Mk4 mondeon kokemuksia tänne !

Keskustelua autoista ja autoilusta yleisesti
6007
Viestit: 225
Liittynyt: 22 Tammi 2007 17:05

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja 6007 »

tuohon tarvikevanne asiaan Fordilta vastattiin näin seuraavaa kysymykseen,

jos asennan uuteen Fordiin esimerkiksi ATS Taurus SSL 8,0x17 et 48,0 vanteet, joissa
on ns.Tuv todistus, niin vakuttaako se auton takuuseen ?

"Mitä takuut eivät kata?
...
Muiden osien tai nesteiden käyttö, jotka eivät ole alkuperäisiä Ford-osia tai -nesteitä
tai joiden laatu ei vastaa alkuperäisiä Ford-osia tai -nesteitä."

Näin ollen, mikäli autoon asennetaan ns. tarvikevanteet, ei Fordin takuu kata tarvike-
vanteiden käytöstä mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä autolle.

vastaus tuli 4.10.2010
Ford Focus Wagon 1.5 Active Ecoboost 182 A8 -21
d74630
Viestit: 6
Liittynyt: 13 Syys 2008 10:47

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja d74630 »

No niin nyt on sitten ajattu 60 tkm Mondeolla (08, 2.0, bensa, Titanium). Pieni kauneusvirhe löytyi. Nimittäin ohjaustehostimessa oli pieni öljyvuoto, mutta onneksi on takuu, joten menee takuun piikkiin.

Muuten ei kyllä valittamista toimii kuin junan vessa mitään muuta vikaa ei ole ollut. Mieli tekisi kyllä päivittää tuo malli tähän kaikista uusimpaan (2010). Tässä uudessa mallissa kun on vähän dynaamisempi design ja muutama herkku :D
Kyytsis
Viestit: 41
Liittynyt: 31 Loka 2008 17:48

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Kyytsis »

Sopiikohan Mondeon takapenkille kaksi turvaistuinta _selkä menosuuntaan_? Kuskilla pituutta hieman alta 190... Nykyiseen Passattin ei mahdu ja Mondeo miellyttää silmää.
Jönni
Viestit: 5
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:09

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Jönni »

Hankimme ensimmäisen Fordin perheeseen. Muita merkkejä on tullut omistettua hyvinkin monia. Mutta nyt saamme kokemusta myös Mondeo 1.8 -08 farkusta. Käytetty peli ja tulee ihan normaaliin arkikäyttöön ilman sen suurempia odotuksia. Autolla on nyt ajettu meillä ensimmäinen 1000 km ja joitain huomioita on tehty.

Tilaa on ruhtinaallisesti. Tavarat mahtuu hyvin, eikä jalka- tai muu sisätila lopu kesken. Ajettavuus maantiellä on hyvä, meno on hiljaista normaalinopeuksilla. Se mikä ei ole hyvin, niin tuon 1.8 moottorin alaväännön puuttuminen. Autolla on ajettava kuin vanhoilla fiiuilla eli lähdettäessä kieli keskellä suuta ja riittävästi kierroksia. Jollei ole kierroksia, niin kone sammuu. Tähän pitää kokeilla lääkkeeksi lastutusta. Se voisi auttaa. En ole kokeillut vielä laittaa venettä vetokoukkuun. Voi olla ettei näillä väännöillä kannata yrittää vetää traileria vedestä. Voipi mennä kytkin. Moottorin ääni on myös karhea. Onneksi maantiellä ääni tasoittuu ja vaimenee taustalle. Moottoria lukuunottamatta olemme farkkuun hyvin tyytyväisiä.

Osaatteko sanoa millainen lämmitin autossa on. Yritin käsikirjasta saada mielikuvan onko lämmmitin sellainen, joka toimii pakkasella moottorin käydessä ja ollessa kylmänä, vai voiko sitä käyttää esilämmitykseen? Auton tiedoissa lukee: "Lisälämmittimellä/ohjelmoitava".

Onko jokin valikko tai kohta josta saan sen selville.
08tdci

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja 08tdci »

Jönnille ohjeistusta; eli setup valikosta ruksaa "Aux heater" ja sen jälkeen "park heater" kohdasta ajan ja päivät jos haluaa vielä ajastettua lämmitystä.

