Bluetooth ongelma: Sony & Android

Poppikoneet ja niihin liittyvä keskustelu
Yocko

Bluetooth ongelma: Sony & Android

Viesti Kirjoittaja Yocko »

Hei,

Ostin hiljattain uuden Mondeon, jossa on Sonyn soitin ja bluetooth handsfree. Oman Nokiani kanssa bluetooth yhteyden luominen onnistui kerrasta ja kaikki toimii, kuten kuuluu. Sen sijaan ongelmia tuli vaimoni HTC Desire HD:n kanssa. Puhelimessa on Android 2.3 käyttis ja sen parittaminen muihin bluetooth laitteisiin on onnistunut ihan hyvin. Mondeossakin puhelin kyllä löytää "Ford Audion" ja kysyy koodia. Ongelma on, että soitin ei anna mitään koodia, kuten sen kuuluisi. Käyttöohjeen mukaan tällaisessa tilanteessa pitäisi syöttää "0000". Kun tuon koodin antaa, puhelin sanoo että ei voi yhdistää (väärä koodi) ja yhteys katkeaa. Kuitenkin tämän jälkeen radio näyttää oikean koodin. Kun paritusta yrittää uudelleen ja laittaa tuon koodin, niin oikea koodi on jo vaihtunut. Yhteys siis sinänsä toimii, mutta en saa tuota oikeaa koodia näkyville, kun sitä tarvitsisi.

Onko kukaan törmännyt tällaiseen ongelmaan? Onko ideoita, mitä kannattaisi seuraavaksi koittaa?
tekuli
Viestit: 52
Liittynyt: 11 Marras 2009 08:43
Paikkakunta: Oulu

Re: Bluetooth ongelma: Sony & Android

Viesti Kirjoittaja tekuli »

Onkohan puhelinten max määrä tullut täyteen?
esim. hyvin toimiva nokian CK-7W HF sarja tukee max 8 puhelinta.

Tarkistaisin ensin voiko paritettujen puhelimien listan resetoida, aloittaisin sitten uudestaan tuon puhelinten parittamisen ja kokeilisin vielä asetukset läpi siitä ongelmaluurista. Joskus on joku SIM kortin etäkäyttö sallittu/kielletty juttu haitannut.
Avatar
jjjj
Viestit: 227
Liittynyt: 14 Marras 2010 03:08
Paikkakunta: vaihtelee päivittäin

Re: Bluetooth ongelma: Sony & Android

Viesti Kirjoittaja jjjj »

Kokeilin pioneeria ja omaa samsungin androidia.. Sain toimimaan niin, että laitoin puhelimen bluetoothin päälle (piti myös laittaa "näkyväksi" jollaisena pysyy n. 150 sekkaa ja siihen mennessä paritus pitää onnistua) ja haun päälle pioneerista. Löysi puhelimen ja ohjeita seuraamalla homma pelas hyvin. Hakutoiminto siis vain radion päästä, ei puhelimesta.
Bmw m135 -16, Astra 1,6 cdti -17, S-max 2,0 tdci ps -16, Mv Agusta Brutale
Yocko

Re: Bluetooth ongelma: Sony & Android

Viesti Kirjoittaja Yocko »

Kiitoksia vinkeistä. En tiedä, mikä lopulta oli ongelma. Poistin puhelimesta kaikki muut bluetooth laitteet ja koitin parittamista jälleen kerran. Tällä kertaa yhteys ei katkennut ensimmäiseen virheelliseen koodiin, vaan sain yhteyden toimimaan. Sen jälkeen yhteys on toiminut täydellisesti.
Vastaa Viestiin