Focus III 2017 ajovalojen pesurit

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
hke
Viestit: 311
Liittynyt: 28 Loka 2006 09:33

Focus III 2017 ajovalojen pesurit

Viesti Kirjoittaja hke »

Oli kadonnut ajovalojen pesurin peitelätkä (focus III st farmari 2017) ja sen myötä varmaan suutinkin. Toinen puoli löhti irti helpohkosti myös. Noita lätkiä kyllä löytyy muttei varmaan race red värisinä ja pitää myös tuo suutinosa samalla hankkia?
Nopea ratkaisu oli lampunpesurin sulake irti ja punaista ilmastointiteippiä päälle. Vaaditaanko nämä pesurit katsastuksessa? Aika harvoin omassa lähinnä harrasteajossa oikeasti tarvitsen.
Vastaan itselleni; halogeenivalot eli pesurit eivät pakolliset. Jos ostan osat pitää kehittää varmasti pysyvä ratkaisu. Näyttää ilman sulaketta muuten toimivan ja pesunestettä säästyy.
JiiHoo
Viestit: 403
Liittynyt: 12 Joulu 2012 13:07

Re: Focus III 2017 ajovalojen pesurit

Viesti Kirjoittaja JiiHoo »

Ainakin peilin koteloa saa oikean värisenä (joka värille oma varaosakoodinsa). Tarvittaessa asentaja maalaa ja lakkaa sen kilikaliaineella ja miksei voi maalata itsekin.

Katsastuksessa lampunpesimien ei tarvitse toimia, mutta nastakurakelissä tulee ongelmia, jos valot eivät pysy puhtaana. Ajoin joskus 570 km pimeässä nastakurakelissä ja sen jälkeen auto oli kauttaaltaan musta paitsi tuulilasi ja ajovalot. :D Meni säiliöllinen pesunestettä per suunta, vaikka pyrin pitämään etäisyyttä edellä menevään. Ykköskoppaisen Focuksen (facelift) pesurit toimivat kyllä hienosti ja umpiot pysyivät kirkkaina. :thumbup:

Lampunpesimien pitäisi pysyä mykkänä, jos ajovalokytkin on päiväasennossa. Tämä säästää vettä. Se ei myöskään pese joka kerta, jos pesee tuulilasia vähän väliä. Lampunpesimet haukkaavat vettä ihan eri tavalla kuin tuulilasin peseminen, siksi sen toimintaa on rajoitettu.
Vastaa Viestiin