Vielä yks juttu: Monella palstalla ollut mystinen "uusi mondeo - akku tyhjenee"-ilmiö on käynyt kohdalle aika monta kertaa. Asensin defa1204 kiinteän laturin ja eipä enää tarvitse jännittää käynnistyykö aamulla :D
Jönni
Viestit: 5
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:09

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Jönni »

Jeps, valikko aktivoitui kun moottori oli sammutettu. Kaikki tarvittava löytyi. Käynnissä ollessa tuo "Aux heater" on harmaa. Se hieman hämäsi. Tuota toiminnallisuutta en heti hoksannut, vaikka käyttöohjekirjassa luki "VAROITUS: Älkää käyttäkö tietonäytön käyttösäätimiä ajoneuvon liikkuessa"

Suuntavilkku vilkuttelee itsekseen milloin vasemmalle, milloin oikealle ja nyt ei takakonttia aukea.... voi voi, mikähän on todellinen laatutaso.
kinnunen
Viestit: 39
Liittynyt: 03 Helmi 2008 11:10

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja kinnunen »

Jönni kirjoitti:. Tähän pitää kokeilla lääkkeeksi lastutusta.
suosittelen, jos tuo sammuminen on tapana.

2.2sta lähti uudella softalla 223hp / 504nm :)
--
ex-Mondeo mk4 2.2TDCi
Timppasavosta
Viestit: 207
Liittynyt: 26 Huhti 2006 20:40
Paikkakunta: Ylä-Savo

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Timppasavosta »

Jönni: mikäli tuo sinun 1.8 on dieseli, niin et tarvitse lastuttaa sitä vaan käyt paikallisella Ford-dealerilla laitattamassa ns. Pohjoismaiden moottorin ohjaussoftan. Loppuu tuo alaväännön puuttuminen, on nimittäin kokemusta. Itselläni oli 1.8 Econetic-Mondeo ennen nykyistä Transitia. Ja kyllä, sillä voi vetää perävaunua ja vieläpä aika raskasta sellaista!

Tulipa muuten eilen käytyä testaamassa tuo uutuus-Mondeo, eli 2-litrainen EcoBoost Powershift. Oli erittäin miellyttävä kokemus, edellinen kokemus bensa-Mondeosta oli myöskin 2-litraisesta vuodelta 2007 eli silloin tuli nämä nykyisen korimallin Mondeot myyntiin. Ei voi verrata samana päivänä!

Kun lähdin ajamaan maantielle, niin ihmettelin ensin kierroslukumittaria, se kun oli alle 2000 kierroksen lukemissa! Heti tuli mieleen, että tämähän on kuin ajaisi dieselillä. Ja sitten kun polkaisi kaasua reilusti, ah sitä tunnetta... Mondeo nimittäin lähti eikä meinannut! Fordille pisteet, erittäin onnistunut moottori. Suosittelen lämpimästä käymään koeajolla!
Nyt kalustossa: Transit MK6 X3, yksi faceliftattuna MK7:ksi :ford:

Yli 40 diesel-Fordia ollut, ollut mm. 9XMondeo MK4 ja liki 30 MK6 / 7 Transitia

facebook.com/tikatechky
2,0tdci
Viestit: 20
Liittynyt: 03 Heinä 2009 13:07
Paikkakunta: Turku

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja 2,0tdci »

Tervehdys.
Tuossa katselin Mondeoon vetokoukkua. Uudessa Mondeon hinnastossa irrotettava koukku oli 1165e !!! . Soitin Koukkupajaan ja siellä irroitettava koukku lähtee 750e ja kiinteä 450e. Liekkö tuossa "alkuperäisessä" Mondeon koukussa upotettuna timantti vai onko se tehty jostain harvinaisesta metallista vai mistähän tuo huikea hintaero muodostuu?

