focus -1,8tdi -99 koneen vaihto

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
-Markus-
Viestit: 83
Liittynyt: 23 Touko 2007 21:26

Re: focus -1,8tdi -99 koneen vaihto

Viesti Kirjoittaja -Markus- »

jensgt4 kirjoitti:moi kaikki... olen uusi jäsen tässä vaikka fordeja ollu jo 20 vuotta piha täynnä.. :D
ja tos viime viikolla ostin ensimäinen etuveto voorti. 99-punanen riiseli focus jossa konen ala kerta oli sökönä. hain hyvän käytetyn koneen romutamosta ja vaihdoin ku ajattelin ett tosi helpo vaihda konetta ku on riisseli. ja ny ei käynistyy millään.. :cry: kone oli 00- mallista focuksesta eli olisko joku käynistyksen esto jääny pääle?
jiipee62 kirjoitti:Vähän "mustatuntuu" vastaus, mutta jos siinä uudessa koneessa on sen uuden koneen naftapumppu niin pitää käydä Fordilla tietokoneen päässä koodaamassa ajonesto.
Olisiko tuo homma onnistunut? Vai onko vaihtopumppu/boxi oltava "tyhjä" tehdasuusi jotta koodaus onnistuu? Jos taas jollain faktaa tästä ni ois kiva tietää.
-Markus-
Viestit: 83
Liittynyt: 23 Touko 2007 21:26

Re: focus -1,8tdi -99 koneen vaihto

Viesti Kirjoittaja -Markus- »

-Markus- kirjoitti: Olisiko tuo homma onnistunut? Vai onko vaihtopumppu/boxi oltava "tyhjä" tehdasuusi jotta koodaus onnistuu? Jos taas jollain faktaa tästä ni ois kiva tietää.
Tuo ei ilmeisesti välttämättä onnistu. Vaikka olisi pumpun boxi saman vuosimallisesta autosta kun "kanta-auto" on. Pumpun boxin version täytyy täsmätä kanta-auton ecun kanssa jotenkin yhteen jotta koodaus onnistuu ja sama vuosimalli ei ilmeisesti sitä takaa.

Ja jos sattuu niin onnellisesti, että versiot täsmää, yhden tietyn pumpun voi koodata neljään eri eri autoon korkeintaa. Siellä on kuulemman 4 muistipaikkaa. Varmaankin tietty yhteen kerrallaan.

Noihinhan saa sen pumpun boxin varaosana uutenakin, maksaa vissiin noin 500 eur, mutta siihen joutuu ajamaan penkissä ohjelman joten pumppu irrotettava sen takia. Ko. operaation hinta ilmeisesti noin 500 eur.

Toivottavasti ymmärsin suunnilleen oikein mitä MTM Huollon Markku jutteli...

Tälläsiä juttelen tässä lähinnä sen takia, kun kuulemman noissa Fordin boxin korjauksissa noin 50% käy niin, että jättää edelleen vikakoodin ja auto toimii tämän takia korjauksen jälkeen vara-ohjelmalla. Meidän tapauksessa ei tainnut onneksi niin käydä.
Vastaa Viestiin