Mondeoon USB-liitäntä

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
PelimiesIke
Viestit: 39
Liittynyt: 24 Maalis 2016 13:21

Mondeoon USB-liitäntä

Viesti Kirjoittaja PelimiesIke »

09-Mondeo, diesel-farkku, Ranskasta tuotu -2012

Nyt on valoautomatiikka ok ja seuraavan asian kimppuun. USB-liitäntää ei löydy myöskään hanskalokerosta. Lokeron yläreunassa on ilmeisesti 3,5mm plugille liitäntä. Ymmärtääkseni tuohon Sonyn soittimeen saa USB-liittimen (6 levyn vaihtajakin on, paitsi etten ainakaan löytänyt sitä takakontista). Purin hanskalokeron ja renkaan puolella siellä on kuusipinninen liitin valmiina kiinni hansikaslokerossa. Mikähän se mahtaa olla, saako siihen viriteltyä USB liitännän?
MikaT
Viestit: 16
Liittynyt: 24 Helmi 2015 21:03

Re: Mondeoon USB-liitäntä

Viesti Kirjoittaja MikaT »

Sen verran asian nurkalta että USB lähtee kohti Sonyä siinä hanskalokeron päällä ylhäällä, keskellä, ihan istuimen puoleisessa reunassa olevalta bluetooth-boksilta. Sitä ei oikein pääse ihmettelemään irrottamatta boksia, yksi ruuvi keskellä.

Boksissa on kaksi liitintä, muistaakseni nurkimmainen lähtee radiolle ja toinen on USB-liitäntä. Boksin versiosta riippuen USB on joko jollain erikoisliittimellä tai ihan normi micro USB:llä tms.

Itse vaihdoin CD6000:sen Sonyyn ja lisäksi bluetooth-boksin tuoreempaan että sain A2DP:n toimimaan, USB tuli kaupanpäällisenä, on tosin vielä johdottamatta, ehkä kesällä...

Ja mitä lueskelin aikani nettiä, kaikki riippuu ainakin Sonyn versiosta ja boksin versiosta, joskus tarvitaan lisäksi ohjelmointia OBD:n kautta ja jollakin ei lähde pelaamaan ollenkaan eli muitakin muuttujia asiassa lienee.
PelimiesIke
Viestit: 39
Liittynyt: 24 Maalis 2016 13:21

Re: Mondeoon USB-liitäntä

Viesti Kirjoittaja PelimiesIke »

Just just..no taidetaan antaa sitten olla. Vähän nihkeästi kuuluu tuo radio, niin olisi voinut laittaa USB-tikun kautta soimaan sitä Arja Havakan Lokkia...

Niin ja ei tosiaan tuo puhelinkaan näytä pelaavan (Sony Z3) eli varmaan tarvitsisi sitä softaa päivittää kuten sanoit. Pitää katsoa jos joskus on tarpeeksi ylimääräistä aikaa kikkailla tuon kanssa...
MikaT
Viestit: 16
Liittynyt: 24 Helmi 2015 21:03

Re: Mondeoon USB-liitäntä

Viesti Kirjoittaja MikaT »

En mä tarkoittanut masentaa : )

Boksia voi kurkata ja katsoa minkälainen liitin siinä on ja josko siinä olisi jo USB kaapeli kiinni, noinkin on kuulemma jollekin käynyt. Sopivan liittimen/sovittimen löytänee tarvittaessa maailmalta/romuttamoilta euroilla, sillähän se on testattu. Jos toimii niin kaapeloi sitten johonkin fiksuun paikkaan.
Timppasavosta
Viestit: 207
Liittynyt: 26 Huhti 2006 20:40
Paikkakunta: Ylä-Savo

Re: Mondeoon USB-liitäntä

Viesti Kirjoittaja Timppasavosta »

Käyt Kuopion Autostudiolla vierailulla ja hankit 2DIN-jälkiasennussoittimen + paremmat kaiuttimet johtosarjoineen / adaptereineen, niin muuttuu ajomukavuus monta astetta ja kertaheitolla... Aikoinaan noissa Mondeoissa oli itsellä Pioneerin P3100DVD paikoillaan, möin tuon paketin vajaa vuosi sitten kummipojalle kun ajattelin että ajellaan V70:llä :( Nyt V70 on vaihtunut takaisin Mondeoon ja Transitiinkin tuo paketti kävisi oikein mukavasti!
Nyt kalustossa: Transit MK6 X3, yksi faceliftattuna MK7:ksi :ford:

Yli 40 diesel-Fordia ollut, ollut mm. 9XMondeo MK4 ja liki 30 MK6 / 7 Transitia

facebook.com/tikatechky
Vastaa Viestiin