Mondeo on pelittänyt mainiosti. Takana nyt 60tkm ja yhtään ylimääräistä korjaamokäyntiä ei ole ollut. Hiukan tekisi mieli vaihtaa tähän tuoreempaan malliin keväällä. Pikkaisen mielessä on käynyt jos ottaisi seuraavaksi bensavehkeen, kenties Flexifuelin. Ajokilometrit tippuu roimasti ensivuonna , alle 20tkm/v , joten voisi olla vaihdon paikka kun nykyisestä tod.näk. saisi vielä rahaakin vaihdossa uuteen.
kinnunen
Viestit: 39
Liittynyt: 03 Helmi 2008 11:10

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja kinnunen »

tehdastilauksessa joutuu maksamaan koukusta autoveroa
--
ex-Mondeo mk4 2.2TDCi
MonPer1
Viestit: 16
Liittynyt: 13 Tammi 2010 20:17

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja MonPer1 »

Kokemuksia Flexifuelista tammikuulta 2010 alkaen. Vieläkään ei vikoja vaikka kilometrejä huimat 13500. RE85:lla ajoin puolivuotta ja nyt säiden kylmetessä aloin pikku hiljaa tankkailla normaalia E95:sta ihan vaan varmuuden vuoksi. Etanolia kului matka-ajossa 8L/100km ja sekalaisessa ajossa 10,5-11.5L. 40 eurosentin hintaerolla E95:een tulee pientä säästöä, mutta nyt St1 on siirtynyt 30 eurosentin hintaeroon, joten kannattavuus menee nollille. Onkohan niin, että St1 on lisännyt RE95:ssa normaalin bensan osuttaa kylmempien säiden vuoksi, joten hintaakin on pitänyt säätää. Voihan olla, että säiden kylmettyä St1 on jo vähentänyt etanolin osuutta alle 85%:n. Koneen vääntö ja auton liikkuvuus on on kiitettävällä tasolla. No siis toi on tietenkin suhteellista ja puhun nyt omasta perstuntumasta, kun en ole EcoBoosteja kokeillut. Nyt kun etanolit on tankista huvenneet likelle nollaa prosenttia, matka-ajossa 80 KMH kuluu 6L ja 100 KMH kuluu 7.

Jos harkitset Flexifuel mallia, niin kannattaa huomioida, että siinä on lohkolämmitin jo vakiona. Listahintoja kun katsoo, niin tänäpäivänä Ghia malli on vaan muutaman satasen kalliimpi kuin Trend, ja pelkästään ne Ghian aluvanteet on 650E arvoiset. Joten jos nyt olisin kaupoille menossa, niin ilman muuta ottaisin Ghian.

Vuosihuoltoa varatessa sain muistutuksen, että jos ajaa etanolillla, niin huoltoväli on 10.000 km. Otin pikaisen öljynvaihdon kilometreillä 12.000, vaikka vuosihuoltoon on matkaa enää 4000 km. Pelkkä öljynvaihto oli 39E, mutta se kannattaa, koska käyntiäänestä jo kuulee, että kone voi paremmin.
Avatar
palehti
Viestit: 87
Liittynyt: 22 Touko 2005 18:19
Paikkakunta: Espoo

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja palehti »

MonPer1 kirjoitti:Listahintoja kun katsoo, niin tänäpäivänä Ghia malli on vaan muutaman satasen kalliimpi kuin Trend, ja pelkästään ne Ghian aluvanteet on 650E arvoiset. Joten jos nyt olisin kaupoille menossa, niin ilman muuta ottaisin Ghian.
Kesällä käytiin työkaverin kanssa koeajamassa 2.0tdi Ghia automaatti.
Ihan ok peli kaikinpuolin, mutta...
Penkit aivan totaaliperukset ja aitoa jalopuujäljitelmää löytyi liuskoina sieltä-täältä. Mittaristosta tuli jotenkin mieleen viimeiset escortit, tai vaikkapa -94 mondeo. Omassa (nykyään ex) -01 Mondeossa (trend) oli huomattavasti paremmat penkit ja mittaristokin oli tyylikkäämpi.
Liikkeessä kysyin, että saako rahallakaan kunnon penkkejä...niin saa, mutta ainoastaan trend -varusteiseen. Eli Ghiaan ei pysty edes rahalla ostamaan kunnon penkkejä.
Nyt sitten syssymmällä ajelin vuokra-autolla (Ranskassa), joka oli mondeo (1.8dieselin). Tässä oli kunnon penkit ja mittaristossakin näyttöä summuuta oikeaa meininkiä!

