Vähän infoa tekniikka alueesta.

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
Lukittu
tommi.r
Viestit: 538
Liittynyt: 02 Helmi 2005 17:04
Paikkakunta: Orimattila

Vähän infoa tekniikka alueesta.

Viesti Kirjoittaja tommi.r »

KIRJOITTAMINEN JA VASTAAMINEN FOORUMISSA

-Keskustele foorumissa asiakielellä, rivoudet ja muu epäsovelias kielenkäyttö ei kuulu tänne. Foorumin käyttäjäkunta koostuu eri ikäisistä ihmisistä,joten tämä tulee ottaa huomioon. Asiallisella keskustelulla ja käytöksellä takaamme kaikkien viihtyvyyden täällä.
Älä myöskään HUUDA kysymyksissä tai vastauksissa.


FORD TEKNIIKKA ALUE (tekniikka,kori & sisusta jne..)

Kun haluat kysyä Ford tekniikka alueella:

Selaa ensin osioiden vanhat topikit läpi tai käytä HAE toimintoa apuna. Joku on jo saattanut olla samalla asialla aikaisemmin. Mikäli löydät samasta aiheesta aikaisemmin tehdyn topikin, niin jatka sitä. Jos et kuitenkaan onnistu kohtuullisella selailulla löytämään aihetta, niin esitä kysymyksesi sille tarkoitetussa osiossa. Esim. auton madaltamista koskevat kysymykset alusta osiossa jne.. Kun kysyt,niin muista muotoilla kysymyksesi huolella, kerro tarvittavat tiedot esim. auton malli, vuosimalli, moottoritiedot jne.. Siis mitä tarkempi kysymys sen varmemmin saat vastauksia. Muista myös kiittää avusta kun olet saanut ratkaisun ongelmaan.

Kysymykseen vastaaminen tekniikka alueella:

Kun hauat jakaa omaa tietoasi muiden kanssa, niin vastauksessa tulisi pyrkiä esittämään asiat selkeästi ilman arvailuja ja mutua. Joskus ongelman ratkaisuun voi olla useita eri vaihtoehtoja. Tämän vuoksi voi joutua vastaamaan tyyliin "saattaa olla se tai se". Tätä ei tietenkään lasketa mututiedon piiriin. Mahdolliset linkit ohjeisiin ja kuvalinkit ovat myös oiva apu ja lisä vastauksessa.
Vastatessa tulee pysyä myös kysyjän aloittamassa aiheessa tai aiheissa.
Aiheessa pysyminen on tärkeää, että keskustelu pysyy selkeänä eikä rönsyile asiasta toiseen jolloin alkuperäinen aihe jää jalkoihin.


Tekniikka alueella tulee välttää turhaa jaarittelua. Tätä varten on SANA ON VAPAA osio.
Lukittu