Orion Gl tyyppivikoja?

Keskustelua autoista ja autoilusta yleisesti
Hazel

Orion Gl tyyppivikoja?

Viesti Kirjoittaja Hazel »

Eli eli, olen tuossa katsellut erästä orionia ja kysäsempäs, että minkälaisia tyyppivikoja mallissa on muilla esiintynyt?
Krisse
Viestit: 1424
Liittynyt: 05 Helmi 2005 20:54
Paikkakunta: Kotka
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Krisse »

No joopa joo ohhoijjaa. Toi linkki näyttää taas ihan hesarin jostain listasta kopsatulta, ja tolla listallahan yleisen tiedon mukaan voi pyyhkiä persettä riippumatta mistä autosta on kyse. Tulee niitä 'etuakseliston välyksiä' ja 'termostaattivikoja' kaikkiin muihinkin autoihin.

Noi on noita mitkä pätee joka autoon ja mitkä auton ostajan on merkistä ja mallista syytä tutkia jos haluaa uuden veroisen löytää.

Kysyjää ehkä kiinnostaisi enemmän tietää mitä _erityisesti_Orioneissa_ esiintyviä vikoja kannattaisi huomioida. Vuosimallia ei mainita ja tuosta GL:stä päättelisin että kyseessä on 80 luvun malli.

Palttiarallaa 200tkm välein noissa menee perän laakereita (jos/kun ei ole koskaan lootaöljyjä vaihdettu) joka on pääteltävissä perän stefojen vuotamisena. Toinen tarkastelun arvoinen kohde on sulakeboksi. En ole kyseisten vehkeiden kanssa juurikaan pelannut, mutta tapana on että sieltä jostain sulakelootan alta tms alkaa sadevesi vuotaa jalkatiloihin. Sulakerasiat itsessään ovat olleet ja vähän happamia sillointällöin. (etu)jousia noissa EscOrioneissa tuntuu myös menevän enemmän kuin monissa muissa, ja senhän huomaa tietenkin siitä että keula makaa aika länässä.

Tuossa lienee olennaisimmat EscOrion specifiset vikakohteet.

p.s. muista tarkastaa myös tuulilasinpyyhkimet ja kytkinpolkimen kumi kuluneisuuden varalta!
Kaikenlaiset rojektini @ http://wonk.sytes.net/76s/
Avatar
Kessi
Viestit: 692
Liittynyt: 05 Helmi 2005 09:07
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kessi »

Ihan asialliselta tuo linkin lista näytti... Olipahan lueteltu vaan vähän tarkemmin, sisältäen noita yleispätevyyksiä automallista huolimatta :wink: :wink: ... Eipähän ainakaan kukaan pääse marisemaan listasta puuttuvista vioista :mrgreen: :mrgreen: ....
...Kyl se siihen sopii!!...
Ford Probe 2.2GT
http://www.nyrkkipaja.1g.fi
Hazel

Viesti Kirjoittaja Hazel »

-89 orionista oli kyse. Kiitos silti
Vastaa Viestiin