Eikös suomen maahantuoja ole joskus ennenkin harrastanut tätä karvalakista Ghian tekemistä pelkillä lätkillä?
Nimittäin tuossa ratsastetaan aika surutta vanhojen "aitojen ghiojen" maineella...
Se noissa molemmissa (varsinkin ranskalaisessa "herkussa") haittasi, että miten ihmeessä siitä keskikonsolista (jossa on soitin, ilmastointi ja ne kaksi kolmiota, joista jokaisen on pakko koittaa onko niissä juomatelinettä) onkin saatu tehtyä niin uskomattoman halvan tuntuinen nitisevä pska...tässä osassa mk3 Mondeo oli parempi.

Entiiä, aivan asiaankuulumaton spämmipostaus...mutta itse ottaisin ehdottomasti sen trendin niillä paremmilla penkeillä ja saisi samalla hakkuutettua ne jalopuutkin ***tuun sieltä kabiinista.
ekimatic
Viestit: 32
Liittynyt: 06 Elo 2009 19:34

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja ekimatic »

No, mulla ei kyllä kojelauta natise, eikä nitise! Muutenkin auto on pelittänyt hyvin, mitään ylimääräisiä korjaamokäyntejä tms ei ole ollut. Tosin minun Mondeolla on nyt ajettu vasta 25tkm, joten niinhän sen pitääkin olla! Tuli muuten syyslomilla ajettua vähän pidempi taival (n. 1100km) ja koko reissun keskikulutus oli 5.6l/100km oman ajotietokoneensa mukaan. Matkanopeutena oli jatkuvasti suurin sallittu ja yleensä vielä vähän päälle! Ei ollenkaan paha perinteiseltä automaatilta. Muutenkin tuntuu, että auto on vaan piristynyt kilometrien myötä. Moni autoa kokeillut on epäillyt, että tehoa olisi enemmän kuin luvatut 140. Mene ja tiedä, mutta vääntöä piisaa ihan kivasti...ainakin tavalliseen perhekäyttöön sitä on aivan riittävästi ja auto on voimakkaan oloinen- Tuossa joku aika sitten joku "hehkutti" näillä sivuilla kovasti uutta 163heppaista ja eroa on kuulemma kuin yöllä ja päivällä 140 heppaiseen...Nooh, 163 hv:n versiota en itse ole ajanut, mutta tehokas sen pitää olla, jos ero on mukamas ilmiselvä! Itselläni ei kilometrejä tule hirveästi dieseliksi, joten seuraava auto on todennäköisesti bensa. Olenkin "vesikielellä" odottanut sitä uutta Ecoboost farkku-Focusta tulevaksi...pitänee käydä ainakin koeajamassa se :roll: ! Olen kuullut, että siihen 180hv:n versioon saisi myös powershift-kaksoiskytkinvaihteiston ja se kiinnostaisi kyllä! :wink: Ja aasin siltana siitä edelleen... jos joku on kiinnostunut hyvästä, vähän ajetusta farkku-mondeosta, niin viestiäpä saapi laitella! Lisätietoja ja kuvia löytyy nettiautosta (www.nettiauto.fi) ID-tunnus: 3881521. Ja laitoinpa myynti-ilmoituksen tänne Ford Clubinkin "Ostetaan ja Myydään" -palstalle.
Viimeksi muokannut ekimatic, 08 Huhti 2011 21:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ford Transit Custom (2014)
MonPer1
Viestit: 16
Liittynyt: 13 Tammi 2010 20:17

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja MonPer1 »

