Transitin hehkun merkkivalo

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
ek6149
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Tammi 2016 10:45

Transitin hehkun merkkivalo

Viesti Kirjoittaja ek6149 »

:o Transitin -05 hehkun merkkivalo syttyy aika ajoin itellään ajon aikana, mistä se kertoo ? Duratorg moottori. Valo sammuu kun pysähtyy ja sammuttaa moottorin ja starttaa uudelleen. On tehnyt tollain pari kertaa viimeisen kuukauden aikana ei siis voi sanoa et jatkuvasti.
Huoltokirja pyytää käymään Ford asiantuntijan luona, laittavat sen piuhan päähän ja yrittävät veikata vikaa. Tietokone ei välttämättä kerro vikaa vaan arvailuja voi olla mitä vaan, siks kysynkin täältä et olisko jollain ollut samaa oiretta ja miten korjattu ja mistä ??
Timppasavosta
Viestit: 207
Liittynyt: 26 Huhti 2006 20:40
Paikkakunta: Ylä-Savo

Re: Transitin hehkun merkkivalo

Viesti Kirjoittaja Timppasavosta »

Vastataan vaikka en tiedä, joko ongelma on ratkennut. Eli tuon ikäluokan Transiteissa hehkun merkkivalo on vikakoodin ilmaisin, toisin sanoen sinulla on jokin vika moottoripuolella. Onko tehot hävinneet? Omassa Transitissa hehkun merkkivalo vilkkui ja tehot olivat poissa, uusi EGR-venttiili korjasi vian.

Kannattaa luetuttaa vikakoodit ja pyytää kertomaan, että missä vika. Toki voit laittaa vikakoodit tännekin nähtäväksi, niin katellaan sitten tuolta brittipuolen foorumilta www.fordtransit.org/forum että mikä vaivaa...
Nyt kalustossa: Transit MK6 X3, yksi faceliftattuna MK7:ksi :ford:

Yli 40 diesel-Fordia ollut, ollut mm. 9XMondeo MK4 ja liki 30 MK6 / 7 Transitia

facebook.com/tikatechky
Vastaa Viestiin