Japtoys järjestää: Kesäkauden päättäjäiset 28.9.2013

Ford-Clubin tapahtumat ja muut tapahtumat.
Vastaa Viestiin
Mystic
Viestit: 6
Liittynyt: 02 Heinä 2013 17:22

Japtoys järjestää: Kesäkauden päättäjäiset 28.9.2013

Viesti Kirjoittaja Mystic »

Kuva

Täältä se taas tulee; tämän vuoden viimeinen mahdollisuus osallistua Lapin seudun ja mahdollisesti koko maan viralliseen isompaan Japtoys-miittiin! Huhupuheiden mukaan tämä on ollut perinteisesti se tapahtuma, jossa suunnitelmat hioutuvat seuraavalle kaudelle, kontaktilistat päivittyvät ja kaupungin tanssilattiat täyttyvät illan mittaan häpeilemättömistä harrastajista. Mitä tällä kertaa on luvassa, sen tiedät vain osallistumalla!

Kesäkauden päättäjäiset startataan virallisesti Valdemarin rannasta/p-alueelta klo. 15.00 ja hengailu jatkuu kunnes vierailijoiden määrä kriittisesti laskee; koska kuitenkin joku takaraja vaaditaan, niin virallisesti tätä herkkua jatkuu aina 17.00 asti. Jokirannasta löytyy mm. ravintola, tulipaikka, rantaterassi ja kaikki muut miittajille välttämättömät mukavuudet, joten kylmissään tai tyhjin suin tarvitsee tuskin kenenkään kärvistellä; lisäksi matkaa kaupunkiin kertyy ainoastaan yhden sillan verran. Yleisellä parkkialueella pätee tapahtumasta huolimatta samat säännöt kuin muuallakin, eli käyttäytykäämme sen mukaan.

Lisätietoja kokoontumisesta saa tarvittaessa henkilökunnan jäseniltä, tämän topicin kautta tai suoraan osoitteesta: japtoys@live.fi. Japtoyssin ylläpito toivottaa tervetulleiksi kaikki harrastajat, autokerhot, yhteisöt, ystävät sekä muut asiasta kiinnostuneet perheineen mukaan miittailemaan!

Tietyt yksityiskohdat on vielä tarkentumatta, joten Japtoys pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin! Myös jatkobilepaikka sekä edulliset majoitusmahdollisuudet ovat selvityksen alla, eli pitkänmatkalaisiakaan ei ole unohdettu.

HUOM: Tapahtumapaikka muuttunut järjestävästä tahosta riippumattomista syistä! Tällä kertaa tavataankin Saarenkylän Nuorisotilan asfaltoidulla pihalla; heti vierestä saappaanheiton päästä löytyy myös Saarenpiste, joka pienemmän purtavan lisäksi tarjoaa mm. pizzoja sekä hampurilaisia ja omaa anniskeluoikeudet. Virallinen tapahtuma-aika sama aiemmin mainittu 15.00-17.00, ja jatkot klo. 20.00 alkaen kaupungin Amarillossa. Alla päivitetyt kartat:

Reittiohje Saarenkylän Nuorisotilalle
Street View

Ystävällisin terveisin,
Japtoys

Kuva

Mystic
Viestit: 6
Liittynyt: 02 Heinä 2013 17:22

Re: Japtoys järjestää: Kesäkauden päättäjäiset 28.9.2013

Viesti Kirjoittaja Mystic »

HUOM: Tapahtumapaikka muuttunut järjestävästä tahosta riippumattomista syistä! Tällä kertaa tavataankin Saarenkylän Nuorisotilan asfaltoidulla pihalla; heti vierestä saappaanheiton päästä löytyy myös Saarenpiste, joka pienemmän purtavan lisäksi tarjoaa mm. pizzoja sekä hampurilaisia ja omaa anniskeluoikeudet. Virallinen tapahtuma-aika sama aiemmin mainittu 15.00-17.00, ja jatkot klo. 20.00 alkaen kaupungin Amarillossa. Päivitetty myös ensimmäiseen viestiin ja alla uudet kartat:

Reittiohje Saarenkylän Nuorisotilalle
Street View

Lisäksi miitin sivut tuolta -> https://www.facebook.com/events/1420990 ... 22/?ref=22.

Mystic
Viestit: 6
Liittynyt: 02 Heinä 2013 17:22

Re: Japtoys järjestää: Kesäkauden päättäjäiset 28.9.2013

Viesti Kirjoittaja Mystic »

Huomenna!

Vastaa Viestiin