Mondeo 2009 bluetooth ongelma ja Ford Audion päivitys + USB

Poppikoneet ja niihin liittyvä keskustelu
nokkis

Mondeo 2009 bluetooth ongelma ja Ford Audion päivitys + USB

Viesti Kirjoittaja nokkis »

Ongelma on seuravanlainen: hankin uuden puhelimen ja Mondeon (2009 farkku) 6000CD audion bluetooth handsfree lakkasi toimimasta, ongelman syy lienee siinä että uuden puhelimen bluetooth on uudempaa teknologiaa (4.0 Apt-X) verrattuna vanhan luurin bluetoothiin (3.0 A2DP) ja auton systeemi ei tunnista sitä.

No, löysin netistä mainiot ohjeet ja softan jolla voi päivittää 2008-2012 Fordin audiosysteemin ja ajattelin että tämä poistanee ongelmani(?): http://www.ford-mobile-connectivity.com ... adsUpdates sekä http://www.youtube.com/watch?v=ugdE9RviYvM ja latasin softan USB tikulle kuten ohjeissa neuvotaan. Hansikaslokero auki ja... Hups, USB liitin puuttuu!

Tässä viestissä viitataan siihen että hansikaslokeron takaa saattaa mahdollisesti löytyä USB –liittimen johdotus: http://www.fordownersclub.com/forums/to ... k4-mondeo/

Kysymys kuuluu: onko audion päivitykseen olemassa toista tapaa (on varmaan huollon kautta kallis tapa) tai onko kenelläkään käytännön kokemusta ja ohjeita miten saan Mondeoon kätevästi USB-liittimen. En ole ryhtynyt räpeltämään olemattomilla asentajan taidoillani hansikaslokeroa irti vain kurkatakseni millaista johtoa mahtaa löytyä. Kiitos jo etukäteen jos täältä löytyy apua!
tiisseli
Viestit: 5
Liittynyt: 09 Maalis 2010 14:47

Re: Mondeo 2009 bluetooth ongelma ja Ford Audion päivitys +

Viesti Kirjoittaja tiisseli »

Sama probleema. Onko tähän kukaan keksiny ratkaisua?
bluri
Viestit: 306
Liittynyt: 08 Huhti 2012 11:10
Paikkakunta: Espoo

Re: Mondeo 2009 bluetooth ongelma ja Ford Audion päivitys +

Viesti Kirjoittaja bluri »

Usb Connection from Ford part number 1543450
Bezel to make it tidy 1550778

Näin tuolta löytyi, ei pitäisi maksaa paljoakaan fordilta ja pitäisi olla vaan plug&play
Vastaa Viestiin