Focus ilmastointi

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
Feellike

Focus ilmastointi

Viesti Kirjoittaja Feellike »

Elikkästä ostin 2000 vuoden viistoperä ghia focuksen, ja tuo ilmastointi ihmetyttää suuresti. Kun laittaa puhaltaan vain lasille niin puhaltaa Hemmetin kylmää vaikka ei oo ac nappi päällä, ja sitte muilla ac:n vihreä valo palaa vain ykkös nopeudella, jos siitä vaihtaa nopeemmalle puhallukselle niin sammuu eikä oikeen tule kylmääkään ilmaa. Että mikä tossa vois olla?
yritäedes
Viestit: 2134
Liittynyt: 02 Marras 2010 21:30

Re: Focus ilmastointi

Viesti Kirjoittaja yritäedes »

Toimiiko se AC-napin viereinen nappi,ilman kierrätyssysteemi? Senhän kuuluu
käsittääkseni kytkeytyä pois päältä, kun kaikki ilma suunnataan tuulilasille tai puhallin 0-asentoon. Kokeile. vaikuttaako tuon toiminta AC:n toimintaan.
Mutta miksi AC käyttäytyy kuvailemallasi tavalla? Kontaktivikaa voi olla kytkimissä, se sotkee
toiminnan.
Mondeo 2.0 TDCI Turnier 2009
Mondeo 2.0 TDCI HB 2003 -ex
Focus 1.6 Zetec-SE Wagon 1999 -ex
Sierra 2.0 OHC Sedan 1989 -ex
sekepeke
Viestit: 12
Liittynyt: 10 Joulu 2007 18:35

Re: Focus ilmastointi

Viesti Kirjoittaja sekepeke »

Terve, Oletko jo paikallistanut ilmastoinnissasi olevan vian? Täysin sama vika mulla focus 2003 stw ghiassa. Vika tuli pari viikkoa sitten. Joku kontakti vika siellä on oltava. Puhaltimen saa säädettyä kuitenkin 1 ja 2 asennon väliin siten, että puhaltaa kakkosnopeudella ja ac kompressori on päällä. En tosin ole kokeillut, että puhaltaaako kylmää kun puhallus on "ikkunoihin" suunnattu. Ainakaan AC valo ei mielestäni pala tällöin.
sekepeke
Viestit: 12
Liittynyt: 10 Joulu 2007 18:35

Re: Focus ilmastointi

Viesti Kirjoittaja sekepeke »

Kävi huollossa focus. Puhaltimen vastuksessa oli häikkää. Puhallin Ei siis ilmeisesti pyörinyt lainkaan 1. nopeudella, ja ilmeisesti tästä johtuen ilmastointikaan ei mennyt päälle????. Vastus vaihdettiin, 70 e maksoi fiksaus merkkihuollossa. Nyt taas toimii ilmastointi!
Vastaa Viestiin