Mondeon kattopahvi märkä!!!

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
pro113
Viestit: 11
Liittynyt: 24 Syys 2009 13:51

Mondeon kattopahvi märkä!!!

Viesti Kirjoittaja pro113 »

Eli kivä ylläri kävi tänä aamuna kun huomasin sateiden jäljiltä mondeon kattopahvin olevan märkä/kostea. Kattopahvi on märkä apukuskin paikkeilta ja jatkuu apukuskin pelkääjän lipan kohdille. Kattopahvi on märkä siis reunastaan. Ensimmäisenä mieleen tulee, että vesi tulisi tuulilasin reunasta? Onko auton katossa jotain vesikanavia, jotka voisivat olla tukossa? Auto 02-vm st220 mondeo. Sain ajan tampereen rs huoltoon vasta ensi viikolla, joten ei kai tässä auta muu kuin alkaa kuivatella tuota kattopahvia.
GeeTee-
Viestit: 1412
Liittynyt: 03 Kesä 2006 02:41

Re: Mondeon kattopahvi märkä!!!

Viesti Kirjoittaja GeeTee- »

Koita katsoa ettei antenninjalka vuotaisi, kakkoskoppasessa on oma luukkunsa mistä tuonne "alle" pääsee, saattaa olla että tuossa uudemmassa joutuu ottamaan valon pois ja ronkkimaan sitä kautta jos mitään muuta luukkua ei ole.
montelo 1.8td
Viestit: 36
Liittynyt: 25 Maalis 2009 23:21

Re: Mondeon kattopahvi märkä!!!

Viesti Kirjoittaja montelo 1.8td »

Myöhässä, mutta kuitenki. Omassa mk1 varkussa kasteli katon samasta kohtaa. Vika oli irronnut takalasin pissapojan letku, siinä oli liitos just vänkärin pään kohalla, oven reunassa. Ken ties jotain puhelin asennuksia ko kyseessä on vanha taksi ruottista. Kattoluukkua ensin epäilin ja siellä oli valuma putket hyvin kiinni.
Vastaa Viestiin