Palehti kirjoitti Ghian huonoista penkeistä. Voi olla. Saattaa pitää paikkansa. Mulla on Trendissä kuskinpenkki sähkösäädöillä ja voin surutta kehua tuota penkkiä. Aika yllättävää, että Ghiaan ei saa vastaavaa. En ole Ghian sisustuksia katsonut, mutta jos siinä on puujäljitelmää, niin mielestäni harvassa on ne autot, joihin ne sopii nykypäivänä. Ghia-ylistykseni perustui ihan vaan varustelistaan ja hintaeroon Trendiin nähden. Joku on tuota Converse mittaristoakin moittinut. Trendin mittaristossa olen kaivannut samaan aikaan keskikulutusta ja hetkellistä kulutusta. Kokemusta Conversesta mulla ei ole.
Avatar
palehti
Viestit: 87
Liittynyt: 22 Touko 2005 18:19
Paikkakunta: Espoo

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja palehti »

MonPer1 kirjoitti:Mulla on Trendissä kuskinpenkki sähkösäädöillä ja voin surutta kehua tuota penkkiä. Aika yllättävää, että Ghiaan ei saa vastaavaa.
Tämä oli mielestäni myös yllättävää, mutta vielä yllättävämpää oli se, ettei "Ghiassa" ole kunnon penkkejä ja kunnon verhoiluja vakiona!
MonPer1 kirjoitti:Joku on tuota Converse mittaristoakin moittinut. Trendin mittaristossa olen kaivannut samaan aikaan keskikulutusta ja hetkellistä kulutusta. Kokemusta Conversesta mulla ei ole.
Sen verran olen nyt tietämätön tästä conversesta, että kuuklailujen perusteella puhutaan siitä Mondeon Ghian (alkupään) ja Titaniumin mittaristosta, jossa on keskellä se siisti värinäyttö ?
Tässä kyseisessä "Ghiassa" sitä ei ollut ja mm. sen vuoksi tuli sellainen fiilis, että nyt tässä ei ole muuta Ghiaa, kuin merkit...
Juu ja tuo "Ghian" koeajo tapahtui kesällä ja auto oli luonnollisesti faceliftaamaton. Nyt saattavat varustepaketit olla jo muuttuneet.
kinnunen
Viestit: 39
Liittynyt: 03 Helmi 2008 11:10

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja kinnunen »

converse+ on syvältä.
se on titaniumissa vakio, muissa saa lisävarusteena.
--
ex-Mondeo mk4 2.2TDCi
Moti
Viestit: 85
Liittynyt: 21 Heinä 2005 13:02

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Moti »

kinnunen kirjoitti:converse+ on syvältä.
se on titaniumissa vakio, muissa saa lisävarusteena.
Mikä siinä conversrse+ -mittaristossa on vikana?

Uudessa hinnastossa ei Ghiaa enää näy, eli Trend ja Titanium on perusvaihtoehdot.
Mondeo 1.8 Trend Wagon ESP -02 (loppusijoitettu 190tkm/10v jälkeen)
MonPer1
Viestit: 16
Liittynyt: 13 Tammi 2010 20:17

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja MonPer1 »

Tunnustan munanneeni. Huomasin illalla myöhemmin, että Ghia ei enään ole hinnastossa ja Titanium on se paremmin varusteltu malli. Jotenkin vaan elin menneessä maailmassa. Ghia oli niin pitkään Voorttin paras varustelupaketti. Converse-mittaristoa en mene moittimaan, kun ei ole kokemusta.
Satsuma
Viestit: 69
Liittynyt: 05 Syys 2009 15:31
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Satsuma »

Tuli käytyä "vieraissa" eli kävi kokeilemassa insigniaa. Olihan se tyylikäs mutta jotenkin ei ollut mun auto ei voi mitään. Mulla kun alkaa olemaan vaihto edessä kilsoja on jo 76tkm,täytyy kai alkaa vääntää kauppaa 2.2tdcistä ja siihen tämä kaksoiskytkentälaatikko. Siitä laatikosta tuli mieleen, mulla kävi niin kovin onnettomasti kun koeajoin golffin. Siinä kävi nimittäin niin että pääsin laakkosen pihasta kahden kilsan päähän ja sinne jäi auto. Laatikon mekatroniikka sekosi
ja matka jatkui apostolinkyydillä(puhelin omassa autossa) takaisin laakkoselle.
Volvo v90 d4 Inscription vm 17
Tulossa Ford Fiesta Active III
Ex Volvo xc-60 oceanrace D5 vm 12
Ex Ford mondeo 1,6 ecoboost edition vm 14
Ex Ford mondeo 1,5 ecoboost titanium at vm 15
Trend18TDCI
Viestit: 7
Liittynyt: 08 Touko 2009 08:53

