Onko kokemusta ?

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
samio
Uusi foorumilla
Viestit: 1
Liittynyt: 21 Kesä 2015 19:05
Paikkakunta: Jämsänkoski

Onko kokemusta ?

Viesti Kirjoittaja samio »

Olis kinkkinen ongelma,auto on -06 rangeri ja repsikan jalkatilaan tulee jostain vettä. Siis litra tolkulla. eiole ilmastoinnin tippajohto enkä löydä reikää enkä paikkaa mistä valuis. Jos jollain kokemusta samasta ongelmasta niin kiitoksella ottaisin vinkkejä vastaan.
hluukkonen
Viestit: 609
Liittynyt: 29 Loka 2011 12:33

Re: Onko kokemusta ?

Viesti Kirjoittaja hluukkonen »

samio kirjoitti:Olis kinkkinen ongelma,auto on -06 rangeri ja repsikan jalkatilaan tulee jostain vettä. Siis litra tolkulla. eiole ilmastoinnin tippajohto enkä löydä reikää enkä paikkaa mistä valuis. Jos jollain kokemusta samasta ongelmasta niin kiitoksella ottaisin vinkkejä vastaan.
En tiedä millanen systeemi tuossa on, mutta onko raitisilmasuodatin kotelo puhdas ja sieltä ei vesi pääse sisään?
tursas
Viestit: 4014
Liittynyt: 10 Tammi 2006 12:33
Paikkakunta: Vantaa

Re: Onko kokemusta ?

Viesti Kirjoittaja tursas »

Tuleekos se sateella, tuohon on se vaihtoehto, että auto huoltsikan pikapesuun, taskulamppu kouraan ja pää sinne jalkatilaan kurkkimaan, mistä se tulvii.. 8-)
Farkku Mondeo 1,8 Bensa, 2002, MK3 STW Turnier Stardust Silver Trend Wagon
Avatar
ReiluReiska
Viestit: 530
Liittynyt: 15 Huhti 2010 08:35
Paikkakunta: HelsingStad :)
Viesti:

Re: Onko kokemusta ?

Viesti Kirjoittaja ReiluReiska »

Itselläni -00 focuksessa joskus mokasin kun laitoihin hieman huonosti raitisilmasuodattimen sadekourun paikalleen, jolloin vuosi vettä hiljakseen sateella jalkatilaan. Varmaan monessa muussakin merkissä voi käydä sama mogu...

Puutarhaletkun avulla on myös hyvä paikallistaa vuotoja. Toinen ruiskii vettä ja toinen kattoo sisällä fikkarin kanssa milloin alkaa lorisemaan. Vanhemmissa autoissa saattaa joku seinämä piilossa ruostua puhki pikkurillin kokoiseksi reiäksi ja sieltä sitä vettä sitten tulee sisälle. Eukon vanhassa bemussa oli akun ja tulipellin välistä seinämä ruostunut puhki, jota ei normaalisti nähnyt vaikka itse akun ympäristöä nopeasti katseli.
Vastaa Viestiin