrän maalia ovien alareunojen fiksailuun? Spraypulloissakos nuo muuten tulee, entäpä jos haluaisi vielä pienen putelin (ehkä joku ½ desiä riittäisi) muutaman kiveniskemän korjailuun pensselillä? Mitä maalit yleensäkään maksavat, itsellä ei ole noista mitään tietoa?

Kiitoksia jo etukäteen vastauksista.
Juniori

Viesti Kirjoittaja Juniori »

lapazu kirjoitti:Spray maksaa kympin kahtapuolta, "kynsilakkapullon" saat jollain 3-4 eurolla. Osta pikkujutuille Fordin oma kiveniskusetti, siinä on maali ja lakka eri pulloissa, sekä semmonen rapsutin jolla on mukava puhdistaa kraaterit.

Spraypulloon kannattaa ottaa maali kovettimen kanssa, tulee kestävämpi pinta. Tosin pullo on kurantti vain pari päivää joten se täytyy käyttää hetimmiten.
Kiitos infosta. Epäselvää vain vielä on, jotta missä noita myydään halvimmalla vai onko käytävä Kivitilalta hakemassa? Onko eri liikkeiden hinnoissa suuriakaan eroja? Toisaalta tässä nyt ei kuitenkaan puhuta kuin muutamista euroista, joten sinänsä asia on se ja sama.

Vastauksestasi sain sellaisen kuvan, että maalit sekoitetaan ilmeisesti tilauksen jälkeen eikä niitä valmiina hyllystä löydä? Mitä sanovat jossain yleisesti automaaleja myyvässä liikkeessä (maalikaupassa jopa) jos vain pamautan tiskille ja sanon jotta "sellaista voortin siniharmaata nollaseiskaa puteli?" Tuo kiveniskusetti on ilmeisesti haettava merkkiliikkeestä, sekään ei ilmeisesti kummoisia kustanna?

Heh, näyttää iskeneen kyselyikä päälle.
lalli69

Viesti Kirjoittaja lalli69 »

Kyllä täälläpäin ainakin paikallisista autotarvikkeista löytyy joskus hyllystäkin noita yleisimpiä kilinkolin maaleja.

Muista kysyä palautus/vaihto mahdollisuudesta jos sävy ei ole oikea.
Vastaa Viestiin