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Trend18TDCI »

Timppasavosta, Kerrotko tuosta "pohjoismaiden moottorisoftasta"...Saitko sen ihan pyytämällä Ford liikkeestä maksutta? Mistä päin? Ja tuo on sille "virallinen" nimi? Itse valittelin alaväännön puutetta mutta Kuopion liikkeessä ei ainakaan tiedetty mistään paremmasta ohjelmasta. Autossani on kuulemma uusin versio. Tosin oma peli on 100hv versio tuosta 1.8TDCi koneesta, mutta ajettaessa esim 80-85 mittarinopeutta tuntuu meno välillä "tukkoiselta", samoin kaupungissa risteyksissä pitää hämmentää pientä pykälää silmään...Huomasiko uudella ohjelmalla selkeän eron entiseen?
kinnunen
Viestit: 39
Liittynyt: 03 Helmi 2008 11:10

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja kinnunen »

2.2tdcin ei saa kaksoiskytkentälaatikkoa
--
ex-Mondeo mk4 2.2TDCi
Satsuma
Viestit: 69
Liittynyt: 05 Syys 2009 15:31
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Satsuma »

kinnunen kirjoitti:2.2tdcin ei saa kaksoiskytkentälaatikkoa
Oikeassa olet ei näköjään saa, no täytyy tyytyä manuaaliin. Jännä sinänsä onko sitten koneen vääntö mikä aiheuttaa,mene ja tiedä.
Volvo v90 d4 Inscription vm 17
Tulossa Ford Fiesta Active III
Ex Volvo xc-60 oceanrace D5 vm 12
Ex Ford mondeo 1,6 ecoboost edition vm 14
Ex Ford mondeo 1,5 ecoboost titanium at vm 15
kinnunen
Viestit: 39
Liittynyt: 03 Helmi 2008 11:10

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja kinnunen »

jep, 2.2:n vääntöä ei nuo laatikot kestä. huhu on että jossain vaiheessa tulee ehkä powershift 2.2, mutta rajatulla väännöllä.

mutta kyllä tuo 2.2 manuaalinakin käy, kone vääntää sen verran hyvin että voi ajaa semi-automaattina ;)
--
ex-Mondeo mk4 2.2TDCi
Satsuma
Viestit: 69
Liittynyt: 05 Syys 2009 15:31
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Satsuma »

No niin tilaus sisällä. Auto on 2.2 tdci titanium business farkku,värinä patherblack. Auton saa aikasintaan kesän kynnyksellä lupasivat ilmoittaa lähempänä milloin voin hakea omani pois.
Odottavan aika on kyllä pitkä :(
Volvo v90 d4 Inscription vm 17
Tulossa Ford Fiesta Active III
Ex Volvo xc-60 oceanrace D5 vm 12
Ex Ford mondeo 1,6 ecoboost edition vm 14
Ex Ford mondeo 1,5 ecoboost titanium at vm 15
Timppasavosta
Viestit: 207
Liittynyt: 26 Huhti 2006 20:40
Paikkakunta: Ylä-Savo

Re: Uuden mondeon kokemuksia tänne !

Viesti Kirjoittaja Timppasavosta »

Itse käytin Mondeon Iisalmen Hartikaisella silloin, siitä minulla ei ole tietoa, että saako 100-heppaiseen tuota ohjelmaa. Ainakin 125-heppaisiin sen saa. Ja se siihen kannattaa hommata, ei tarvihe mitään virilastuja / -softia siinä vaiheessa!!!
Nyt kalustossa: Transit MK6 X3, yksi faceliftattuna MK7:ksi :ford:

Yli 40 diesel-Fordia ollut, ollut mm. 9XMondeo MK4 ja liki 30 MK6 / 7 Transitia

facebook.com/tikatechky
Vastaa Viestiin