Puman Calix-lohkolämmitinvastus rikki

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
deezer
Viestit: 94
Liittynyt: 17 Elo 2008 18:01

Puman Calix-lohkolämmitinvastus rikki

Viesti Kirjoittaja deezer »

Näin sopivasti talven pakkasten tultua huomasin että Calix-vastus on irtisanonut sopimuksensa... Osasyynä taitaa olla se että jäähdytysjärjestelmässä taisi olla ilmaa "sopivassa" paikassa ja siksi vastus on kärähtänyt jossakin vaiheesa. Nyt on ilmattu ja viisari lepää mittarissa "N" kirjaimen kohdalla kuten kyseisessä kotterossa kuuluukin.

Kuinkahan suuresta kustannuksesta lienee kyse, siis vastus ja sen vaihto? Oletan että pata on suunnilleen kuten Fiestassa ja Ka:ssa. Vastus on kyllä aika pahassa paikassa, siinäkin oli askartelemista että sain selvitettyä että johdot ovat kunnossa.
deezer
Viestit: 94
Liittynyt: 17 Elo 2008 18:01

Re: Puman Calix-lohkolämmitinvastus rikki

Viesti Kirjoittaja deezer »

160 € tuo vastus maksoi vaihdettuna...

...Ja sitten hirtti kiinni lämmittimen puhallin. Lähti tosin uudestaan pyörimään rääkäisyn saattelemana ja antoi siten hiukan lisäaikaa. Tuli kuitenkin jo tilattua maailmalta vähemmän käytetty Ka:n puhallin, pitäisi sopia Pumaan (kuten myös Courierin ja Fiestankin osan). Toivottavasti vanha toimii vielä vähän aikaa... Uusi orkkis olisi maksanut 197€ ja tarvike 135€, käytettyjä saa parilla kolmella kympillä.

On tämä riemukas automerkki kun sille päälle sattuu.

EDIT: Itse asiassa osa olikin ´00 Fiestasta. Samapa tuo, osa oli identtinen Puman puhaltimen kanssa. Eipä kiljunut enää tuuletin aamulla vaikka olikin pakkasta kivasti. Tuskin käytetty osa kestää kymmentä vuotta, mutta kestäneekö autokaan...
Vastaa Viestiin