Mondeo V6 kuluttaa/ei vedä

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
vatane
Viestit: 19
Liittynyt: 21 Syys 2008 17:02

Mondeo V6 kuluttaa/ei vedä

Viesti Kirjoittaja vatane »

Elikkä,auto on 2.5l v.2001 Mondeo ja otsikon ongelma ilmeni, kun irroitin akunkengän yli puoleksi tunniksi ja laitoin kengän kiinni, auto käyntiin ja menoksi, no autohan sammuu tai lähes sammuu joka risteykseen eli kun kaasun laskee niin tyhjäkäynti tipahtaa 200rpm:n tietämille jollei sammu ja nousee n.700rpm:ään, saataa myös vaeltaa muutaman kerran ennen asettumista.

Tyhjäkäyntihän sittemmin rupesi pysymään lähes normaalissa, mutta auto kuluttaa 9l/100km kevyessä matka-ajossa ajotietokoneen mukaan ja alavääntö puuttuu kokonaan, myös moottori ääntää enemmän, heh johtuisiko tuo kun jotuu painamaan kaasua enemmän kuin ennen.

Kokeilinpa tänään vielä toistamiseen akunkengän irroitusta ja sama homma, ei vielä 100km:n kään jälkeen tahdo auto pysyä käynnissä kun höllää kaasun. Näyttää ohjekirja sanovan että akunkenkän irroituksen jälkeen 8km:n aikana voi esiintyä käyntihäiriöitä. Eli pitäisköhän tuo vikakoodinlukija panna tilaukseen kun ei raaskis heti viedä voortille rahastettavaks.
Monteonisti
Viestit: 3129
Liittynyt: 04 Helmi 2005 22:45

Re: Mondeo V6 kuluttaa/ei vedä

Viesti Kirjoittaja Monteonisti »

Vanhemmissa Voorteissa oli ohjeena ajaa "normaaliajoa" jotain vartti jos akku/kenkä irti, mutta tiedä tuosta? :shock:
Voisit kait kokeilla pitää akunkenkää irti puoli tiimaa jossain sopivassa paikassa ja ajaa sitten "normaaliajoa" vartti tai yli, siis "maantieajoa" kunnon kierroksilla? 8)
Vastaa Viestiin