doch tökkii pirusti

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
maxcox9
Viestit: 18
Liittynyt: 31 Maalis 2005 17:24

doch tökkii pirusti

Viesti Kirjoittaja maxcox9 »

2.0 doch sierra siis alko tossa eilen tökkiin pikkusen videovuokrausreissulla, ja tänään kun lähdin videoita palauttaan niin tökki jo niin etten uskaltanu vuokraamolle asti ajaakkaan. Tyhjäkäynnillä käy ihan normisti, ja paikallaan kaasua painamalla 1500-2500 välillä tökkii mutta sitten loppuu. Liikkeelle lähdettäessä tökkii kierroksista riippumatta aika tiuhaan tahtiin, ja välillä sammuu. Vanhoista topiceista kattelin että tukkonen bensansuodatin aiheuttas tällasta, onko muita ehdotuksia? Auto on kyllä joskus ennenkin pari kertaa sammunu vähän liian helposti, mutta toi tökkiminen tuli ihan yhtäkkiä...
_Niko
Viestit: 40
Liittynyt: 27 Syys 2007 20:04
Paikkakunta: Hellsinki

Viesti Kirjoittaja _Niko »

Kondensio vettä tullut tankkiin? Siihen vaivaan masinolia kannattaa kokeilla. Jos on katalysaattori versio niin sitten katalysaattori masinolia.

Bensan suodatin kannattaa vaihtaa jokatapauksessa. 14€ motonetistä ja vaihtoon menee maks. tunti jos oikeen on ruostunut kiinnitys pannat yms. Minulla ainakin poistui lievä tukkoisuus vaihtamalla suodatin ja suodatin oli aivan järkyttävän vanha.
Sierra DOHC is -92
Dohc1
Viestit: 9
Liittynyt: 25 Marras 2007 23:21

Viesti Kirjoittaja Dohc1 »

_Niko kirjoitti:Kondensio vettä tullut tankkiin? Siihen vaivaan masinolia kannattaa kokeilla. Jos on katalysaattori versio niin sitten katalysaattori masinolia.

Bensan suodatin kannattaa vaihtaa jokatapauksessa. 14€ motonetistä ja vaihtoon menee maks. tunti jos oikeen on ruostunut kiinnitys pannat yms. Minulla ainakin poistui lievä tukkoisuus vaihtamalla suodatin ja suodatin oli aivan järkyttävän vanha.
Tarttu silmään toi bensansuodattimen vaihto. Itellä kakkosautona -90 Sierra 2.0 Dohci 8V. Osaako viisammat neuvoa missäs tässä olikaan toi b-suodatin. Tankin vieressä pohjassa vai konehuoneen puolella?? Sierain alko nykimään nyt alkutalvesta, joten aattelin vaihtaa varmuuden vuoksi ainakin ton b-suotimen.. :shock:
xtaaviankka
Viestit: 236
Liittynyt: 28 Marras 2007 09:20

Polttoainesuodatin

Viesti Kirjoittaja xtaaviankka »

Eikös näissä sähkösissä pumpuissa ole se polttoaine suodatin suoraan punpussa kiinni. Joissakin malleissa se pumppu on tankin sisällä.
Monteonisti
Viestit: 3129
Liittynyt: 04 Helmi 2005 22:45

Viesti Kirjoittaja Monteonisti »

Minulla nuo uudemmat dokit on tökkineet yleensä kun on ollut vialliset tulpat tai niiden johdot! 8)
Pensansuodatinhan tökittää yleensä aluksi kun ajaa pitkän matkan isoilla kierroksilla, sama korvausilman saannin puutteessa? :roll:
Dokki-90
Viestit: 13
Liittynyt: 11 Kesä 2007 22:29

Viesti Kirjoittaja Dokki-90 »

Itellä ainakin -90 ruisku dokissa hanttipuolen vetarin vieressä toi suodatin...Pumppu tankissa...
Vastaa Viestiin