Ford Nationals 2016

Ford-Clubin tapahtumat ja muut tapahtumat.
Vastaa Viestiin
käyttöelin
Viestit: 38
Liittynyt: 09 Heinä 2013 18:33

Ford Nationals 2016

Viesti Kirjoittaja käyttöelin »

Onko Alastarossa tänä kesänä Ford Nationals 2016 (tai jossain muualla) tapahtumaa, teitääkö kukaan?

Keme
Viestit: 160
Liittynyt: 22 Touko 2012 14:22
Paikkakunta: Rannikko

Re: Ford Nationals 2016

Viesti Kirjoittaja Keme »

Ei ole.
Jipiiiiii!!!

käyttöelin
Viestit: 38
Liittynyt: 09 Heinä 2013 18:33

Re: Ford Nationals 2016

Viesti Kirjoittaja käyttöelin »

Onko kelään hyviä yhteyksiä tapahtuman viimevuotiseen järjestäjään ja näin sponsoritahoihin. Sää oli erittäin huono v. 2015, kylmä ja sillä saattaa olla monitahoiset syynsä siihen, jos tapahtuma oli pannukakku ja tälle vuodelle ei jäänyt panoksia
Kaikenkaikkiaan Ford Nationals on Suomen paras Hod Rod, (jos siksi voi sanoa) -tapahtuma. Tapahtuman tarjoama monipuolinen ohjelmatarjonta Ford V8 voimanpesien suorittamiksi: on kiihdytystä, pujottelua,taitoajoa, mutta ennen kaikkea taidokasta rata-ajoa, jollaista ei ole Suomessa nähty kuin satunnaisissa Camaro-cupeissa.
Kemora ei tarjoa mitään muuta , kuin jossainlasikuitukopeissa jurnuttaviak koirankoppeja vai paskahuussejako ne ovat.

Olisiko vielä millään mahdollsita saada pyykättyä tälle kesälle tuo mahtava Ford Nationals? Tarvitaanko talkooapua ennen parhaita kisapäiviä. Sellaiseenkin olisin valmis ja uskoisin monen muunkin.

En muista kuka oli Alastaron kisan primus motor, mutta hänet kyllä siellä kuulutettiin useaan kertaan ja muistan hänet erikoisesta kulmikaasta Ford-mallista, joka taisi kiihdytyksessä olevan ihan top 1.

Jos joku tuntee ko henkilön, voisitteko ystävällisesti viestittää, että kentällä olisi rajusti toiveita saada nauttia Ford Nationals 2016:sta.

Tunturipöllö
Viestit: 100
Liittynyt: 27 Helmi 2012 13:35
Paikkakunta: Kangasala

Re: Ford Nationals 2016

Viesti Kirjoittaja Tunturipöllö »

Ville Sievers on tapahtuman primus motor. Mutta ei enää auta olla yhteydessä tämän vuoden tiimoilta. Aikaa Alastaron kalenterista ei yksinkertaisesti löytynyt tälle vuodelle, varausta yritettiin tehdä jo viime loppukesästä. Mutta ei huolta, ensi vuonna on tapahtuma taas ohjelmassa. Info siitä sitten aikanaan.

Siitä ollaan yhtä mieltä että Natikat on olleet ehdoton Fordistin kesätapahtuma nro 1. Ja apuvoimiin kannattaa ilmoittautua ensi vuodellekin. Aivan liian pienellä porukalla tämäkin tapahtuma pyörii.
Late

-88 Thunderbird Turbo Coupe
-84 Mustang SVO
-07 Mondeo Limited 125 STW
-01 Mondeo Trend 1,8 Sedan

Vastaa Viestiin