Sierran ovien ikkuna tiivisteet!

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
nikk3z
Viestit: 34
Liittynyt: 09 Joulu 2010 20:50
Paikkakunta: ulvila

Sierran ovien ikkuna tiivisteet!

Viesti Kirjoittaja nikk3z »

Moro.hei miten sais korjattua sierrasta ovien ikkuna tiivisteet? ku semmosia ei taida mistään enään oikeen saada?? kun vesi valuu ikkunaa pitkin suoraan kaijutin koteloon ja takapenkin jalkatilaan.. tarvis jotain kehitellä tohon.?
tursas
Viestit: 4013
Liittynyt: 10 Tammi 2006 12:33
Paikkakunta: Vantaa

Re: Sierran ovien ikkuna tiivisteet!

Viesti Kirjoittaja tursas »

Eikös sen veden pitäis valua sinne oven pohjalle ja sieltä reijistä ulos, onkos ne auki, ettei siellä hölsky vesi, ellei löydy poraa sinne pohjaan reijät.
Muovikalvo siellä ovipahvin ja oven välissä auttaa asiaa ja on sitä varten. Joskus olen ikkuna/luukkutiivisteitä elvyttäny sillai, että ikkuna alas ja irrottaa tiivisteen vetämällä ja pesukoneeseen, sitten tiivisteeseen reippaasti silikoonia, CRSeetä, jarru/jäähdytysnestettänestettä mitä nyt sattuu olemaan. Lattia tuppaa yleensä kastua muuta kautta kun ikkunatiivisteistä, eli reijistä pohjassa..helposti siihen ikkunan ja tiivisteen rakoon vois vetää myös semmosta pari senttiä leveetä mustaa jeesusgorillateippiä, ikkunaa kun ei tarvii avata...tämmöstä..
http://www.toolman.co.uk/acatalog/gorilla_tape.JPG
:D
Farkku Mondeo 1,8 Bensa, 2002, MK3 STW Turnier Stardust Silver Trend Wagon
nikk3z
Viestit: 34
Liittynyt: 09 Joulu 2010 20:50
Paikkakunta: ulvila

Re: Sierran ovien ikkuna tiivisteet!

Viesti Kirjoittaja nikk3z »

juu tarvii kattoo noista ovien pohista että onko ne reijät siellä tukossa tai jotain,tai porata muutama lisää, ku tosta takaovesta on toi tiiviste oikeen kohonnut kun taitaa korroosio iskeä tiivisteen alla :D siihen heittää jotain teippiä tai silikoonia.
Vastaa Viestiin